- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
çok iyi bizimlede pylaşırsın tecrübeleriniEvet bir dönem diyet yapmıştım, 115 kiloydum 80lere kadar düşmüştüm. O dönemden de deneyimim var tarçınla aramız pek iyidir. :)
Bu arada stresli veya üzgün olduğum zamanlarda fazla yemek tüketiyorum, mutlu olduğum zamanlarda yemek yiyemiyorum. Sizlerdeki durumlar nasıl? Bu durumumu çok merak ediyorum, arkadaşlarımın bir çoğu üzgünken yemek yemiyor.
Bende stresli olunca acayip yiyorum ve bu huyumu hiç sevmiyorum..son 1 sene zordu ..bu kadar kilo alana kadar aklım gitmiş sanki..resmen tatlı ve hamurişiyle beslenmişim ..ama inşallah bu son olsunEvet bir dönem diyet yapmıştım, 115 kiloydum 80lere kadar düşmüştüm. O dönemden de deneyimim var tarçınla aramız pek iyidir. :)
Bu arada stresli veya üzgün olduğum zamanlarda fazla yemek tüketiyorum, mutlu olduğum zamanlarda yemek yiyemiyorum. Sizlerdeki durumlar nasıl? Bu durumumu çok merak ediyorum, arkadaşlarımın bir çoğu üzgünken yemek yemiyor.
boyun uzun birde kilo versen süper olursun benceTamamdır o halde, cumaları hatırlatıp, pazartesi günü menümü paylaşırım.
Merhabalar tekrardan arkadaşlar, boyum 1.74 kilom 94.. Hedefim 70 kilo..
Tatlıya aşırı düşkünlüğüm, abur cubur sevmem beni bu günlere getirdi. 2,5 senedir masa başı çalışmakta çabası oldu.
Umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşırız. :)
utanmiştim yazacaktımBen diyetisyene giderken bana sormuştu 1 paket çikolatanın büyük olanın ne kadarını yiyorsun diye?ben de hepsini diyememiş uyanmiştim
aynen zararın neresinden dönsek kardır2 Senelik evliyim ve tam 14 kilo aldım bu sürede baktım aldı başını gidiyor keşke bu kadar olmadan önce dur diye bilseydim boğazıma :) neyse zararın neresinden dönülürse kardır,yaza zayıf girelim inşallah hep beraber
aslında benEvet bir dönem diyet yapmıştım, 115 kiloydum 80lere kadar düşmüştüm. O dönemden de deneyimim var tarçınla aramız pek iyidir. :)
ben de canı sıkkınken çok yiyenlerdenim,bide birileri kilo aldın şöyle böyle diyince iyice yiyesi gelenlerdenimEvet bir dönem diyet yapmıştım, 115 kiloydum 80lere kadar düşmüştüm. O dönemden de deneyimim var tarçınla aramız pek iyidir. :)
B
boyun uzun birde kilo versen süper olursun bence
çok iyi bizimlede pylaşırsın tecrübelerinibende gitmiştim her hafta 500 gr vermeye başlayınca bıraktım kaçamaklar yapıyordum arayada bayram girmişti bende stresliyken yemek yerim hatta abartırım
Bende stresli olunca acayip yiyorum ve bu huyumu hiç sevmiyorum..son 1 sene zordu ..bu kadar kilo alana kadar aklım gitmiş sanki..resmen tatlı ve hamurişiyle beslenmişim ..ama inşallah bu son olsun
utanmiştim yazacaktım
aslında ben
ben de canı sıkkınken çok yiyenlerdenim,bide birileri kilo aldın şöyle böyle diyince iyice yiyesi gelenlerdenim
aynen başk türlü olmuyorBütün kızlar toplamışıız resmeeen.
Naçizane bir tavsiye; sinir stres olduğunuzda da buraya yazalım ki yemeyelimmm
millet zaten konuşmak için konuşuyor bana söyledirler mi sinir oluyorumaslında ben
ben de canı sıkkınken çok yiyenlerdenim,bide birileri kilo aldın şöyle böyle diyince iyice yiyesi gelenlerdenim
ben yediklerimi yazdığımda ağı açık kalmıştıBen diyetisyene giderken bana sormuştu 1 paket çikolatanın büyük olanın ne kadarını yiyorsun diye?ben de hepsini diyememiş uyanmiştim
2 lt içiyorum günlük bende sürekli içmeye çalışırım dikkatli oluyorum bu konuda aylardır böyleAn itibari ile 2 lt su içmiş bulunmaktayım ,normalde gün içinde 1 bardak su dahi içmek aklıma gelmezsu diyette çok önemli arkadaşlar sizler nasıl su içiyorsunuz içine bişeyler katıyormusunuz mesela yeşil elma,taze nane yaprağı felan...ben şimdilik içebiliyorum ama sıkılırsam bu yöntemleri deniycem
Canim tabloyu haftaya yenilicem cikaracaklarim olacak birde cok yoğunum is dolayısı ile kafami veremedim tabloya+nuffiun canim ben son kilomu tabıoya eklememissin 61.7yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?