Diyet arkadaşı arıyorum

bu akşam şehirdişina çikicaz..bazi sebeplerden.birkac gun girrmeyrbilirim SchonerDuft beni listedrn cikarma ama canim.firsat buldukca girmeye calisicam

bu akşam şehirdişina çikicaz..bazi sebeplerden.birkac gun girrmeyrbilirim SchonerDuft beni listedrn cikarma ama canim.firsat buldukca girmeye calisicam
yok canım çıkarmam listeden .. cumartesi bende nkaraya uçuyorum günübirlik haftasonu bende yok gibi olcam .. sende dönünce listeyi kalanlar ile yenileriz

Boyum 1.48 kilom 85.9 hedef 60

Günaydın kızlar bende sabah tartıldım 75.6 yım..canım bugün kahvaltı yapmak pek istemiyor ..çay içeyim bakalım ..ne güzel bende 74 ü ve 6 il rakamları görsem hemen keşke

Oldu mu acaba yapmaya çalistim..birazdan bir bardak yeşil çay içeceğim.bazır çocuklar okuldayken biraz yürüyüş yapsam iyi olur ama üşeniyorum

Oldu mu acaba yapmaya çalistim..birazdan bir bardak yeşil çay içeceğim.bazır çocuklar okuldayken biraz yürüyüş yapsam iyi olur ama üşeniyorum
profil msj evet .. bende yürüşe üşeniyoruum sürekli o yüzdden avm çrşı pazard dolanıyorum

kızlar ben kilo verirken cildimi her banyoda fazladan nemlendiriyorum ... hindistan cevizi yağı aldım cildimde çok kuruydu pul pul göbek altım hatta arada özel bölgem bile dökülüyordu ... nemlendiriciler pek işe yarmadı ama h.cewbizi iyi geldi şimdi kilo verirkende çatlamayı önler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…