- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
saol canim :) tadi yeşil ot gibi çimen kokusu geıiyor :) kabizıigada iyi geliyprmus elimden geldigince bozmamaya calisacagim diyeti yaza az kaldi bakalim nasil olacak 6kiloyu verirsem dunylar benim olcak sanki ))afiyet olsun canım lezzeti nasıl.. bende 3 günlük kür yapmayı düşünüyorum 2 lt suya 1 elma 3 çubuk trçın 1 yemek kaşığı yeşil çay atıp gecedem bırakıyorum gün içinde tüketiyorsun
6 kiloyu çok rahat bir şekilde 2 ayda verirsin istediğin şeyleri yiyerek ... bende kilo verip mayokini almak istiyorum yaza kadar vermem gereklisaol canim :) tadi yeşil ot gibi çimen kokusu geıiyor :) kabizıigada iyi geliyprmus elimden geldigince bozmamaya calisacagim diyeti yaza az kaldi bakalim nasil olacak 6kiloyu verirsem dunylar benim olcak sanki ))
Pardon canım iş yoğunluğundan unutmusum ... sabah eklerim ...Pazartesi beni de listeye ekleyecektin Nuffıun
canim menulerin guzel az kalorili.ama biraz sebze agirlikli yersen bence daha hizzli gider kilon.ben şok diyet ypmaya karar verdim vucudumu şaşirtmak icin gitmiyor kilolar mecburen yapcam 3gunluk
10. gün tartı: 85.9
1160 kalori
- 1 kupa ballı çay
- 1 kupa ballı süt
- Lavaşa sarılmış çiğ köfte
- 1 adet ev yapımı tatlı
- 15 tane fındık
- Hindi salamlı-kaşarlı sandviç
- Yarım wrap
- 3 kaşık kadar sos
Bugün de yine spor yok.
meslek neydi tatlım ... ilk hafta bozmadın mı diyeti diğer haftalar daha kolay geçiyor ... kızlar yoğurt kürü yapacaklardı özellikle göbek yağlarına iyi geliyormuşKızlar selam,biraz geç oldu mesaide olduğun için kusura bakmayın .kilom 72,6 .. Haftaya hedefim 71.0 görmek :)
Çok güzel fikir olabilirbiraz canlanmak adına hergün bir kişi bir spor videosu paylaşsa ve biz onu günün istediğimşz saatinde yapsak nasıl olur en azından ortak bir çalışma yapmış oluruz .. ben spor yapamıyorum ancak otobğse bineceğimde 3 durak öncesine yürüyorum 4.katta oturduğum içinde asonsör kullanmak zorunda kalıyorum fikirlerini bekliyorum bu konuda
adım saymıyorum saysam iyi olacak bende spor ile desteklemem gerek çünkü yaza hem bikini giymek istiyorum hemde anne olmak istiyorum belki sorun kilolarımdırÇok güzel fikir olabilir
Ben günlük 10000 adım atıyorum yanında leslie yapmaya da başlıcaktim boyle daha iyi olur
Ben sporu abartmadan kilo veremeyenlerdenim insülin direncinden dolayı
Günlük menu bildirimi yapmıyorum ama
2 gündür standart kahvaltı
40 gr tam buğday ekmeği
20gr peynir
4 zeytin
Aksam a kadar 3 meyve
Ogleden sonra lahana çorbası
Dün kuzucuklarim makarna istedi makarnadan 2 kaşık aldim hepsi bu
tünaydın sen nasılsıngunaydin kizlarnasilsiniz
reglin 4cu gunu ve ben 1kilo eksideyim :))
2gundur kesinlikle tatıi yemiyorum.bide karbonatli su iciyorum yemeklerede dunden itibaren keten tohumu dokup yiyorum etkisimi oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?