- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
diyet yapmak sıkıcı geliyor evet haklısın her öğün 4 kaşık az ye ekemği azalt abur cuburu kes vermeye başlarsın birde yürüyüş yap ben yürüyüş yapmayı sevmiyorum boğuyor beni oysaki evim sahilede yakın mis gibi hava ama sevemedim işte bende avmde dolaşıyorum çarşı pazar geziyorum haftada 2 gün birde 2 durak öncesinde biniyorum belediyeye gram gram versem bile yetiyor yani yeterki isteyel,m bir şeklde azalıyor kilolarMerhaba arkadaşlar. Öncelikle hepinize başarılar diliyorum. Ben de 3,5 ay önce diyete başladım sizler gibi. Azimle 1,5 ayda 6 kilo verdim. Fakat bugüne gelirsek diyeti bıraktıktan 2 ay sonra verdiğim kilonun 4ünü geri almış bulunmaktayım. Moralim çok bozuk. Tahmin edersiniz ki o kadar çabadan sonra herşeyin tersine dönmesi insanı çok üzüyor. Şuan ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Bedenimi sevmiyorum. Sevmek istedim ama olmadı, bu takıntımdan kurtulamıyorum.Artık çok sıkıldım. Diyet yapmak istemiyorum çünkü yine aynı şeylerin olmasından korkuyorum. Bana ne önerirsiniz, ne yapmalıyım sizce?
Gram gram olsun artık hızlı kilo vermeyi kesinlikle istemiyorum zaten. Diyet sıkıcı gelmiyor aksine alıştığım zaten nerdeyse hiç zorlanmadan yapıyorum fakat dedim ya geri almaktan korkuyorum. Yürüyüşü seviyorum ama oğlum var 2 yaşında onu bırakıp çıkamıyorum. Çıksam da tempolu bir yürüyüş olmuyor. Ama ip atlamayı düşünüyorumdiyet yapmak sıkıcı geliyor evet haklısın her öğün 4 kaşık az ye ekemği azalt abur cuburu kes vermeye başlarsın birde yürüyüş yap ben yürüyüş yapmayı sevmiyorum boğuyor beni oysaki evim sahilede yakın mis gibi hava ama sevemedim işte bende avmde dolaşıyorum çarşı pazar geziyorum haftada 2 gün birde 2 durak öncesinde biniyorum belediyeye gram gram versem bile yetiyor yani yeterki isteyel,m bir şeklde azalıyor kilolar
zorlanmıyorsan diyet yapmakta ne güzel işte ... ip atlamayıda düşünüyorsun daha ne olsun plan program hazır uygulamaya geç çok düşünme düşününce olmuyor gözünde büyüyor :)Gram gram olsun artık hızlı kilo vermeyi kesinlikle istemiyorum zaten. Diyet sıkıcı gelmiyor aksine alıştığım zaten nerdeyse hiç zorlanmadan yapıyorum fakat dedim ya geri almaktan korkuyorum. Yürüyüşü seviyorum ama oğlum var 2 yaşında onu bırakıp çıkamıyorum. Çıksam da tempolu bir yürüyüş olmuyor. Ama ip atlamayı düşünüyorum
Afiyet olsun. Beni de listeye ekler misin o zaman?öğlen yemeğimi çok güzel yedim arkadaşın yemek borcu vardı abartmadım ama tok hissetmemi sağlaı 3 4 gün idare eder beni sanırım :)
ÖĞLEN
et döner 478 kalori / ayran 38
günlük kalan kalori 265
TEŞEKKÜR EDERİM ... bilgilerini verirsen ekleyeyim canımAfiyet olsun. Beni de listeye ekler misin o zaman?
birazdan eklicem canım günlük listenide paylaşırsan1,68 65 kilo hedef de 60 diyelim şimdilik
Hedefi 57 yapalım mıbirazdan eklicem canım günlük listenide paylaşırsan
YAPALIMHedefi 57 yapalım mı
Ben hiç yapamıyorum sıkılıyorum tek bşıma olunca ama kemer kullanıyorum bakalım işe yarıcak mı2gundur hic spor yapasim yok eminim sporla daha cok gider ama iştr yapana
aynen canim 2gun pilates yapdim birakdim..ama sporsuz olmuyor fit vucud icin spor sart.benim ayiptir soylemesi popo dumduz :) squat etki eder mi acaba ???Ben hiç yapamıyorum sıkılıyorum tek bşıma olunca ama kemer kullanıyorum bakalım işe yarıcak mı
eder diye düşünüyorum ben salona giderken yapıyordum byağı kalkmıştı popom hoş bir görüntü almıştı ki kilom olduğu halde beraber başlayalım düzenli yapmaya ?aynen canim 2gun pilates yapdim birakdim..ama sporsuz olmuyor fit vucud icin spor sart.benim ayiptir soylemesi popo dumduz :) squat etki eder mi acaba ???
Eline sağlık canım afiyet olsun akşam yemeyi düşünmüyorum dayanabilirsem dünkü açığımı kapatmam gerekliakşam yemeğimide yaptım ohh rahatım şuan
akşamda tavuk haşlama +3 yk yoğurt +1 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?