- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
bazen vucud kilo vermede duraaksiyor sok diyet yaapma sansin varsa 3gunluk yapip vucudu sasirtabilirsin kilovermen duzene girerVallahi moralim bozuldu. İki hafta oldu yarı yarıya yemeği kestim ekmeği bıraktım suya başladım.
Vere vere bir kilo vermişim
Şok diyet hiç yapmadım yapabilir miyim bilemiyorum hiç denesem faydası olur mubazen vucud kilo vermede duraaksiyor sok diyet yaapma sansin varsa 3gunluk yapip vucudu sasirtabilirsin kilovermen duzene girer
Tartılırken üstünde hafif şeyler olsun iç çamaşırı gibi .... birde wcye girip çıktıktan 5 dakika sonra tartıl... tartıyı yerinden çok oynatma sabit kalsıngunaydin kizlr morlim cok bozukbu sabah tartida 1kilo fazla grldim halbuki dun aksam akşam oldugu halde eksideydim.nedeni ne olabilir moralim cok bozuldu
gittim canım 96.8 olmuşumberceste_ gittin mi diyetisyene kaç olmuşsun
Çok iyi tebrik ederim seni :)gittim canım 96.8 olmuşum
yani toplamda 3 kilo gitmiş
Arada kaçamak yapmak gerek ben akşama pide yicem yanında kola canım istiyor diye :) ben squat yapıyorum bugün 35 yapmam gerekli bakalım zorluyor çünkü yapamazsam da yapabildiğim kadar artıksabah ackarina ilik su kahvalti 2catal yumurtali patates kizartma domates ile
ogle 1tavuk doner 1bardak ayran (canim cekti)
aksama henuz bilmiyorum
Denemekte fayda var veremezsem bu hafta mart ayının ilk hafta sonu denemeyi düşünüyorum hafta ici yapmak zor olur diye haftasonu diyorumŞok diyet hiç yapmadım yapabilir miyim bilemiyorum hiç denesem faydası olur mu
tartı günü ben hep istediğim şeyleri yerimArada kaçamak yapmak gerek ben akşama pide yicem yanında kola canım istiyor diye :) ben squat yapıyorum bugün 35 yapmam gerekli bakalım zorluyor çünkü yapamazsam da yapabildiğim kadar artık
benim diyetisyenim tartıya 3 gün kalası kamp veriyor hatta menülerimden anlamışsınızdırDenemekte fayda var veremezsem bu hafta mart ayının ilk hafta sonu denemeyi düşünüyorum hafta ici yapmak zor olur diye haftasonu diyorum
Süper olur aslında bu hafta yapabilirsem yaparım çünkü cumartesi sınavım var ankaraya gidecem cok stresli olacam streste beni aciktiriyorbenim diyetisyenim tartıya 3 gün kalası kamp veriyor hatta menülerimden anlamışsınızdır
bedeni sarsıp şaşırtıyormuş verebilirim isterseniz
Hoşgeldin diyete devam sen naptın neler yedin bakalımKızlar Bayafır yazamıyorum napıyorsunuz
Ye tatlım ye ... eşim yapar bizde pideyi domates biber soğanı ben doğrarım hazır ederim ama o yapartartı günü ben hep istediğim şeyleri yerim
afiyet olsun pide yi de bir dahaki hafta yeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?