Diyet arkadaşı arıyorum

artık psikolojim bozuldu.. her seferinde diyet yapacağım diye başlayıp kilo alarak geri dönüyorum. yazdan beridir tam 3 kilo aldım. yeter artık ne yapmam gerek bilmiyorum sürekli yasak olduğu için elim yemeğe gidiyor.. yemeğede düşkün bir insan değildim normalde. ne yapmam gerek kızlar 3-4 aydır durum böyle ... nasıl motive oluyorsunuz allah aşkına boğazıma bir dur diyemiyorum ya (

Bende yemeği seven biriyim ... önce kola içiyorsan kola yerine soda iç sade olanın ekmeği azalt mesela başlangıç olrak akşamları yeme .... pilavı hergün yeme yersen az ye yani iyet modunda değil de gnlük yaşam haline getir birazda yürüyüş yp yolunu uzat bir yere giderken ve kendine yoldaş bul daha iyi oluyor inan ki .. cips istedi canın 1 lokma ye çikolata istedi bitter bir küçük kare ye vs vs vs

sabah yarim cavdarla yarim ince salam yedim..1bardak yesil cayıa
ögle 1kase mercimek corbasi yesillik salatasi ile
aksama henuz pıanim yok

BENİM ÖĞLEN YEMEĞİM KÖTÜYDÜ 1 KASE MAKARNA 1 KASE SALATA 2 KAŞIK YOĞURT YEDİM MAKARNA KÖTÜ OLDUM 400 GR GİTMİŞKEN ÖZELLİKLE

En azından öğlen yemişsin akşam hafif birşeyler yersin..ben yürüyüş yaptım geldim..birazdan çorba salata yapacağım. .yürüyüşe çıkmaya üşenmistim biraz uzaktaki markete gittim..rahatladım. iyi ki çıkmışım dedim..

Sorma bende tatlı falan çok seviyorum..ama ipin ucu kaçınca benim gibi keşke birkaç kiloda dikkat etseymisim diyorum..sen bir istediğini ye 2 gün rejim yap bende de aynı durum

BUGÜN HAVADA ÇOK GÜZEL BENDE BÜROYA BAĞLI KALDIM .. ARTIK PAZAR GÜNÜ YÜRÜRÜM .. CUMARTESİ ANKRADAYIM ZATEN İYİDE KALORİ YAKARIM CUMARTESİ

Evet ben ayça kayayı dinlemiştim bir kere..haftasonu kaçamak yaptığı için her cuma ve pazartesi rejim yaptığını söylemişti. .bana mantıklı geldi..illa dışardan yeniyor yada misafir falan..oluyor kacamak

AYÇA KAYA ? aslında kilo korumak için çok mantıklı

AYÇA KAYA ? aslında kilo korumak için çok mantıklı

Öğlen için mercimek çorbası 2 köfte 1 dilim ekmek ve bol salata yedimbenim sorunum genelde öğleden sonra ve akşam oluyor ..çocuklar ve eşim de tatlı seviyor bazen tutamıyorum kendimi

Öğlen için mercimek çorbası 2 köfte 1 dilim ekmek ve bol salata yedimbenim sorunum genelde öğleden sonra ve akşam oluyor ..çocuklar ve eşim de tatlı seviyor bazen tutamıyorum kendimi
ekmeği sadece sabhaları ince 1 dilim ye akşamları de ekmek yeme ... tatlıyı haftada 1 ödül olarak ye .... hangi tatlıları yapıyosun eşim geçen benden laz böreği istedi hiç istemez böyle şeyler isteyeceği tuttu

aslında akşamları tatlı istiyorlar farketmiyor pek..fazla yapmasam da alıyor erkekler şanslı galiba eşim hep aynı kiloda o kadar da dikkat etmez..dün akşam bende tarçınlı süt içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…