Diyet arkadaşı arıyorum

saol canim :) tadi yeşil ot gibi çimen kokusu geıiyor :) kabizıigada iyi geliyprmus elimden geldigince bozmamaya calisacagim diyeti yaza az kaldi bakalim nasil olacak 6kiloyu verirsem dunylar benim olcak sanki ))

saol canim :) tadi yeşil ot gibi çimen kokusu geıiyor :) kabizıigada iyi geliyprmus elimden geldigince bozmamaya calisacagim diyeti yaza az kaldi bakalim nasil olacak 6kiloyu verirsem dunylar benim olcak sanki ))
6 kiloyu çok rahat bir şekilde 2 ayda verirsin istediğin şeyleri yiyerek ... bende kilo verip mayokini almak istiyorum yaza kadar vermem gerekli

10. gün tartı: 85.9

• 1 kupa ballı çay
  • 1 kupa ballı süt
  • Lavaşa sarılmış çiğ köfte
  • 1 adet ev yapımı tatlı
  • 15 tane fındık
  • Hindi salamlı-kaşarlı sandviç
  • Yarım wrap
  • 3 kaşık kadar sos
1160 kalori

Bugün de yine spor yok.

Sabah
yarım tost yarım porsiyon börek
Ara öğün
1 kahve yarım dilim pasta
Öğlen
5 kaşık mercimekli bulgur 1 bardak ayran domates ve yeşil soğan
Akşam
1 tabak yoğurtlu çorba

iyi akşamlr kizlar. akşam yemeginde 1kase tel sehriye corba 1dilim kizarmis ekmek 2 y.k yogurt yedim.. 3gundur spor yapamiyorum .havalarda soguk ..yuruyus yapma şansim yok.kendimj toparlamam lazim

canim menulerin guzel az kalorili.ama biraz sebze agirlikli yersen bence daha hizzli gider kilon.ben şok diyet ypmaya karar verdim vucudumu şaşirtmak icin gitmiyor kilolar mecburen yapcam 3gunluk

günaydın gençlik bugün nasılsınız ? eşim 3 gündür sabahları çörek otu yağı içiriyor ... hasta olduğum için sanıyordum kırmayıp içiyordum .... meğerse kilo vermede yardımcı oluyormuş 1 su bardağında ortalama 10 damla damlatıyor ... wc sorunum var normalde 2 gündür rahatım bu konu ya içtiğim kefir sayesinde ya da çörek otu ikisini de öneririm özellikle bağırsak problemleri mide problemleri olanlara kefiri öneririm
Sabah
1 tost ekmeğinde kaşarlı tost

Ara öğün
1 türk kahvesi

Kızlar selam,biraz geç oldu mesaide olduğun için kusura bakmayın .kilom 72,6 .. Haftaya hedefim 71.0 görmek :)
meslek neydi tatlım ... ilk hafta bozmadın mı diyeti diğer haftalar daha kolay geçiyor ... kızlar yoğurt kürü yapacaklardı özellikle göbek yağlarına iyi geliyormuş

biraz canlanmak adına hergün bir kişi bir spor videosu paylaşsa ve biz onu günün istediğimşz saatinde yapsak nasıl olur en azından ortak bir çalışma yapmış oluruz .. ben spor yapamıyorum ancak otobğse bineceğimde 3 durak öncesine yürüyorum 4.katta oturduğum içinde asonsör kullanmak zorunda kalıyorum fikirlerini bekliyorum bu konuda

Çok güzel fikir olabilir
Ben günlük 10000 adım atıyorum yanında leslie yapmaya da başlıcaktim boyle daha iyi olur
Ben sporu abartmadan kilo veremeyenlerdenim insülin direncinden dolayı

Günlük menu bildirimi yapmıyorum ama
2 gündür standart kahvaltı
40 gr tam buğday ekmeği
20gr peynir
4 zeytin
Aksam a kadar 3 meyve
Ogleden sonra lahana çorbası

Dün kuzucuklarim makarna istedi makarnadan 2 kaşık aldim hepsi bu

adım saymıyorum saysam iyi olacak bende spor ile desteklemem gerek çünkü yaza hem bikini giymek istiyorum hemde anne olmak istiyorum belki sorun kilolarımdır

reglin 4cu gunu ve ben 1kilo eksideyim :))
2gundur kesinlikle tatıi yemiyorum.bide karbonatli su iciyorum yemeklerede dunden itibaren keten tohumu dokup yiyorum etkisimi oldu acaba

Selam kızlar işten geç geldim için geç uyandım şimdi markete gitme bahanesiyle yürüyüş yapılan 1 saat . Yürüyüş yaparken bel bölgeme sterç sarmayı düşünüyorum terlemede yardımcı olup baya iyi geliyormuş diyorlar doğrumu bilginiz var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…