Diyet arkadaşı arıyorum

Vallahi moralim bozuldu. İki hafta oldu yarı yarıya yemeği kestim ekmeği bıraktım suya başladım.
Vere vere bir kilo vermişim
bazen vucud kilo vermede duraaksiyor sok diyet yaapma sansin varsa 3gunluk yapip vucudu sasirtabilirsin kilovermen duzene girer

gunaydin kizlr morlim cok bozuk bu sabah tartida 1kilo fazla grldim halbuki dun aksam akşam oldugu halde eksideydim.nedeni ne olabilir moralim cok bozuldu

gunaydin kizlr morlim cok bozuk bu sabah tartida 1kilo fazla grldim halbuki dun aksam akşam oldugu halde eksideydim.nedeni ne olabilir moralim cok bozuldu
Tartılırken üstünde hafif şeyler olsun iç çamaşırı gibi .... birde wcye girip çıktıktan 5 dakika sonra tartıl... tartıyı yerinden çok oynatma sabit kalsın

sabah ackarina ilik su kahvalti 2catal yumurtali patates kizartma domates ile
ogle 1tavuk doner 1bardak ayran (canim cekti)
aksama henuz bilmiyorum

sabah ackarina ilik su kahvalti 2catal yumurtali patates kizartma domates ile
ogle 1tavuk doner 1bardak ayran (canim cekti)
aksama henuz bilmiyorum
Arada kaçamak yapmak gerek ben akşama pide yicem yanında kola canım istiyor diye :) ben squat yapıyorum bugün 35 yapmam gerekli bakalım zorluyor çünkü yapamazsam da yapabildiğim kadar artık

Dün geç uyuduğum için geç kalktım
Sabah
Zeytin yağlı omlet biraz bal tereyağı ve 1 küçük börek yedim
Öğlen
Yarım elma yarım muz 1 portakal
Akşam
Pide ve kola

1 saat yürüş yaptım sahilde 1 saat avm de alış veriş yaptım akşam da 35 squat yapabilirsem günü kapatacam

Arada kaçamak yapmak gerek ben akşama pide yicem yanında kola canım istiyor diye :) ben squat yapıyorum bugün 35 yapmam gerekli bakalım zorluyor çünkü yapamazsam da yapabildiğim kadar artık
tartı günü ben hep istediğim şeyleri yerim
afiyet olsun pide yi de bir dahaki hafta yeyim bari

Denemekte fayda var veremezsem bu hafta mart ayının ilk hafta sonu denemeyi düşünüyorum hafta ici yapmak zor olur diye haftasonu diyorum
benim diyetisyenim tartıya 3 gün kalası kamp veriyor hatta menülerimden anlamışsınızdır
bedeni sarsıp şaşırtıyormuş verebilirim isterseniz

benim diyetisyenim tartıya 3 gün kalası kamp veriyor hatta menülerimden anlamışsınızdır
bedeni sarsıp şaşırtıyormuş verebilirim isterseniz
Süper olur aslında bu hafta yapabilirsem yaparım çünkü cumartesi sınavım var ankaraya gidecem cok stresli olacam streste beni aciktiriyor

akşam saat 7olmadan yemegimi yedim
2yumurta 1domatesen olusan yagsiz menemen .yarim kase yesillik dolu salata 1dilim ekmek.ara yarim elma 2kupa limonlu yesil cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…