- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
belki vücudun etli şeyler istiyordur zaten kokuya dyanmak zor hangisi olursa olsunYa ne biliyim evde mesela sebze yiyorum karnım fena değil yemesem de olur.
Ama o kokular geldi mı hemen kapıya koşuyorumsuyla falan dolduran artık mide mı
evdeki tartıma göre 96.8 geliyorum ama diyetisyen yarın tartıyo kaç kilo yağdan kaç kilo ödem belli olacak yarınbugün tartılmadın mıben wc durumunda sıkıntı yaşıyorum genelde de yaşarım zaten kefiri bugün sabah ara öğün olarak içtim kahvaltımı az yapmıştım
Evet bana kolay geliyor ama sizi bilemem canımteşekkür ederim :) tarifini alabilirim ama bende dışardan yiyiorum kolaysa evde yaparım bende ..
Diyetisyene giderken bende kahve ile 3 tane yiyordum tiksinti geldi kayısıdan yiyemiyorum ... kefiri de biraz bağışıklık biraz wc durumu için içmeye çalışıyorum ... kendi tartına göre de çok güzel vermişsin ... benim reglime 1 hafta kaldı şimdiden şişmeye başladım o huzursuzluklar başladı tedaviden sonraki 2.ci reglim olacakevdeki tartıma göre 96.8 geliyorum ama diyetisyen yarın tartıyo kaç kilo yağdan kaç kilo ödem belli olacak yarın
bende hep kabızlık problemim vardır
sabah aç karnına 3 kayısıyı sıcak suya koyuyorum 15 dakika demlendiriyorum ağzı kapalı bardağın
sonra suyunu sonrada kayısıları yiyorum iyi geliyor
Zeytinyağını unutmuşum canım olmazsa olmazEvet bana kolay geliyor ama sizi bilemem canım
Haznesi büyük olan mutfak robotunda
Domates
Sarımsak
Soğan
Domates Salçasi
Biber Salçasi
Isot
Istedigin baharatlar
robota çekip ince bulgur koyoyurum domatesin suyuyla islaniyor biraz bekledikten sonra robota Bulgurlu harcı çekiyoruz azar azar su koyuyorum yumusamasi için hepsi bu tatlım
hangi baharatları kullanıyorsun hiç yapmdım isot dışında ne konulur bilmiyorum yarın denerim ya da pazar günü ağzımın suyu aktı resmen ...Evet bana kolay geliyor ama sizi bilemem canım
Haznesi büyük olan mutfak robotunda
Domates
Sarımsak
Soğan
Domates Salçasi
Biber Salçasi
Isot
Istedigin baharatlar
robota çekip ince bulgur koyoyurum domatesin suyuyla islaniyor biraz bekledikten sonra robota Bulgurlu harcı çekiyoruz azar azar su koyuyorum yumusamasi için hepsi bu tatlım
ben de hesapladımda bende haftaya olacamDiyetisyene giderken bende kahve ile 3 tane yiyordum tiksinti geldi kayısıdan yiyemiyorum ... kefiri de biraz bağışıklık biraz wc durumu için içmeye çalışıyorum ... kendi tartına göre de çok güzel vermişsin ... benim reglime 1 hafta kaldı şimdiden şişmeye başladım o huzursuzluklar başladı tedaviden sonraki 2.ci reglim olacak
keşke bende atabilsem bir süreliğine de olsa benim içinde yaşam daha kolay olcak kafayı yememe çok az ... olacaksa vakti zamanı gelince bir vesile ile olacak kısmetimizde varsa :)ben de hesapladımda bende haftaya olacam
diyet yaparken bende şişkinlik olmuyor tuz şeker kullanmıyorum turşu patates yasak mesela şartlanıyoruz biraz da
ben bebek fikrini attığımdan beri adetlerim düzene girdi hiç beyaz akıntım olmazdı kahverengi akıntım oluyordu
artık olmuyor mesela
dedimki beynimizle neler yapıyoruz kendimize acaba ne zaman bebek düşünsem hormonlarım tersine dönüyor hemen
bu arada teşekkür ederim canım bakalım bu daha ilk hafta sonra azalır kilo verme hızı genelde
aynen ama olmuyor öyle kafadan attım diyince ben gerçekten vaz geçtim çok şey yaşadımkeşke bende atabilsem bir süreliğine de olsa benim içinde yaşam daha kolay olcak kafayı yememe çok az ... olacaksa vakti zamanı gelince bir vesile ile olacak kısmetimizde varsa :)
aynen ama olmuyor öyle kafadan attım diyince ben gerçekten vaz geçtim çok şey yaşadım
acılar çektim artık dayanamıyorum olmazsa da vardır bir bildiği diyorum
tedaviilere bile katlanamıyorum
sen daha başındasın ben zor bir hastayım senin olur rahat olmalısın
Valla doktor bana yüzde 5 şans vermişti gerçi benim doktor bana hep negatif konuşmuş yeni yeni farkına varıyorum hayırlısı demek gerek...aynen ama olmuyor öyle kafadan attım diyince ben gerçekten vaz geçtim çok şey yaşadım
acılar çektim artık dayanamıyorum olmazsa da vardır bir bildiği diyorum
tedaviilere bile katlanamıyorum
sen daha başındasın ben zor bir hastayım senin olur rahat olmalısın bence
Dün 20 yapmıştım bugün 25 yaparım tamamdırSchonerDuft canim akşam yapicam 25 adet sguati bozmak yok hergun 5 arttiricam.bakalim 15gun sonra birsey farkedecekmj
Evet kimse yazmıyor malesef büyük ihtimalle yemeği çok kaçırdılar ve bıraktılar diyeti.. ya da vazgeçtiler yemek yemek daha cazip geldiSchonerDuft tablodaki kizlarin cogu yazmiyor unuttularmi acaba burayi
menun guzek canim en kisa zamanda eksileri gorursun bu gidisle :)Merhaba kızlar ben de yazayım menümü
Sabah: salçalı az peynirli tam buğday ekmeğinden tost yaptım yanında 1 bardak süt , çok az beyaz peynir ,2 çatal krem peynir 1 zeytin
Öğle: 2 yk mercimek çorbası, yarım kıymalı pide,5 yaprak sarma,salata
Akşam: bir kase mercimek çorbası, 2 yk fasülye kavurması, salata, bir dilim ekmek.
Bugün de böyle kapattık. Şuan için istediğim gibi gidiyor. Ne yemeyi ne yememeyi abartmadan. Suyu bol tüketmeye özen gösteriyorum ama ne kadar içtim bilmiyorum. İp atlamaya da en kısa zamanda başlayacağım inşallah
Bende bugün reçel dışında birşey yemedim 1 çatal o da yediğim.. umarım bende unutuunuturumvucudum şekeri unutmaya başladi bile :) canim kesinlikle tatli istemiyor ve kendimj cok hafuf hiss ediyprum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?