Diyet arkadaşı arıyorum

PROTEİN ALARAK DAHA HIZLI MI VERİYORSUN .. BENDE SALATA YAPMAYA ÜŞENİYORUM BAZEN
Tabii ayrıca tok oluyorsun..mesela ben haşlanmış yumurta yesem pek acıkmıyorum. Çok acıkınca direk saldırıyorum ben o yüzden Karatay diyeti bana uygun değil galiba..

Herkesin vücudu farklı ama benim anladığım kaslardan gitmesin diye protein de veriyorlar yağdan gidiyor o zaman ..yine sen bilirsin tabi..irade meselesi aç kalınca benim pek moralim bozuluyorherşeyi hayal ediyorum

Herkesin vücudu farklı ama benim anladığım kaslardan gitmesin diye protein de veriyorlar yağdan gidiyor o zaman ..yine sen bilirsin tabi..irade meselesi aç kalınca benim pek moralim bozuluyorherşeyi hayal ediyorum
KARATAY DİYETİNİN İÇERİĞİNİ HİÇ BAKMADIM .. BEN HARŞLAMA YUMURTA YİYEMEM İSTİFRA EDERİM HEMEN BU YAŞIMDAYIM HİÇ YİYEMEDİM ... BENDE PROTEİN TÜKETEYİM AZCIK GENELDE SEBZE YİYORUM

Çok zor değil midir ya? Hani şok diyetler oluyo ya ayni onun gibi.
Bunyeyi zorlar bu baya ama kilo da verdirir

Çok zor değil midir ya? Hani şok diyetler oluyo ya ayni onun gibi.
Bunyeyi zorlar bu baya ama kilo da verdirir
bir deneyecem bakalım akşamda erken uyurum artık ne kadar verebilirsem yoksa kalacak üstümde bu kadar kilo bu hafta 74 ü görmek istiyorum

selam kızlar bende kampa başladım yine
sabah haşlanmış yumurta+1 dilim ekmek+ çay
ARA yeşil çay
öğlen mantar haşlama iki kepçe + 3 yk yoğurt+ 1 dilim ekmek
ARA yeşil çay
ara mısır püsküllü çay +2 elma
AKŞAM
iki yumurta büyüklüğünde tavuk haşlama 3 yk yoğurt+1 dilim ekmek

8 de ara yaparım kiraz sapı içecem bugün kaçamaksız bir gündü adet sendromları bitiyo galiba

Menu doyurucu girunuyor yumurta haslama olmazsa bende yapardim kamp gunleri seninle ... hedef kaç bu hafta

Menu doyurucu girunuyor yumurta haslama olmazsa bende yapardim kamp gunleri seninle ... hedef kaç bu hafta
haşlanmış yumurta sevmiyor msun ki
3 yk çökelek de olabilir bol yeşillikle kamplar sadece yumurtayla olmuyor bazen gevrekte verebiliyo

haşlanmış yumurta sevmiyor msun ki
3 yk çökelek de olabilir bol yeşillikle kamplar sadece yumurtayla olmuyor bazen gevrekte verebiliyo
Haftaya yapalim seninle yicekleri onceden konusalim bu hafta karabuğday kürü yapacam 2 gun yarin ve cuma bakalim ne kadar gidecek

Yutamıyorum haslama yumurtayi yeni yeni yiyebiliyorum bol baharatlı ancak
Haftaya yapalim seninle yicekleri onceden konusalim bu hafta karabuğday kürü yapacam 2 gun yarin ve cuma bakalim ne kadar gidecek

tamam canım yazarım cumartesi tartı günüm
haftaya başalarız birlikte
yumurta yiyemezsen çökelek yersin

iyi akşamlar kizlar. akşam tavuk haşlama yedim 1dilim 2kucuk patates haslamayıa..yaninda mevsim salata limon soslu 1kase 1dilim ekmek
ara 1elma

Sabah
1 domates / 1 salatalık / 2 ince dilim kaşar peyniri / 1 avuç maydanoz / 1 bardak süt / 1 yeşil biber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…