Diyet arkadaşı arıyorum

ben bugün yine çok abarttım
sabah muz yedim
yaş pasta almaya gittiğimde su böreği gördüm küçük dilim aldım yolda yürürken yedim
öğlen mükellef ablamız kişi başı 2 büyük börek getirdi 1 bardak ayran ile götürdüm
üstüne 1 dilim yaş pasta akşam sadece 1 kase yoğrut kürü yiyip kapatmam gerek ama anacığıma gidecem inşallah çok döktürmez

gunaydin canlar.nasilsiniz?dun giremedim misafirlerim vardi.dun cok abarttim yazmasam daha iyi.bugun toparlamaya calisiyorum.sabah 1dilim salam 1dilim ekmek 2catal tereyegli yumurta.
ogıen 4kasık pilav 2dilim tavuk gogsu.
aksam ne yiyecegime karar veremedim haıa dunden kalma yrmegim var yrmrk yapmaya zamanim kalmazsa cok az yerim belki.spor yapamadim dun
bugun yapmaya calisacagim

aramiza yeni arkadaslar katilmis gaıiba :))) hoş geldiniz.kizlar
bide yogurt kurune başlamisiniz galiba bende bugunden başlayayim o zaman bakalim sonuc nasil olacak

sinemaki cayi alacagim bugun içmeyi dusunuyprum nasil etki edecek metabolizmayi dahada hizlandirmak icin

pul biberli denemiştim ben acaba biber acı mı olmalı .. zencefili limonlu içiyoırum şifa niyetine
Canım pul biber yerine zencefil yada zerdeçal koyabilirsin bn dün pul biberli yaptım midem yandı bugün zencefili demicem günde 500gr vermiyormuş çok araştırdım tabi diyetle desteklenince spor yapamıyorum çalıştım için onun yerine pilates topu aldım onla küçük alıştırmalara başlıcam artık :)

zencefil ve yoğrut bilemedim bakayım olcktı taze zencefil kuru yok hangisini yiyebilirsem artık :) ben squat yapmaya çalışıyorum evde dün hava soğuk diye avm de dolaştık 2 saat kadar eşimle ... buünde evde hareket yaparım oryantal açıp oynuyorum güzel oluyor

....
hoş geldin doğum günün nasıl geçti ... bugün toparlarsın bugün olmazsa yarın var biraz spor bol su ile desteklemen yeterli gelecektir.

....
hoş geldin doğum günün nasıl geçti ... bugün toparlarsın bugün olmazsa yarın var biraz spor bol su ile desteklemen yeterli gelecektir.
guzel gecti canim :) işde malum çok fazla su içemiyorum
peki ya hibiskus çayi? içsem nasil olur

reglim yaklasti bugune yarina grlecektir muhtemelen .kendimj çok şişkin hiss ediyorum..en son 5bucuk saat once yemek yedim halen acikmiş degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…