Diyet arkadaşı arıyorum

Zeyzeyay91 kilolar nekadar uzerimizde olurlarsa verilmesi o kadar zorlasiyor.bunh kendin icin yap kimse icin degil mutluluk icin yeni bir sen icin :) slkılmadan usanmadan

Ben bu sefer kiloları kendim için veriyorum az az hiç diyet havasına girmeden herşey yiyerek ama berceste_ nin kampını yapabilirsem haftada 3 gün girerim o havaya kirgincicekler bende bugün squat yapmadım belki yatmadan önce 10 kere vicdanen rahat olmak için yapabilirim bacaklarım çok ağrıyor bu hafta çok yürüdüm

@Slhsln diyete tam gaz devam :) pes etmek yok.bende durumlar boyle
yarinda tarti gunumuz
Wala benimde bir gün sadece kaçamak yaptım okadar onuda zorunlu kaldım ayrıca kızlar düzneli yürüme başladım gümde 1.30 saat ve size bir süprizim var bir program buldum telefona iniyor belki biliyorsunuzdur Fit365 diye inanılmaz güzel yedileriniz yazıyorsunuz resmî olarak kalorisi çıkıyor günlük ne yerseniz ekliyorsunuz ve kalori hesabı yapıyor bi bakın ben cok beğendim üstelik Türkçe ve cok eğlenceli bi program Kaçamak yapmak imkansız bunu indirip ne yedinizi tek tek girerseniz geri dönüşlerinizi bekliyorum

Benzer bir program indirmiştim sürekli uyarı veriyor diye silmiştim bunu denerim yarından itibaren

hemen yazıyorum canlar
5 günlük bu kamp bir hafta sonra 3 güne düşecek

2GÜN
3 yk çökelek +1dilim ekmek + tere ( önemli olan bol yeşillik ) 1 bardak çay
3GÜN 1 haşlama yumurta + bol yeşilllik+1 dilim ekmek

ARA 1 fincan kiraz saplı çay +1 fincan yeşil çay +2 ceviz+ 2kuru kayısı

ÖĞLEN
1avuç dolusu haşlama/közleme+3 yk yoğurt+ 1dilim ekmek(kırmızı biber közledim 5 gün yedim valla)
ARA
1fincan kiraz sapı + 1 adet elma yada 2 adet mandalina yada 1 armut

ARA 1 fincan mısır püsküllü çay +1yk kuru kan üzümü veya 3 kuru kayısı

akşam 3GÜN 6 yemek kaşığı kabak yemeği+ 3yk yoğurt+1 dilim ekmek

2 GÜN 2 yumurta kadar haşlama tavuk göğüs +2 yk yoğurt+ 1dilim ekmek

ARA
1 fincan mısır püsküllü çay +1 yeşil çay+2 adet elma veya greyfurt ( ben portakal yedim bir tane)

kaçamaksız yapılması lazım ve yemeklerin yerini değiştirmemek gerekiyor özellikle çaylar çok önemli kızlar hadi bakalım kaç kilo vereceksiniz

[QU
OTE="berceste_, post: 50202701, member: 163841"]hemen yazıyorum canlar
5 günlük bu kamp bir hafta sonra 3 güne düşecek

2GÜN
3 yk çökelek +1dilim ekmek + tere ( önemli olan bol yeşillik ) 1 bardak çay
3GÜN 1 haşlama yumurta + bol yeşilllik+1 dilim ekmek

ARA 1 fincan kiraz saplı çay +1 fincan yeşil çay +2 ceviz+ 2kuru kayısı

ÖĞLEN
1avuç dolusu haşlama/közleme+3 yk yoğurt+ 1dilim ekmek(kırmızı biber közledim 5 gün yedim valla)
ARA
1fincan kiraz sapı + 1 adet elma yada 2 adet mandalina yada 1 armut

ARA 1 fincan mısır püsküllü çay +1yk kuru kan üzümü veya 3 kuru kayısı

akşam 3GÜN 6 yemek kaşığı kabak yemeği+ 3yk yoğurt+1 dilim ekmek

2 GÜN 2 yumurta kadar haşlama tavuk göğüs +2 yk yoğurt+ 1dilim ekmek

ARA
1 fincan mısır püsküllü çay +1 yeşil çay+2 adet elma veya greyfurt ( ben portakal yedim bir tane)

kaçamaksız yapılması lazım ve yemeklerin yerini değiştirmemek gerekiyor özellikle çaylar çok önemli kızlar hadi bakalım kaç kilo vereceksiniz[/QUOTE]
çökelek
liste karışık geldi bana tam anlamadım ama ben tavukta haşlanmış yumurtada yemiyorum sürekli çözlenmiş biberi şimdi anladım niye közlenmiş biber vardı diyordum

sabah uyandım tartıldım veee sonuç 300 gr almışım 75,90 olmuşum .. çok üzülmekle beraber 3 gündür wc sorunu yaşıyorum ayrıca bu hafta regli haftam iştah tavan yapar çikolata krizlerini saymıyorum bile ...

SABAH ;
3 börek bir parça kaşar peyniri bir kefir

cumartesi günü kayınvalidem 6 börek börek verdi yiyelim diye eşim 1 tane yedi gerisi bana kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…