Diyet arkadaşı arıyorum

birden fazla program çıktı görüntüsünü atabilir misin

@Seyra123 @berceste_a@kirgincicekler sworkit diye bir program var istediğin süre kadar egzersiz yapabiliyorsun yoruyor ama iyi kalori yakıyorsun beraberce hafta 2 3 gün yapalım mı ne dersiniz

@Seyra123 @berceste_a@kirgincicekler sworkit diye bir program var istediğin süre kadar egzersiz yapabiliyorsun yoruyor ama iyi kalori yakıyorsun beraberce hafta 2 3 gün yapalım mı ne dersiniz
Iyi akşamlar kızlar Yeni gelebildim canım
Bugunki kilo bildirimimi yapayım
77.0 2 haftada 3 kilo verebilir
Günlük yürüyüş yapmaya çalışıyor um 9000 bazen 10000 geçiyorum
Hava soğuk olunca çıkmak istemiyorum
iyi olur bu program hemen indirim

tbloyu yarın yenilicem herkes yazsın ... ben sevmiştim tekrar indirdim bugün yaparım yarım saaat

kizlar ben birsey yaptim.bugun kendimi odullendirdim :) aksam yemeginde fasulyeli pilav yedim kavrulmus etle tam 5y.k cokmu sizce birseferden birsey olmaz umarim :)
SchonerDuft indiripde bi bakayim hrmen

İyi akşamlarbugünkü benim
1 kase yoğurt
1 elma
1 muz
Aksam 7 gibi
Avuç içi kadar et haslama
12 tane yaprak sarma
1kasecorba
1kucuk kase yoğurt
Şimdi yürüyüşü mu yapiyorum programı indirdim

kizlar ben birsey yaptim.bugun kendimi odullendirdim :) aksam yemeginde fasulyeli pilav yedim kavrulmus etle tam 5y.k cokmu sizce birseferden birsey olmaz umarim :)
SchonerDuft indiripde bi bakayim hrmen
Ben neler neler yedim bir bilsen dizi günümüz bugun cips cerez aldik cayla gitti azicikta olsa yedim

Sabah
3kucuk borek peynir kefir
Ara öğün
1 portakal
Öğlen
1 tabak mercimek çorba
Ara ogun
Meyveli yoğurt
Aksam
3 kasik pazili bulgur pilavı/ 5 tane kadar haslanmis karnibahar ve salata
Ama biraz abarttim sanirim cekirdek yedim

SchonerDuft canim soyledigin programi indirdim hatta kendime ozel egzersiz programida olusturdum super programmis gercekten :) turkceside varmis
az once 15dk yaptim ama squat sadece 25tane yapabildim

SchonerDuft canim soyledigin programi indirdim hatta kendime ozel egzersiz programida olusturdum super programmis gercekten :) turkceside varmis
az once 15dk yaptim ama squat sadece 25tane yapabildim
Begendigine sevindim tatlim ... benim telde sorun var sanirim acilmiyor tam olarak anlayamadım sorunu .. kafama gore yapacam bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…