- 4 Nisan 2010
- 6.268
- 26.773
- 1.073
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Aslında kendimi sınırlamıyorum. Herşeyden ama az yemeye çalısıyorum. Kendimi diyet sürecine sokmuyorum beslenme alışkanlığımı değiştiriyorum. Umarım artık bu başlangıç son olur.menun guzek canim en kisa zamanda eksileri gorursun bu gidisle :)
hangi baharatları kullanıyorsun hiç yapmdım isot dışında ne konulur bilmiyorum yarın denerim ya da pazar günü ağzımın suyu aktı resmen
Gerçekten başkalarının verdiği kilo insanı etkiliyor.Kızlar günaydın motivasyonumu çok kaybettim Ta ki bugün arkadaşım beni arayıp 6 haftada 6 kilo verdiğini söyleyene kadar Bugün sabah tost kaşarlı yemiştim ama öğlen daha sağlıklı menüyle başlayacağım inşallah
Günaydın iyiyim kuaföre gittim biraz bakım yaptım büroya uğrayacam biraz yürüyüş yapacam bugün pazar alışverişi de var ....gunaydin kizlar :) nasilsiniz
Bizde verecez bu kiloları pes etmek yok fazla yediğimiz zaman bile paylaşalım ki motivasyonumuz kararlılığımız devam etsinKızlar günaydın motivasyonumu çok kaybettim Ta ki bugün arkadaşım beni arayıp 6 haftada 6 kilo verdiğini söyleyene kadar Bugün sabah tost kaşarlı yemiştim ama öğlen daha sağlıklı menüyle başlayacağım inşallah
ne güzelGünaydın iyiyim kuaföre gittim biraz bakım yaptım büroya uğrayacam biraz yürüyüş yapacam bugün pazar alışverişi de var ....
senin meslek ne ? aynen eşle yürüyüş havası ama eşim çalışıyor bugün işten 7 gibi çıkacak yanlız yürüş yapacam yarın sahile yürürüm eşimle hava güzel olursane güzelben işteyim hava cok guzel bugun esl yuruyus havasi ama işdrn firsat yokki
Daha ne olsun canım yavaş vermek daha iyiVallahi moralim bozuldu. İki hafta oldu yarı yarıya yemeği kestim ekmeği bıraktım suya başladım.
Vere vere bir kilo vermişim
Menü çeşitlerin hoşuma gitti ...afiyet olsunGüzel hafta sonları olsun herkese
Bugün ben de kahvaltıda annemdeydim.
2 dilim kepekli ekmek, bir kk beyaz peynir, çok az kaymak, çok az tereyağı, 1 ceviz , 1 zeytin, 2 kaşık kuru biber kavurması, yarım haşlanmış yumurta, şekersiz çay
Ara : yarım dilim kakaolu kek, bir dilim kadayıflı muhallebi, bir fincan Türk kahvesi .
Akşam: bir kase tarhana çorbası, 5 kaşık tavuk sote, 3 kaşık taze fasulye, 4 kaşık yoğurt, salata,bir domates turşusu,1 dilim kepekli ekmek.
7 bardak su içtim şuana kadar. Öğle yemeği yemediğim için akşam fazla kaçırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?