- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
kilo veremedim üstüne 300 gr almışım çok mutsuzum.... birde hiç yürümediğim kadar yürüyüş yaptım ... sen nasılınSchonerDuft gunaydin canim nasilsin :)
tebrik ediyorum seni ....çok sevindimguncel kilom 61.7 :)) cok mutluyum
kabızlık yaşıyorum bu günlerde belki ondandır diyorum yada o pideleri yemicektimSchonerDuft cok saol canim :) uzulme lutfen brlki ödemdendir bilemeyiz
büyük ihtimal ile kefir içtim bugün akşamda süt içtim umarım bugün düzelirSchonerDuft kabizlik sorunun varsa ondandir buyuk ihtimal
birden fazla program çıktı görüntüsünü atabilir misinWala benimde bir gün sadece kaçamak yaptım okadar onuda zorunlu kaldımayrıca kızlar düzneli yürüme başladım gümde 1.30 saat ve size bir süprizim var bir program buldum telefona iniyor belki biliyorsunuzdur Fit365 diye inanılmaz güzel yedileriniz yazıyorsunuz resmî olarak kalorisi çıkıyor günlük ne yerseniz ekliyorsunuz ve kalori hesabı yapıyor bi bakın ben cok beğendim üstelik Türkçe ve cok eğlenceli bi program Kaçamak yapmak imkansız bunu indirip ne yedinizi tek tek girerseniz geri dönüşlerinizi bekliyorum
Iyi akşamlar kızlar Yeni gelebildim canım@Seyra123 @berceste_a@kirgincicekler sworkit diye bir program var istediğin süre kadar egzersiz yapabiliyorsun yoruyor ama iyi kalori yakıyorsun beraberce hafta 2 3 gün yapalım mı ne dersiniz
tbloyu yarın yenilicem herkes yazsın ... ben sevmiştim tekrar indirdim bugün yaparım yarım saaatIyi akşamlar kızlar Yeni gelebildim canım
Bugunki kilo bildirimimi yapayım
77.0 2 haftada 3 kilo verebilir
Günlük yürüyüş yapmaya çalışıyor um 9000 bazen 10000 geçiyorum
Hava soğuk olunca çıkmak istemiyorum
iyi olur bu program hemen indirim
Ben neler neler yedim bir bilsen dizi günümüz bugun cips cerez aldik cayla gitti azicikta olsa yedimkizlar ben birsey yaptim.bugun kendimi odullendirdim :) aksam yemeginde fasulyeli pilav yedim kavrulmus etle tam 5y.k cokmu sizce birseferden birsey olmaz umarim :)
SchonerDuft indiripde bi bakayim hrmen
Program hakkinda fikrin ne begendin miİyi akşamlarbugünkü benim
1 kase yoğurt
1 elma
1 muz
Aksam 7 gibi
Avuç içi kadar et haslama
12 tane yaprak sarma
1kasecorba
1kucuk kase yoğurt
Şimdi yürüyüşü mu yapiyorum programı indirdim
Begendigine sevindim tatlim ... benim telde sorun var sanirim acilmiyor tam olarak anlayamadım sorunu .. kafama gore yapacam bugünSchonerDuft canim soyledigin programi indirdim hatta kendime ozel egzersiz programida olusturdum super programmis gercekten :) turkceside varmis
az once 15dk yaptim ama squat sadece 25tane yapabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?