Diyet arkadaşı arıyorum

bir arkadaş vardı biberiye yağı sürüyordu ama fazlası zararlı diyordu...

Kızlar 1.5 saate yakın çarşıda dolandım. Yediklerimin yarısı gitmiştir.. ama canım herşey istiyor bugün

Kızar streçi sardım karnıma yürüme giyim 2saat geldiyse İnanin sırılsıklam olmuş karın bölgem deneyin ben sürekli yapılan bakalım nasıl bi sonuç alıcam yazarım size

iyi akşamlar kizlar :) hemen menumu yazayim
sabah ackarina yarimlitre karbonatli su kahvalti 1dilim cavdar 1dilim peynir
ara 1armut
oglee 2haslanmis kucuk patates 1yumurta haslamçis boı salata yesillikli 1bardak ayran
ara 2fincan yesil cay
aksam cok az etli nohut yemegi salata 5.6cubuk kreker

kizlar bugun sekersiz tatlisiz hamurisisiz 2gunum bitdi :) kesinlikle tatli yok.bizi acikdiran seyler tatli hamurisi ekmek .ekmegi gunde 1.2kucuk dilim o da kahvaltida.kesinlikle acikmiyorum bide keten tohumj serpiyorim yemegime.bi arastirin derim

canim bir turlu baslayamadim kure bugun ilk gun olark yapicam birazdan.reglim bitmek uzere ve tarti uzume gulmeye başladi bile :)
Bende baslicam ama haftaya sanırım biraz toparlamam gerekli.... ben tatlı şeyler yemeden duramıyorum bugün 1 albeni yedim yarımda tatlı yedim ama 1.5 saat kadar yürüdüm evde göbek attım titreşim kemerim var onu kullandım yakınca çıkardım dayanamadım... tarçınlı süt içtim bugün belki krizleri keser ... keten tohumunu her yemeğe mi atıyorsun

1kere tatliya hayir demeyi oyren canim.bikere geri cevir sonra canin istemiycek.az once yogurt kuru yedim 10 gun yapayim bakalim sonuc necikacak

evet her yemege dokuyorum

meslek neydi tatlım ... ilk hafta bozmadın mı diyeti diğer haftalar daha kolay geçiyor ... kızlar yoğurt kürü yapacaklardı özellikle göbek yağlarına iyi geliyormuş
Doktorum ben CNm .. Bugün çok yoğun bir gündü ve ben baya kaçamak yaptım yarın güzel olur inşallah herşey .. Görüşürüz inşallah

Doktorum ben CNm .. Bugün çok yoğun bir gündü ve ben baya kaçamak yaptım yarın güzel olur inşallah herşey .. Görüşürüz inşallah
çok kutsal bir meslek o kadar da zor ... kaçamak yaptın mı biraz spor yap evin içinde dolan fazladan 10 15 dakika dengelemiş olursun

herkese günaydın bol eksili bir gün diliyorum hepimize ... günlük menü paylaşımını unutmayalım arkadaşlar bir birimize destek olarak ancak ilerleyebiliriz günlük en az 3 mesaj atarsak birbirimizi motive etmiş oluruz

dün ki menüm
Sabah
çörek otlu su
tost ekmeğine kaşarlı tost
Ara öğün
1 türk kahvesi
Öğlen
yarım porsiyon mercimekli bulgur / 4 kaşık bamya / turp / yeşil soğan
Ara öğün
latte / albeni
Akşam
yarım lavaş ekmeğine et sarıp yedim
Ara öğün
1 brdak tarçınlı süt

yaklaşık 1,5 saat boyunca yürüdüm evde müzik eşliğinde göbek attım ve titreşim kemerimi kullanmaya başladım çok yakınca süresi dolmadan çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…