Diyet arkadaşı arıyorum

bende menumu yazayim
sabah ackarina yarim litre karbonatli su
kahvalti 1sosis 1haslanmis yumurta 1kucuk dilim cavdar
ara yarim elma
ogle 5 y.k kiymali karabugday 300ml tuzsuz ayran
ara 2fincan yesil cay
aksam 5 y.k yogurtly karabugday yesillik
su 1litre.
birazdan yogurt kurumu yapib yicem
tatlisiz sekersiz gecen 4cu gunum kendimi cok hafif ve mukemmel hiss ediyorum)))

canim yogurt kurune başlayali kaç gun oldu?? benim 2gunum.bitince sonuclari yazalim.

amin canım ama uzun bir süre düşünmüyorum bebek fikrini sildim tamamen
bu arada çiğköfteyi ara öğün olarak veriyor arada diyetisyenim bir porsiyon

hoşbulduk canım inşallah birlikte başaracağız

Sıtus inversus um yani iç organlarım ayna görüntüsünde sağdaki solda soldaki sağda... normalda genetik ayrıştırma için çıktım yola yarım rahim dedi kapalı alan var dedi embriyo kalitesiz oldu döllenme yok dedi kesin net birşey yok korunmuyorum ama yinede olmadı gerçi düzenli ilişki çok önemli gebelik için başka doktor araştıracam ama enerji hiç yok ... bana rezervin az dedi 2 çıktı amh tedavide de yumurta sayım iyiydi.... Bal tarçın çörek otu öneriliyor birde incir denedin mi qenzim de iyiymiş .... sende çok şey yaşamışsın allah kolaylaştırsın emeklerimizin karşılığını bebiş olarak nasip etsin

Ay ben anneme k.valideye gidince kaçırıyorum annem dolma yapmıştı 3 tane yedim küçüklerinden birde kuş yapmışlar dayanamadım ondan yedim kavurmaydı 2 3 yemek kaşığına denk gelir ekmekte yedim yağına bandırıp.... 20 dakika da yürüyüş yaptım biraz hoplayıp zıplayacam

nerede yaşıyorsun eğer ankara istanbuldaysan doktordan ziyade kuruma gitmeni tavsiye ederim
memorial acıbadem gibi canım
yumurta döllenmesi için laboratuvar önemli
ben artık çok şey gördüm amh çok iyi nasıl yumurta oluşturamamış doktorun kim canım

tutarsızlık söz konusu özellikle son tedavimde hata yaptımgitmicektim o merkeze şimdi acı bademi araştırıyorum mersinde yaşıyorum ben canım tedavilerim adana da oldu

sabah ballı tost yaptım kendime leziz oldu 1 bardak süt içtim
iş yerime gelincede 1 çay bardağı kimyonlu su ve 1 fincan yeşil kahve içtim bir ara kullanmıştım ama sonucu hatırlmıyorum

tutarsızlık söz konusu özellikle son tedavimde hata yaptımgitmicektim o merkeze şimdi acı bademi araştırıyorum mersinde yaşıyorum ben canım tedavilerim adana da oldu
nasipten ötesi yok ki biz ne yaparsak yapalım
acıbadem iyidir ama sen şimdi kilo vermene bak gerisini düşünme bile
olacağı varsa herşey oluyor çünkü

nasipten ötesi yok ki biz ne yaparsak yapalım
acıbadem iyidir ama sen şimdi kilo vermene bak gerisini düşünme bile
olacağı varsa herşey oluyor çünkü
psikolojim normal değil zaten gitmemek benim için en iyi olanı ... yeşil kahve içmeye başladım bugün zayıflamam yardımcı olur umarım

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hepinize başarılar diliyorum. Ben de 3,5 ay önce diyete başladım sizler gibi. Azimle 1,5 ayda 6 kilo verdim. Fakat bugüne gelirsek diyeti bıraktıktan 2 ay sonra verdiğim kilonun 4ünü geri almış bulunmaktayım. Moralim çok bozuk. Tahmin edersiniz ki o kadar çabadan sonra herşeyin tersine dönmesi insanı çok üzüyor. Şuan ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Bedenimi sevmiyorum. Sevmek istedim ama olmadı, bu takıntımdan kurtulamıyorum.Artık çok sıkıldım. Diyet yapmak istemiyorum çünkü yine aynı şeylerin olmasından korkuyorum. Bana ne önerirsiniz, ne yapmalıyım sizce?

diyet yapmak sıkıcı geliyor evet haklısın her öğün 4 kaşık az ye ekemği azalt abur cuburu kes vermeye başlarsın birde yürüyüş yap ben yürüyüş yapmayı sevmiyorum boğuyor beni oysaki evim sahilede yakın mis gibi hava ama sevemedim işte bende avmde dolaşıyorum çarşı pazar geziyorum haftada 2 gün birde 2 durak öncesinde biniyorum belediyeye gram gram versem bile yetiyor yani yeterki isteyel,m bir şeklde azalıyor kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…