- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Canım pul biber yerine zencefil yada zerdeçal koyabilirsin bn dün pul biberli yaptım midem yandı bugün zencefili demicem günde 500gr vermiyormuş çok araştırdım tabi diyetle desteklenince spor yapamıyorum çalıştım için onun yerine pilates topu aldım onla küçük alıştırmalara başlıcam artık :)pul biberli denemiştim ben acaba biber acı mı olmalı .. zencefili limonlu içiyoırum şifa niyetine
bağırsaklara iyi gelmiyor sürekli kullanımda ona dikkat et canımsinemaki cayi alacagim bugun içmeyi dusunuyprum nasil etki edecek metabolizmayi dahada hizlandirmak icin
zencefil ve yoğrut bilemedim bakayım olcktı taze zencefil kuru yok hangisini yiyebilirsem artık :) ben squat yapmaya çalışıyorum evde dün hava soğuk diye avm de dolaştık 2 saat kadar eşimle ... buünde evde hareket yaparım oryantal açıp oynuyorum güzel oluyorCanım pul biber yerine zencefil yada zerdeçal koyabilirsin bn dün pul biberli yaptım midem yandı bugün zencefili demicem günde 500gr vermiyormuş çok araştırdım tabi diyetle desteklenince spor yapamıyorum çalıştım için onun yerine pilates topu aldım onla küçük alıştırmalara başlıcam artık :)
woooowwww süpersin pazartesiye 2 kilo net gitmiş olurKızlar şimdi tartıldım 76geldim çok mutluyum iki günde 1kilo
....gunaydin canlar.nasilsiniz?dun giremedim misafirlerim vardi.dun cok abarttim yazmasam daha iyi.bugun toparlamaya calisiyorum.sabah 1dilim salam 1dilim ekmek 2catal tereyegli yumurta.
ogıen 4kasık pilav 2dilim tavuk gogsu.
aksam ne yiyecegime karar veremedim haıa dunden kalma yrmegim var yrmrk yapmaya zamanim kalmazsa cok az yerim belki.spor yapamadim dun
bugun yapmaya calisacagim
İnşallah canımwoooowwww süpersin pazartesiye 2 kilo net gitmiş olur
guzel gecti canim :) işde malum çok fazla su içemiyorum....
hoş geldin doğum günün nasıl geçti ... bugün toparlarsın bugün olmazsa yarın var biraz spor bol su ile desteklemen yeterli gelecektir.
eğer evli isen çocuk düşünmüyorsan iç yumurtalıklara iyi gelmiyor diye biliyorum diyetisyenim öyle söylemiştiguzel gecti canim :) işde malum çok fazla su içemiyorum
peki ya hibiskus çayi? içsem nasil olur
aaa gercektenmi?? hoc bilmiyordum.evliyim canim. metabolizma hizlandirici ne iceyim ben o zamaneğer evli isen çocuk düşünmüyorsan iç yumurtalıklara iyi gelmiyor diye biliyorum diyetisyenim öyle söylemişti
akşam 9 gibi tarçınlı süt iç... şişkinliğin varsa kahvaltı 10 dk öncesi kimyonlu su iç .. aklıma başka birşey gelmiyoraaa gercektenmi?? hoc bilmiyordum.evliyim canim. metabolizma hizlandirici ne iceyim ben o zaman
tabi canım bilgilerini yazarsan tabloya ekleyelim senimerhaba bende size diyet arkadaşı olmak istiyorum..
selam hoşgeldin :)merhaba bende size diyet arkadaşı olmak istiyorum..
hoşbulduk nasıl bir yol izliyorsunuz. 11 kilo vermem lazımselam hoşgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?