Diyet arkadaşı arıyorum

Iyi akşamlar kızlar gelebildim sonunda
Bugün menum
50 gr tam buğday ekmeği
20gr peynir
2 çatal kaşar li omlet
4 çatal incir reçeli
4 adet zeytin
ara
1kucuk elma
Sütlü şekersiz kahve
Ogle
1kasecorba
Ara
4 lokma ekmeksiz kayısı receli
Aksam
1 kase corba

Sabah
hangi baharatları kullanıyorsun hiç yapmdım isot dışında ne konulur bilmiyorum yarın denerim ya da pazar günü ağzımın suyu aktı resmen

karabiber kırmızı biber kimyon
Damak tadin neyi seviyosan onu koy tatlim sıkıntı olmaz nar eksili harika benimde canım çekti simdi

Kızlar günaydın motivasyonumu çok kaybettim Ta ki bugün arkadaşım beni arayıp 6 haftada 6 kilo verdiğini söyleyene kadar Bugün sabah tost kaşarlı yemiştim ama öğlen daha sağlıklı menüyle başlayacağım inşallah

Gerçekten başkalarının verdiği kilo insanı etkiliyor.
Başkası verdik ve bende hırsa geliyorum

Bizde verecez bu kiloları pes etmek yok fazla yediğimiz zaman bile paylaşalım ki motivasyonumuz kararlılığımız devam etsin

Sabah çeyrek muz yedim evden çıktım
Saat 11 gibi anneme geldim kahvaltı yapmamışlardı güzel bir kahvaltı yaptım öğlen yemeğim gibi oldu ara öğün kefir içerim akşama pazılı bulgur pilavı kereviz yapmayı düşünüyorum azıcık yerim su an iştahım çok kapalı hiç bir şey yemek istemiyorum

Güzel hafta sonları olsun herkese
Bugün ben de kahvaltıda annemdeydim.
2 dilim kepekli ekmek, bir kk beyaz peynir, çok az kaymak, çok az tereyağı, 1 ceviz , 1 zeytin, 2 kaşık kuru biber kavurması, yarım haşlanmış yumurta, şekersiz çay
Ara : yarım dilim kakaolu kek, bir dilim kadayıflı muhallebi, bir fincan Türk kahvesi .
Akşam: bir kase tarhana çorbası, 5 kaşık tavuk sote, 3 kaşık taze fasulye, 4 kaşık yoğurt, salata,bir domates turşusu,1 dilim kepekli ekmek.
7 bardak su içtim şuana kadar. Öğle yemeği yemediğim için akşam fazla kaçırdım.

Menü çeşitlerin hoşuma gitti ...afiyet olsun

Sabah
Çeyrek muz
Öğlen annemlere geçtim kahvaltı yapıyorlardı bir bol baharatlı omlet yedim peynir birazda tereyağı ile bal yedim 2 3 bardakta çay
Ara öğün
1 küçük börek 1 çay
Akşam
Karnabahar haşlaması/ 2 çeri domates/bir küçük börek
35 squat / 5 er kere bacaklarımı çalıştırdım/ 2 saat kadar yürüdüm çarşıda dolandım yolu uzata uzata ..
Tek sorun eşime güzel bir akşam geçirmek için cips çerez vs gibi şeyler hazırladık 2 tekila içerim muhtemelen

iyi aksamlar kizlar :) menumu yazayim
sabah ackarina ilik limonlu su
kahvalti 1haslanmis yumurta 1fincan yesil cay
ara 1armut
ogle 4yemek kasigi az yagli menenem 1koca bardak tuzsuz ayran
ara yesil cay 2bardak
aksam 3orta boy lahana sarma bol limonlu salata
25sguat 25mekik
su az oldu 1litre anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…