- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
canımmm eksileri göreceğiz beraberce şuan 400 gram alman çok çok normal regli dönemimizde 1 kiloya kadar alıyoruz malesef onun etkisi bu çok normal yewter ki kilo vermedim deyip bırakma olur mu ?gunaydin kizlar :) nasiısiniz? benim guncek kilo 63.4 artidayim malesef reglin 3cu gunu ona bagliyorum.reglim bitince tekrar tartilacagim insallah eksileri gorurum
karbonatlı su alkali özelliği veriyor suya ben arada bir sürahi içine 1 çay kağışı silme atıyorum içiyorum tadınıda değiştirmiyor suyunkizlar az once internetden karbonatli suyla ildiıi birsey okudum .gunde 1.5litre karbonatıi su icerej ayda 5.7kilo zayiflama vaad ediyor..gercekmi sizce?? ben az once yarim litre hazirlayip içtim.vucuttaki fazla asitıeri temizıiyor kilo vermeyi hizlandiriyor yaziyor..etkisinj merak ediyorum duzenli yapmayi dusunuyorum kabizligada iyi geliyormus
Tebrik ediyorum seni çok sevindimgünaydın kızlar nasılsınız bugün tartı günümüz
dün 77 çıktım diye üzülürken bugün 75.60 e indiğimi gördüm kendimi alkışlıyorumm
eğer fasfoodları çilotaları yaş pastaları yemeseydim belki 74 olurdum onun pişmanlığını yaşadım biraz
Üzülme hafta ya eksileri görüruz hep beraber canimgunaydin kizlar :) nasiısiniz? benim guncek kilo 63.4 artidayim malesef reglin 3cu gunu ona bagliyorum.reglim bitince tekrar tartilacagim insallah eksileri gorurum
Sen hangisini yapıyorsun ben bugun lahanacorbasi diyetin kendime göre uyarlandım ona başlıyorum daha önce şok diyet yapmadım inşallah sonunu getirebilirimBöyle şok diyetler konusunda saatim saatime uymuyor açıkçasıAlınan sonuçları görünce hevesleniyorum ama sonra katı diyet kurallarını görünce cayıp ertesi gün bildiğim yoldan devam ediyorum Benim yaptığım diyetin güzelliği hiçbir şekilde beni zorlamaması, her istediğimi-sevdiğimi yiyebilmem
ok canım aynı kilo yazıyorum seniGünaydın kızlar nasılsınız bakalım
Bugün tartı günü
SchonerDuft canım rengli 2. günüm olduğum için beni aynı yazarsan sevinirim
Haftaya daha net sonuç veririm insallah
Tebrik ediyorum seni çok sevindim
Üzülme hafta ya eksileri görüruz hep beraber canim
Sen hangisini yapıyorsun ben bugun lahanacorbasi diyetin kendime göre uyarlandım ona başlıyorum daha önce şok diyet yapmadım inşallah sonunu getirebilirim
600 gr vermişsin canım önemli olan eksilemek değil mi zatenSanırım haftanın en başarısız insanı benim, pazartesi kilosu 76,4
Gerçi adet dönemi öncesi şişkinliğim de olsa, diyetimden çok taviz verdim misafir falan derken. İnşallah önünüzdeki haftalara daha iyi gireceğim.
günaydın :) 75,40 oldun yani :) çok iyiKızlar günaydınbende 1.500 vermişim bu kadar zamana iyi gibi sanki :) bakalım devam durmadan
yok kesinliklr birakmayi dusunmiyorum canim hatta iyice hirs yaptim bu sabah yarim litre karbonatıi su icdim 30dk sonra 1haslanmis yumurtayla kahvaıtu ettim suan burada saat 13.28 ve az once yesil cay icdim henuz acikmis degilim. bizi acikdiran rkmekmis. saat 15 gibi yogurtlu salata yiyecegim ekmeksiz ayranla.bugun ekmek yemegi dusunumuyorum kesinlikle.canımmm eksileri göreceğiz beraberce şuan 400 gram alman çok çok normal regli dönemimizde 1 kiloya kadar alıyoruz malesef onun etkisi bu çok normal yewter ki kilo vermedim deyip bırakma olur mu ?
reglin 3cu gunu bende arti cikmami ona bagıiyorum ama bitincr belli olacak bakalimGünaydın kızlar nasılsınız bakalım
Bugün tartı günü
SchonerDuft canım rengli 2. günüm olduğum için beni aynı yazarsan sevinirim
Haftaya daha net sonuç veririm insallah
Tebrik ediyorum seni çok sevindim
Üzülme hafta ya eksileri görüruz hep beraber canim
Sen hangisini yapıyorsun ben bugun lahanacorbasi diyetin kendime göre uyarlandım ona başlıyorum daha önce şok diyet yapmadım inşallah sonunu getirebilirim
1.5kilo mukemmrl :)Kızlar günaydınbende 1.500 vermişim bu kadar zamana iyi gibi sanki :) bakalım devam durmadan
ne kadar giderse gitsin bu bile guzel yeterki gitsinSanırım haftanın en başarısız insanı benim, pazartesi kilosu 76,4
Gerçi adet dönemi öncesi şişkinliğim de olsa, diyetimden çok taviz verdim misafir falan derken. İnşallah önünüzdeki haftalara daha iyi gireceğim.
reglin 3cu gunu bende arti cikmami ona bagıiyorum ama bitincr belli olacak bakalim
günaydın kızlar nasılsınız bugün tartı günümüz
dün 77 çıktım diye üzülürken bugün 75.60 e indiğimi gördüm kendimi alkışlıyorumm
eğer fasfoodları çilotaları yaş pastaları yemeseydim belki 74 olurdum onun pişmanlığını yaşadım biraz
Kızlar günaydınbende 1.500 vermişim bu kadar zamana iyi gibi sanki :) bakalım devam durmadan
sen çok güzel ilerliyorsun tatlım azmine hayranım bende o azim ve kararlılık olsaydı şimdi 55 kiloydumMerhaba arkadaşlar
Kilom dün ile aynı, 85.9 çıktım tartıda bugün de
teşkkürler tatlımm .. hareket halinde olmanın çok faydası oldu sanırım :)Regl zamanlarında ben tartılmıyorum çünkü sinirim bozuluyor+2 kiloya kadar fazla çıkabiliyor insan, hiç takma kafana.
Harikasın!Bundan daha ne kadar hızlı olabilir, çok güzel kilo vermişsin. Asla pişmanlık duyma, eğer vücut gerçekten bir şeyleri yemek istiyorsa ihtiyacı var demektir. Ben çok aç hissettiğimde kendimle mücadele etmiyorum çünkü insan kendinle mücadele ederse kaybeder :) Tekrar tebrikler.
Harikasın! Tebrikler!
afiyet olsun canım lezzeti nasıl.. bende 3 günlük kür yapmayı düşünüyorum 2 lt suya 1 elma 3 çubuk trçın 1 yemek kaşığı yeşil çay atıp gecedem bırakıyorum gün içinde tüketiyorsunketen tohumu demledim kizlar boı besin.lifi içeriyor.çok faydaliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?