- Konu Sahibi SchonerDuft
-
hangi bilgilkeri istiyorsunuztabi canım bilgilerini yazarsan tabloya ekleyelim seni
kilo boy hedef kilo canımhangi bilgilkeri istiyorsunuz
hepbirlikde ve=ecegiz insallah bu kilolarimizi :) ben karatay tarzi beslenmeye calisiyorum 5kilo fazlaligim var veremiyorum daha once karatayla 14kilo zayiflamisligim varhoşbulduk nasıl bir yol izliyorsunuz. 11 kilo vermem lazım
hepbirlikde ve=ecegiz insallah bu kilolarimizi :) ben karatay tarzi beslenmeye calisiyorum 5kilo fazlaligim var veremiyorum daha once karatayla 14kilo zayiflamisligim var
ben yalnizca kilo vermek degil hemde sıkılaşmak istiyprum pilatess basladim sonuc ala bilmek icin 1ay duzenli yapilmaliymis 4.6sm incelme vaad ediyorbende belli bir diyet değildi yaşam tarzımı değiştirmeye çalışıyorum 11 kilo fazlalaığım var ve mart 15 te hedef 60
ben yalnizca kilo vermek degil hemde sıkılaşmak istiyprum pilatess basladim sonuc ala bilmek icin 1ay duzenli yapilmaliymis 4.6sm incelme vaad ediyor
canim bu yazini simdi okudum.ben varim bana uyar..zaten yaptigim seylerşöyle bir önerim olacak hergün ortak yapacağımız spor aktivesi oluşturalım ..
örneğin ;
* bir şarkıda göbek atmak ( ısınma hareketi yerine )
* 25 mekik
* 50 squat
* 100 sopa ile kol hareketi
15 dakika da yapılabilecek şeyler ne dersiniz ?
eğer uyarsa herkese en azından ortak yaptığımız iki şey olur yoğurt kürü ve sporcanim bu yazini simdi okudum.ben varim bana uyar..zaten yaptigim seyler
ben 1 sene boyunca gittim spor salonuna trambolin yaptım yer hareketleri yaptım içinde plates ağırlıklı ama istediğim gibi olmadı çünkü diyet yapmıyordum aletleri olan salona gittim orasıda sıkıcı geldi tek başıma gittiğim için ama yaza doğru nisan mayıs gibi hamile kalmazsam zumbaya gitmeyi düşünüyorum eşim ilebende yürüyüş yapıyorum martta fitneese başlıycam
ben 1 sene boyunca gittim spor salonuna trambolin yaptım yer hareketleri yaptım içinde plates ağırlıklı ama istediğim gibi olmadı çünkü diyet yapmıyordum aletleri olan salona gittim orasıda sıkıcı geldi tek başıma gittiğim için ama yaza doğru nisan mayıs gibi hamile kalmazsam zumbaya gitmeyi düşünüyorum eşim ile
Nasıl vereceğini bulmuşsun çok iyi önemli olan sana yaraması yaptığım şeyinben şimdi açık hava yürüyüşündeyim. platesten pek fayda görmedim. herşeyin başı yürüyüş anca yürüyerek verebiliyorum kiloyu
boyle seylerin moralini bozmasina izin verme canim emin ol hep birlikde boı eksiler gorecegiz yeterki isteyelim biz istedikden sonra oıamayacak hicbirsey yok.kiloıari bidaha almamak uzere verelim hadi..brnim zayiflamakdan cok sıkılaşmaya ihtiyacim var 63kilo olsamda 10kilo fazla gibiyim kendimj begenmiyorum karnim sarkik basenıerdebkotu.off napcam benHerkese iyi akşamlar! Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Paylaştığım listeme ek olarak sadece 1 tane küçük muz yiyip bolca çay içtim, toplam 1016 kalori ile günümü kapattım. Biraz moralsizim, yine bir misafirlikte kilom nedeniyle laflara maruz kaldım. İnsanların başka insanların yaralarına basma gereğini neden duyduklarını hiçbir zaman anlamadım, anlayamayacağım. Kimseyi kırmamaya azami dikkat eden biri olarak nedense hep ben kırılıyorum. Hiçbir şey yapasım kalmadı bu akşam. Yarın görüşmek üzere, herkese hayırlı geceler arkadaşlar.
Herkese iyi akşamlar! Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Paylaştığım listeme ek olarak sadece 1 tane küçük muz yiyip bolca çay içtim, toplam 1016 kalori ile günümü kapattım. Biraz moralsizim, yine bir misafirlikte kilom nedeniyle laflara maruz kaldım. İnsanların başka insanların yaralarına basma gereğini neden duyduklarını hiçbir zaman anlamadım, anlayamayacağım. Kimseyi kırmamaya azami dikkat eden biri olarak nedense hep ben kırılıyorum. Hiçbir şey yapasım kalmadı bu akşam. Yarın görüşmek üzere, herkese hayırlı geceler arkadaşlar.
Insanlari umursamamak gerek bazen de ağzının payını vermek gerek ve uzak durmak böyle insanlardanHerkese iyi akşamlar! Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
İnsanların laflarına takılma, ya da motivasyon olarak kullan. Vereceğin kilolarla kimleri mum gibi susturacağını düşün, diyetinden ayrılma. ✌Herkese iyi akşamlar! Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?