- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
bir arkadaş vardı biberiye yağı sürüyordu ama fazlası zararlı diyordu...Selam kızlar işten geç geldim için geç uyandımşimdi markete gitme bahanesiyle yürüyüş yapılan 1 saat . Yürüyüş yaparken bel bölgeme sterç sarmayı düşünüyorum terlemede yardımcı olup baya iyi geliyormuş diyorlar doğrumu bilginiz var mı acaba
canim bir turlu baslayamadim kure bugun ilk gun olark yapicam birazdan.reglim bitmek uzere ve tarti uzume gulmeye başladi bile :)Yoğurt kürü deneyenler nasıl gidiyor
agzina saglik ne guzel olurdu :)))Reglden 1-2 gün sonra da 1 kilo düşer, etti mi sana 2 kilo
Bende baslicam ama haftaya sanırım biraz toparlamam gerekli.... ben tatlı şeyler yemeden duramıyorum bugün 1 albeni yedim yarımda tatlı yedim ama 1.5 saat kadar yürüdüm evde göbek attım titreşim kemerim var onu kullandım yakınca çıkardım dayanamadım... tarçınlı süt içtim bugün belki krizleri keser ... keten tohumunu her yemeğe mi atıyorsuncanim bir turlu baslayamadim kure bugun ilk gun olark yapicam birazdan.reglim bitmek uzere ve tarti uzume gulmeye başladi bile :)
Reglin bitti mi de kilon düşecek tatlı yemiyorsun pazartesi merak ediyorum kaç kii vermiş olacaksıncanim bir turlu baslayamadim kure bugun ilk gun olark yapicam birazdan.reglim bitmek uzere ve tarti uzume gulmeye başladi bile :)
1kere tatliya hayir demeyi oyren canim.bikere geri cevir sonra canin istemiycek.az once yogurt kuru yedim 10 gun yapayim bakalim sonuc necikacakBende baslicam ama haftaya sanırım biraz toparlamam gerekli.... ben tatlı şeyler yemeden duramıyorum bugün 1 albeni yedim yarımda tatlı yedim ama 1.5 saat kadar yürüdüm evde göbek attım titreşim kemerim var onu kullandım yakınca çıkardım dayanamadım... tarçınlı süt içtim bugün belki krizleri keser ... keten tohumunu her yemeğe mi atıyorsun
evet her yemege dokuyorumBende baslicam ama haftaya sanırım biraz toparlamam gerekli.... ben tatlı şeyler yemeden duramıyorum bugün 1 albeni yedim yarımda tatlı yedim ama 1.5 saat kadar yürüdüm evde göbek attım titreşim kemerim var onu kullandım yakınca çıkardım dayanamadım... tarçınlı süt içtim bugün belki krizleri keser ... keten tohumunu her yemeğe mi atıyorsun
Kürün tadı nasıl geldi sana ben yiyememistim1kere tatliya hayir demeyi oyren canim.bikere geri cevir sonra canin istemiycek.az once yogurt kuru yedim 10 gun yapayim bakalim sonuc necikacak
Doktorum ben CNm .. Bugün çok yoğun bir gündü ve ben baya kaçamak yaptım yarın güzel olur inşallah herşey .. Görüşürüz inşallahmeslek neydi tatlım ... ilk hafta bozmadın mı diyeti diğer haftalar daha kolay geçiyor ... kızlar yoğurt kürü yapacaklardı özellikle göbek yağlarına iyi geliyormuş
aci tadan herseyi severim)K
Kürün tadı nasıl geldi sana ben yiyememistim
çok kutsal bir meslek o kadar da zor ... kaçamak yaptın mı biraz spor yap evin içinde dolan fazladan 10 15 dakika dengelemiş olursunDoktorum ben CNm .. Bugün çok yoğun bir gündü ve ben baya kaçamak yaptım yarın güzel olur inşallah herşey .. Görüşürüz inşallah
günaydın süpersin canım eksileri görmeye başladıngunaydin kizlar :) bu sabah tarti 62 :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?