- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
ben eşime evlendikten sonra bayağı kilo aldırdım .. göbişi büyüdü ama boyu olduğu için göstermiyor pek ... tarçınlı süt iyi oluyor tatlı krizini kesiyoraslında akşamları tatlı istiyorlar farketmiyor pek..fazla yapmasam da alıyorerkekler şanslı galiba eşim hep aynı kiloda o kadar da dikkat etmez..dün akşam bende tarçınlı süt içtim
alırız tabi ki cnım kurallrımız var pazartesi günü tartı günümüz ve günlük menü paylaşımı yapıyoruzMerhabalar, beni de aranıza alır mısınız?
tabiki ... okuyorsan az çok biliyorsun kurallarımızıMerhabalar uzun zamandır okuyup okuyup hiç birşey paylaşmayanlardanım,pazartesiden beri diyet yapıyorum motive olup motive etmeye ihtiyacım var ben de aranıza katılmak istiyorum :)
Evet canım o ekmek olmadı ama aksamı hafif atlatacagim yoğurt ve bi kase çorba olarakSALATA OLMUŞ AMA EV EKMEĞİ YERİNE ÇORBA İÇSEYDİN YADA SULU BİR YEMEK OLSYDI EN KÖTÜSÜ PEYNİR DİLİMLESEYDİN İÇİNE
tabiki ... okuyorsan az çok biliyorsun kurallarımızı
cumartesi pazar menünü pzartesi paylaşırsın sorun olmaz cuma günler hatırlat alışana kadar biz olur muEvet okuyorum öncelikle hafta sonları bir koşuşturmacam olduğu için aktif olamıyorum. Cumartesi ve Pazar günü için kabul ederseniz bu durumu dahil olayım seve seve sizlere.
tamamdır canımEvet canım o ekmek olmadı ama aksamı hafif atlatacagim yoğurt ve bi kase çorba olarak
buradayım aynı şeyleri yediğim için yazmadım :)
cumartesi pazar menünü pzartesi paylaşırsın sorun olmaz cuma günler hatırlat alışana kadar biz olur mu
arada kaçamak yapmak sorun değil önemli olan diyeti devam ettirmek kaldığın yerdenEn büyük sıkıntım büyük bir azimle başladığım diyetlerim bir süre sonra kaçamaklarla son bulması,buraya yazarsam ve takip ederse azmedip bukez burakmıyacağımı düşünüyorum yani inşallah pes etmem:)
bugün 74,90 ü gördüm çok mutluyumburadayım aynı şeyleri yediğim için yazmadım :)
akşam yemeğimi de yedim evdeki tartıya göre 1 kilo daha gitti yarın bakalım ne olacak
akşamları tarçınlı süt iç 9 gibi ondan sonra birşey yeme içme tatlı krizleri azalıyor sabahta kahve yanına kurukayısı hurma gibi şeyler tüket en fazla 3 kayısı / 2 hurma orta boy dengeler şekeriTamamdır o halde, cumaları hatırlatıp, pazartesi günü menümü paylaşırım.
Merhabalar tekrardan arkadaşlar, boyum 1.74 kilom 94.. Hedefim 70 kilo..
Tatlıya aşırı düşkünlüğüm, abur cubur sevmem beni bu günlere getirdi. 2,5 senedir masa başı çalışmakta çabası oldu.
Umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşırız. :)
akşamları tarçınlı süt iç 9 gibi ondan sonra birşey yeme içme tatlı krizleri azalıyor sabahta kahve yanına kurukayısı hurma gibi şeyler tüket en fazla 3 kayısı / 2 hurma orta boy dengeler şekeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?