Diyet arkadaşı arıyorum

Ya ne biliyim evde mesela sebze yiyorum karnım fena değil yemesem de olur.
Ama o kokular geldi mı hemen kapıya koşuyorum suyla falan dolduran artık mide mı
belki vücudun etli şeyler istiyordur zaten kokuya dyanmak zor hangisi olursa olsun

bugün tartılmadın mı ben wc durumunda sıkıntı yaşıyorum genelde de yaşarım zaten kefiri bugün sabah ara öğün olarak içtim kahvaltımı az yapmıştım
evdeki tartıma göre 96.8 geliyorum ama diyetisyen yarın tartıyo kaç kilo yağdan kaç kilo ödem belli olacak yarın
bende hep kabızlık problemim vardır
sabah aç karnına 3 kayısıyı sıcak suya koyuyorum 15 dakika demlendiriyorum ağzı kapalı bardağın
sonra suyunu sonrada kayısıları yiyorum iyi geliyor

teşekkür ederim :) tarifini alabilirim ama bende dışardan yiyiorum kolaysa evde yaparım bende ..
Evet bana kolay geliyor ama sizi bilemem canım
Haznesi büyük olan mutfak robotunda
Domates
Sarımsak
Soğan
Domates Salçasi
Biber Salçasi
Isot
Istedigin baharatlar
robota çekip ince bulgur koyoyurum domatesin suyuyla islaniyor biraz bekledikten sonra robota Bulgurlu harcı çekiyoruz azar azar su koyuyorum yumusamasi için hepsi bu tatlım

Diyetisyene giderken bende kahve ile 3 tane yiyordum tiksinti geldi kayısıdan yiyemiyorum ... kefiri de biraz bağışıklık biraz wc durumu için içmeye çalışıyorum ... kendi tartına göre de çok güzel vermişsin ... benim reglime 1 hafta kaldı şimdiden şişmeye başladım o huzursuzluklar başladı tedaviden sonraki 2.ci reglim olacak

Zeytinyağını unutmuşum canım olmazsa olmaz

hangi baharatları kullanıyorsun hiç yapmdım isot dışında ne konulur bilmiyorum yarın denerim ya da pazar günü ağzımın suyu aktı resmen ...

ben de hesapladımda bende haftaya olacam
diyet yaparken bende şişkinlik olmuyor tuz şeker kullanmıyorum turşu patates yasak mesela şartlanıyoruz biraz da
ben bebek fikrini attığımdan beri adetlerim düzene girdi hiç beyaz akıntım olmazdı kahverengi akıntım oluyordu
artık olmuyor mesela
dedimki beynimizle neler yapıyoruz kendimize acaba ne zaman bebek düşünsem hormonlarım tersine dönüyor hemen
bu arada teşekkür ederim canım bakalım bu daha ilk hafta sonra azalır kilo verme hızı genelde

keşke bende atabilsem bir süreliğine de olsa benim içinde yaşam daha kolay olcak kafayı yememe çok az ... olacaksa vakti zamanı gelince bir vesile ile olacak kısmetimizde varsa :)

keşke bende atabilsem bir süreliğine de olsa benim içinde yaşam daha kolay olcak kafayı yememe çok az ... olacaksa vakti zamanı gelince bir vesile ile olacak kısmetimizde varsa :)
aynen ama olmuyor öyle kafadan attım diyince ben gerçekten vaz geçtim çok şey yaşadım
acılar çektim artık dayanamıyorum olmazsa da vardır bir bildiği diyorum
tedaviilere bile katlanamıyorum
sen daha başındasın ben zor bir hastayım senin olur rahat olmalısın bence

iyi akşamlar kizlar bugun pek ugrayamadim işim çokdu.
menum saabah sucuklu yumurtadan 2.3catal yedim 1cavdarla
ogle tavuk doner 1ayran yiyecek birset bulamayinca is yerinde mecbur kaldim
aksam cok az 1kepce kadar manti yiyecegimm.cok az ama
bugun biraz kacirdim gibi.yarin telafi ederim

Valla doktor bana yüzde 5 şans vermişti gerçi benim doktor bana hep negatif konuşmuş yeni yeni farkına varıyorum hayırlısı demek gerek...

Merhaba kızlar ben de yazayım menümü
Sabah: salçalı az peynirli tam buğday ekmeğinden tost yaptım yanında 1 bardak süt , çok az beyaz peynir ,2 çatal krem peynir 1 zeytin
Öğle: 2 yk mercimek çorbası, yarım kıymalı pide,5 yaprak sarma,salata
Akşam: bir kase mercimek çorbası, 2 yk fasülye kavurması, salata, bir dilim ekmek.
Bugün de böyle kapattık. Şuan için istediğim gibi gidiyor. Ne yemeyi ne yememeyi abartmadan. Suyu bol tüketmeye özen gösteriyorum ama ne kadar içtim bilmiyorum. İp atlamaya da en kısa zamanda başlayacağım inşallah

menun guzek canim en kisa zamanda eksileri gorursun bu gidisle :)

Günü toparlarsam
Sabah
1 tost ekmeğinin arasına çilek reçeli
Ara öğün
Yaban mersinli kefir
Öğlen
1 tabak yoğurtlu makarna 1 bardak ayran
Ara öğün
Türk kahvesi / 3 ceviz
Akşam
2 Tost turşu çay
yemek yapmaya üşendik bugün eşimle

1 saat yürüyüş yaptım başka güzergahtan bindim ve market gezdim
Evde 30 sayat yaptım ve zıpladım birazcık
En önemlisi 2lt su içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…