Diyet arkadaşı arıyorum

bende belli bir diyet değildi yaşam tarzımı değiştirmeye çalışıyorum 11 kilo fazlalaığım var ve mart 15 te hedef 60
ben yalnizca kilo vermek degil hemde sıkılaşmak istiyprum pilatess basladim sonuc ala bilmek icin 1ay duzenli yapilmaliymis 4.6sm incelme vaad ediyor

canim bu yazini simdi okudum.ben varim bana uyar..zaten yaptigim seyler

bende yürüyüş yapıyorum martta fitneese başlıycam
ben 1 sene boyunca gittim spor salonuna trambolin yaptım yer hareketleri yaptım içinde plates ağırlıklı ama istediğim gibi olmadı çünkü diyet yapmıyordum aletleri olan salona gittim orasıda sıkıcı geldi tek başıma gittiğim için ama yaza doğru nisan mayıs gibi hamile kalmazsam zumbaya gitmeyi düşünüyorum eşim ile

ben şimdi açık hava yürüyüşündeyim. platesten pek fayda görmedim. herşeyin başı yürüyüş anca yürüyerek verebiliyorum kiloyu

Herkese iyi akşamlar! Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Paylaştığım listeme ek olarak sadece 1 tane küçük muz yiyip bolca çay içtim, toplam 1016 kalori ile günümü kapattım. Biraz moralsizim, yine bir misafirlikte kilom nedeniyle laflara maruz kaldım. İnsanların başka insanların yaralarına basma gereğini neden duyduklarını hiçbir zaman anlamadım, anlayamayacağım. Kimseyi kırmamaya azami dikkat eden biri olarak nedense hep ben kırılıyorum. Hiçbir şey yapasım kalmadı bu akşam. Yarın görüşmek üzere, herkese hayırlı geceler arkadaşlar.

boyle seylerin moralini bozmasina izin verme canim emin ol hep birlikde boı eksiler gorecegiz yeterki isteyelim biz istedikden sonra oıamayacak hicbirsey yok.kiloıari bidaha almamak uzere verelim hadi..brnim zayiflamakdan cok sıkılaşmaya ihtiyacim var 63kilo olsamda 10kilo fazla gibiyim kendimj begenmiyorum karnim sarkik basenıerdebkotu.off napcam ben

Insanlari umursamamak gerek bazen de ağzının payını vermek gerek ve uzak durmak böyle insanlardan

İnsanların laflarına takılma, ya da motivasyon olarak kullan. Vereceğin kilolarla kimleri mum gibi susturacağını düşün, diyetinden ayrılma. ✌

Ben de bugün sabahki menüme ek;

Öğlen sağlıklı pek bişi bulamayınca döner, yanında çok az bir patates salatası ve yeşillik yedim. Yanında limonlu soda içtim. Akşam da 100 gr kadar bir dilim hindi külbastı ve gün sonunda iki litre limonlu su içtim.
Üç kaşık da sek quark yaban mersinli ile günü kapattım. Bugün yoğurt kürüne başlayamadım ama.:/

Merhaba hanımlar bugün pek aktif olamadim
nasıl geçti bakalım gününüz
Benim misafirler kosusturma ile geçti elimden geldiğince yedikleri dikkat etmeye çalıştım ama yinede fazla oldu sanki
SABAH
30gr ekmek
20gr peynirli
Yeşillik
Ara
Sütlü kahve
1kucuk Elm

Ogleden sonra
Sade Türk Kahvesi
1 havuç
Aksam

Minik poğaça
5 6 kadar çıgkofte
1 bardak ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…