- 14 Kasım 2016
- 142
- 232
- 18
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Iyi olmazsam yarın serum taktirmayı düşünüyorum... kuru öksürük geçmedi zaten ateş yok şükür gece ne olur bilmiyorum işin kötü yanı eşim ise gidecek tekim evde
O açlıkla mücadele etmenin yollarından birisi acıkmadan erken uyumak ya da bol sıvı alıp mideyi sıvıyla doldurmak lazım. Ya da saat 22 gibi yoğurt ya da süt ile ufak bir öğün yapabilirsin.Akşamları saat kaçtan sonra yemeyi kesiyosunuz hanımlar.
Saat 11-12 arası fena acıkıyorum ben bunu engellemenin yolu var mı bildiğiniz.
canim cok sukurki verebiliyorsun bak bide bana kaç aydir ayni kilodayim.verrmiyprum daha dogrusu bogazimi tutamiyprum son çare buraya yazmaya karar verdim en azindan iyi motive ediyor diyet arkadaslari ediniyoruz ylniz olmadigimizi biliyoruz :) hep birlikde bol eksiler gorelim insallah istedigin elbiseyi begenip beden sorunj yasamadan almak gibisi yok :) bide aynada fit kendine bakipda ben ne kadarda guzelim diye ovunmek :) az kaldi ha gayret :)))9. gün tartı: 85.9
800 kalori
- 1 muz
- 1 portakal
- 2 çikolatalı tatlı
- 1 kupa şekersiz sütlü kahve
- 1 şekersiz kahve
- 1 büyük porsiyon patatesli, lor peynirli omlet
Akşamları çok acıkmamak için protein ağırlıklı şeyler yemek iyi geliyor bana, o yüzden yumurta ve peynirli bir öğün hazırlayacağım kendime. Hala hastalığı atlatamadığım için yürüyüşe çıkmıyorum çünkü bir an kendimi iyi hissetsem de sonra hemen halsiz düşüyorum, kafamı kaldıramıyorum.
Çok şükür kilo verebiliyorum ama yine de bu hızda vermek motivasyonu kırıyor biraz. Neredeyse hiç acıkmıyorum, diyet de zor ya da yorucu değil ama vermem gereken kiloların fazlalığını düşününce sanki bir türlü bitmeyecek bir yolmuş gibi geliyor. Keşke bir an önce söyle bir 75 kiloyu görsem. Belki 65 kilo bile yeterli gelecek bana, daha fazla vermeme gerek bile kalmayacak ama o zamana kadar o kadar uzun bir yolum var ki! Uff puff!
Yoğurt kürü diyordu kızlar göbek için birde mekik çekin squat yapın... her hafta 500 gram vermeye çalışın 1 kilo 2 kilo olmasada olur önemli olan eksileyerek haftayı kapatmak ben bugün tartıldım 77.10 çıktım ama vazgecmicemkizlar hamilelikden kalma gobegim var .yemekde yedimmi birazda sisiyor 4.5aylik hamile karni gibi oluyor.bunun icin ne yapayim ben
9. gün tartı: 85.9
800 kalori
- 1 muz
- 1 portakal
- 2 çikolatalı tatlı
- 1 kupa şekersiz sütlü kahve
- 1 şekersiz kahve
- 1 büyük porsiyon patatesli, lor peynirli omlet
Akşamları çok acıkmamak için protein ağırlıklı şeyler yemek iyi geliyor bana, o yüzden yumurta ve peynirli bir öğün hazırlayacağım kendime. Hala hastalığı atlatamadığım için yürüyüşe çıkmıyorum çünkü bir an kendimi iyi hissetsem de sonra hemen halsiz düşüyorum, kafamı kaldıramıyorum.
Çok şükür kilo verebiliyorum ama yine de bu hızda vermek motivasyonu kırıyor biraz. Neredeyse hiç acıkmıyorum, diyet de zor ya da yorucu değil ama vermem gereken kiloların fazlalığını düşününce sanki bir türlü bitmeyecek bir yolmuş gibi geliyor. Keşke bir an önce söyle bir 75 kiloyu görsem. Belki 65 kilo bile yeterli gelecek bana, daha fazla vermeme gerek bile kalmayacak ama o zamana kadar o kadar uzun bir yolum var ki! Uff puff!
canim cok sukurki verebiliyorsun bak bide bana kaç aydir ayni kilodayim.verrmiyprum daha dogrusu bogazimi tutamiyprum son çare buraya yazmaya karar verdim en azindan iyi motive ediyor diyet arkadaslari ediniyoruz ylniz olmadigimizi biliyoruz :) hep birlikde bol eksiler gorelim insallah istedigin elbiseyi begenip beden sorunj yasamadan almak gibisi yok :) bide aynada fit kendine bakipda ben ne kadarda guzelim diye ovunmek :) az kaldi ha gayret :)))
2ayda bile verrbilirsrm brnim icin buyuk başari olur. bide sen kalori hesabinj nasil yapiyorsun?? nettenmi bakiyorsun yrdiklerinin kalorisine? yorucu gorunuyor aama bu daha iyi gibiCanım kilon azaldıkça kilo vermenin zorlaşması normal. 6 kiloyu 2 ayda vermen bile çok büyük başarı olur o yüzden hiç moralini bozma
engellemenin ey etkili yolu ilik su içmek ve erken uyumakAkşamları saat kaçtan sonra yemeyi kesiyosunuz hanımlar.
Saat 11-12 arası fena acıkıyorum ben bunu engellemenin yolu var mı bildiğiniz.
2ayda bile verrbilirsrm brnim icin buyuk başari olur. bide sen kalori hesabinj nasil yapiyorsun?? nettenmi bakiyorsun yrdiklerinin kalorisine? yorucu gorunuyor aama bu daha iyi gibi
canim sen zaten cok az yiyorsun bunuda basaracagina inaniyorum :) şok diyet yapmayi col isterdim onumuzdeki gunlerde 3gunluk yapmayi dusunuyprum.ama boyle diyetler migrenimi tetikliyor kaş yapayim derken göz çikariyorum hiç iyi geımiyor banaEvet canım internetten bakıyorum; diyetkolik, diyetarkadaşım, myfitnesspal gibi siteler var yediklerinin kalorisine bakabilmen için. Bana yorucu gelmiyor, belki de artık alışıp kanıksadığım için :) Yarından itibaren 1 hafta İsveç diyeti yapacağım. Diyet aslında 13 günlük ama sadece 1 hafta yapacağım, en azından kilo verme sürecini biraz hızlandırmak için :)
kizlar az once internetden karbonatli suyla ildiıi birsey okudum .gunde 1.5litre karbonatıi su icerej ayda 5.7kilo zayiflama vaad ediyor..gercekmi sizce?? ben az once yarim litre hazirlayip içtim.vucuttaki fazla asitıeri temizıiyor kilo vermeyi hizlandiriyor yaziyor..etkisinj merak ediyorum duzenli yapmayi dusunuyorum kabizligada iyi geliyormus
canim sen zaten cok az yiyorsun bunuda basaracagina inaniyorum :) şok diyet yapmayi col isterdim onumuzdeki gunlerde 3gunluk yapmayi dusunuyprum.ama boyle diyetler migrenimi tetikliyor kaş yapayim derken göz çikariyorum hiç iyi geımiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?