Diyet arkadaşı arıyorum

günaydın kızlar nasılsınız bugün tartı günümüz
dün 77 çıktım diye üzülürken bugün 75.60 e indiğimi gördüm kendimi alkışlıyorumm
eğer fasfoodları çilotaları yaş pastaları yemeseydim belki 74 olurdum onun pişmanlığını yaşadım biraz

gunaydin kizlar :) nasiısiniz? benim guncek kilo 63.4 artidayim malesef reglin 3cu gunu ona bagliyorum.reglim bitince tekrar tartilacagim insallah eksileri gorurum
canımmm eksileri göreceğiz beraberce şuan 400 gram alman çok çok normal regli dönemimizde 1 kiloya kadar alıyoruz malesef onun etkisi bu çok normal yewter ki kilo vermedim deyip bırakma olur mu ?

karbonatlı su alkali özelliği veriyor suya ben arada bir sürahi içine 1 çay kağışı silme atıyorum içiyorum tadınıda değiştirmiyor suyun

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Bugün tartı günü
SchonerDuft canım rengli 2. günüm olduğum için beni aynı yazarsan sevinirim
Haftaya daha net sonuç veririm insallah
Tebrik ediyorum seni çok sevindim
gunaydin kizlar :) nasiısiniz? benim guncek kilo 63.4 artidayim malesef reglin 3cu gunu ona bagliyorum.reglim bitince tekrar tartilacagim insallah eksileri gorurum
Üzülme hafta ya eksileri görüruz hep beraber canim
Sen hangisini yapıyorsun ben bugun lahanacorbasi diyetin kendime göre uyarlandım ona başlıyorum daha önce şok diyet yapmadım inşallah sonunu getirebilirim

ok canım aynı kilo yazıyorum seni

Sanırım haftanın en başarısız insanı benim, pazartesi kilosu 76,4

Gerçi adet dönemi öncesi şişkinliğim de olsa, diyetimden çok taviz verdim misafir falan derken. İnşallah önünüzdeki haftalara daha iyi gireceğim.

600 gr vermişsin canım önemli olan eksilemek değil mi zaten

canımmm eksileri göreceğiz beraberce şuan 400 gram alman çok çok normal regli dönemimizde 1 kiloya kadar alıyoruz malesef onun etkisi bu çok normal yewter ki kilo vermedim deyip bırakma olur mu ?
yok kesinliklr birakmayi dusunmiyorum canim hatta iyice hirs yaptim bu sabah yarim litre karbonatıi su icdim 30dk sonra 1haslanmis yumurtayla kahvaıtu ettim suan burada saat 13.28 ve az once yesil cay icdim henuz acikmis degilim. bizi acikdiran rkmekmis. saat 15 gibi yogurtlu salata yiyecegim ekmeksiz ayranla.bugun ekmek yemegi dusunumuyorum kesinlikle.

reglin 3cu gunu bende arti cikmami ona bagıiyorum ama bitincr belli olacak bakalim

ne kadar giderse gitsin bu bile guzel yeterki gitsin

reglin 3cu gunu bende arti cikmami ona bagıiyorum ama bitincr belli olacak bakalim

Regl zamanlarında ben tartılmıyorum çünkü sinirim bozuluyor +2 kiloya kadar fazla çıkabiliyor insan, hiç takma kafana.

Harikasın! Bundan daha ne kadar hızlı olabilir, çok güzel kilo vermişsin. Asla pişmanlık duyma, eğer vücut gerçekten bir şeyleri yemek istiyorsa ihtiyacı var demektir. Ben çok aç hissettiğimde kendimle mücadele etmiyorum çünkü insan kendinle mücadele ederse kaybeder :) Tekrar tebrikler.

Kızlar günaydın bende 1.500 vermişim bu kadar zamana iyi gibi sanki :) bakalım devam durmadan

Harikasın! Tebrikler!

teşkkürler tatlımm .. hareket halinde olmanın çok faydası oldu sanırım :)

keten tohumu demledim kizlar boı besin.lifi içeriyor.çok faydaliymiş
afiyet olsun canım lezzeti nasıl.. bende 3 günlük kür yapmayı düşünüyorum 2 lt suya 1 elma 3 çubuk trçın 1 yemek kaşığı yeşil çay atıp gecedem bırakıyorum gün içinde tüketiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…