Diyet arkadaşı arıyorum

çok iyi bizimlede pylaşırsın tecrübelerini bende gitmiştim her hafta 500 gr vermeye başlayınca bıraktım kaçamaklar yapıyordum arayada bayram girmişti bende stresliyken yemek yerim hatta abartırım

Bende stresli olunca acayip yiyorum ve bu huyumu hiç sevmiyorum..son 1 sene zordu ..bu kadar kilo alana kadar aklım gitmiş sanki..resmen tatlı ve hamurişiyle beslenmişim ..ama inşallah bu son olsun

Ben diyetisyene giderken bana sormuştu 1 paket çikolatanın büyük olanın ne kadarını yiyorsun diye?ben de hepsini diyememiş uyanmiştim

B
boyun uzun birde kilo versen süper olursun bence

aslında ben
ben de canı sıkkınken çok yiyenlerdenim,bide birileri kilo aldın şöyle böyle diyince iyice yiyesi gelenlerdenim

çok iyi bizimlede pylaşırsın tecrübelerini bende gitmiştim her hafta 500 gr vermeye başlayınca bıraktım kaçamaklar yapıyordum arayada bayram girmişti bende stresliyken yemek yerim hatta abartırım

Bende stresli olunca acayip yiyorum ve bu huyumu hiç sevmiyorum..son 1 sene zordu ..bu kadar kilo alana kadar aklım gitmiş sanki..resmen tatlı ve hamurişiyle beslenmişim ..ama inşallah bu son olsun

utanmiştim yazacaktım

aslında ben

ben de canı sıkkınken çok yiyenlerdenim,bide birileri kilo aldın şöyle böyle diyince iyice yiyesi gelenlerdenim

Bütün kızlar toplamışıız resmeeen.
Naçizane bir tavsiye; sinir stres olduğunuzda da buraya yazalım ki yemeyelimmm

An itibari ile 2 lt su içmiş bulunmaktayım ,normalde gün içinde 1 bardak su dahi içmek aklıma gelmez su diyette çok önemli arkadaşlar sizler nasıl su içiyorsunuz içine bişeyler katıyormusunuz mesela yeşil elma,taze nane yaprağı felan...ben şimdilik içebiliyorum ama sıkılırsam bu yöntemleri deniycem

2 lt içiyorum günlük bende sürekli içmeye çalışırım dikkatli oluyorum bu konuda aylardır böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…