Diyet arkadaşı arıyorum

Iyi akşamlar kızlar
Bugün menum
Sabah
40 gr ekmeği ile kaşar li Sucuklu tost
4 zeytin
Ara
1 elma
Şekersiz kahve
Öğle
3 4 tane çıgkofte
Avuç içi kadar et haslama

Çeyrek muz
1 elma
Aksam
1tabakbugirlu misket kofte corbasi
Az evvel
3 kuru incir (canım tatlı istiyordu)
Yatmadan yoğurt kuru
Rengli baslamadan önce ve bitiminde canım çok tatlı istiyor

Senin menüde genelde çiğ köfte oluyor bunun bir sebebi var mi ? Sen yazdikcada canım istiyor çok severim kendisini

Kızlar selam , bu sabah bir simit öğlen sandviç ara öğün Yeşilçay akşam susuz misket köfte ve ayran 2lt su ve 20 dakika yürüyüş koşu Kardiyo yaptım

Hanımlar bir sorum olacak.
Diyete başladığınızda reglide değişiklik oldu mu?
Hayatımda ilk defa diyet yapıyorum biraz acemiyim.
Düzensiz renglim vardı ayda iki falan olurdum iki haftadır diyetteyim beş gün geçti tık yok.
Aklıma diyet geldi ne biliyim daha önce sürekli ekmek yiyen haftada bir bardak falan su içen biriydim.
Bir anda ekmeği bıraktım yemeği azalttim sağlıklı beslenmeye basladim.
Su içmeye başladım yeşil çay içiyorum falan acaba dedim bunların reglinin düzene girmesiyle alakası var mıdir?

Diyetisyene gittiğimde 4 kilo vermiştim reglimde değişiklik olmuştu belki düzensizlik düzen e giriyor demekki

günaydın kızlar
sabah çörek otu yağlı suyumu içtim... 1 adet tost ekmeğini ısıtıp içine çilek reçeli sürüp yedim ...

Ara Öğünüm
1 Türk Kahvesi içmeyi düşünüyor

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Bugunki şah kahvaltim
50 gr tam buğday ekmeği
20gr peynir
2 çatal kaşar li omlet
4 çatal incir reçeli
5 adet zeytin
nin menüde genelde çiğ köfte oluyor bunun bir sebebi var mi ? Sen yazdikcada canım istiyor çok severim kendisini
bizde yemekte açılı eksili şeyler çok yeniyor 16 yaşında oğlum var çiğ köfte yi evde olmasa disardan yer bende mutfak robotunda pratik olunca hemen yapiyorum bigün gel sanada yapayım
Bütün akrabalar byz geliyoz çıgkofte yapalım diye ararlar

teşekkür ederim :) tarifini alabilirim ama bende dışardan yiyiorum kolaysa evde yaparım bende ..

bugün kampımın son günü
sabah 1 haşlanmış yumi+ 1 dilim tam tahıllı ekmek +çay
ara kiraz sapı+kayısı
öğlen daha gelmedi ama menü belli
biber közlemesi+ 3 yk yoğurt+1 dilim ekmek
şuan dersim boş size yazayım dedim
yarın diyetisyen günüm bakalım kaç kilo gidecek ilk haftadan

Sabah:
Bir dilim kepek ekmeği
Az şekerli açık bir çay
Domates
Az peynir
Bir yumurta
Ara :
Bir fincan yeşil çay
Şimdilik bunlar.
Hanımlar evden çıktığınızda yemek yemeden nasıl duruyorsunuz.
Evde durduğum zaman sıkıntı yok ama evden çıkar çıkmaz kendimi ya dürümcünun yada hamburgercinin kapısında buluyorum.
Aman aman açlığımda yok ama kendime engel olamıyorum resmen

alışkanlıklardan vaz geçmeye çalışıyoruz
ama aç çıkma dışarı o zaman çok güzel kokuyo o dürümcüler bilirim
haftada bir mola verebilirsin canım sıkıntı yok ben yarın yiyecem mesela canım tatlı istiyor

bugün tartılmadın mı ben wc durumunda sıkıntı yaşıyorum genelde de yaşarım zaten kefiri bugün sabah ara öğün olarak içtim kahvaltımı az yapmıştım

ben her kipa ya gittiğimde üst kattan yemek kokuları gelir dayanamazdım her gittiğimde bir atıştırmlık olurdu .. sonra yemek yedikten sonra alışveriş yapmaya başladık eşimle ... hem abur cubur almıyorum hemde kokulara karşı koyabiliyorum ama ayda 1 2 kesin yerim hamburger ya evde yaparız ya da dışarda ... tok alışveriş yapmakta ekonomik açıdan da iyi olur yeteri kadar alıyor çıkıyorsun abartmıyorsun

Cumartesileri benim boş günüm yarın bende tatlı yicem ama haftaarasi çıkarsam ayaklarım kendiliğinden gidiyo iradeyi zorlamak lazım baya sanırım

Ya ne biliyim evde mesela sebze yiyorum karnım fena değil yemesem de olur.
Ama o kokular geldi mı hemen kapıya koşuyorum suyla falan dolduran artık mide mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…