- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Tabii ayrıca tok oluyorsun..mesela ben haşlanmış yumurta yesem pek acıkmıyorum. Çok acıkınca direk saldırıyorum ben o yüzden Karatay diyeti bana uygun değil galiba..PROTEİN ALARAK DAHA HIZLI MI VERİYORSUN .. BENDE SALATA YAPMAYA ÜŞENİYORUM BAZEN
KARATAY DİYETİNİN İÇERİĞİNİ HİÇ BAKMADIM .. BEN HARŞLAMA YUMURTA YİYEMEM İSTİFRA EDERİM HEMEN BU YAŞIMDAYIM HİÇ YİYEMEDİM ... BENDE PROTEİN TÜKETEYİM AZCIK GENELDE SEBZE YİYORUMHerkesin vücudu farklı ama benim anladığım kaslardan gitmesin diye protein de veriyorlar yağdan gidiyor o zaman ..yine sen bilirsin tabi..irade meselesi aç kalınca benim pek moralim bozuluyorherşeyi hayal ediyorum
Evet kepek ekmeğiyle beyaz peynirli yapıyorumTostu kepek ekmeğiyle mi yapıyorsun?
Çok zor değil midir ya? Hani şok diyetler oluyo ya ayni onun gibi.bende ilk kez yarın yapacam umarım artı olarak dönmez tabi ...
1 bardak karabugdayi yagsiz tuzsuz pisirip sabahtan başlayip aksam 6 ya kadar acıktıkca yogurtlayip baharatlayip yiyosun yaninda yarımşar elma da yiyebilirsin boll su kahve yok 2 gün yapıyorsun
bu şekilde verdi arkdaş bana kendi 1,5 2 kilo kadar veriyormuş bunu yapınca .... yarın ve cuma günü yapacam bakalım ne kadar gidecek
Aslında iş çok iyi ama çevre lazım adını duyurman lazım.kızlar ek işe ihtiyacım var evde çikalata yapıp satayım diyorum içi meyveli talebe göre likörlü sizce nasıl olur denemeye değer mi ?
bir deneyecem bakalım akşamda erken uyurum artık ne kadar verebilirsem yoksa kalacak üstümde bu kadar kilo bu hafta 74 ü görmek istiyorumÇok zor değil midir ya? Hani şok diyetler oluyo ya ayni onun gibi.
Bunyeyi zorlar bu baya ama kilo da verdirir
evde yapacam ne gelirse kar diyorum meslekten sıkılırsn işte iyi ilerlerse de sdece bu işi yaparım diyorumAslında iş çok iyi ama çevre lazım adını duyurman lazım.
Taninirsan iş yapabilirsin bence
Menu doyurucu girunuyor yumurta haslama olmazsa bende yapardim kamp gunleri seninle ... hedef kaç bu haftaselam kızlar bende kampa başladım yine
sabah haşlanmış yumurta+1 dilim ekmek+ çay
ARA yeşil çay
öğlen mantar haşlama iki kepçe + 3 yk yoğurt+ 1 dilim ekmek
ARA yeşil çay
ara mısır püsküllü çay +2 elma
AKŞAM
iki yumurta büyüklüğünde tavuk haşlama 3 yk yoğurt+1 dilim ekmek
8 de ara yaparım kiraz sapı içecem bugün kaçamaksız bir gündü adet sendromları bitiyo galiba
haşlanmış yumurta sevmiyor msun kiMenu doyurucu girunuyor yumurta haslama olmazsa bende yapardim kamp gunleri seninle ... hedef kaç bu hafta
Yutamıyorum haslama yumurtayi yeni yeni yiyebiliyorum bol baharatlı ancakhaşlanmış yumurta sevmiyor msun ki
3 yk çökelek de olabilir bol yeşillikle kamplar sadece yumurtayla olmuyor bazen gevrekte verebiliyo
Haftaya yapalim seninle yicekleri onceden konusalim bu hafta karabuğday kürü yapacam 2 gun yarin ve cuma bakalim ne kadar gidecekhaşlanmış yumurta sevmiyor msun ki
3 yk çökelek de olabilir bol yeşillikle kamplar sadece yumurtayla olmuyor bazen gevrekte verebiliyo
Yutamıyorum haslama yumurtayi yeni yeni yiyebiliyorum bol baharatlı ancak
Haftaya yapalim seninle yicekleri onceden konusalim bu hafta karabuğday kürü yapacam 2 gun yarin ve cuma bakalim ne kadar gidecek
Anlaştık canimtamam canım yazarım cumartesi tartı günüm
haftaya başalarız birlikte
yumurta yiyemezsen çökelek yersin
Canim karabuğday 1 bardak yagsiz tuzsuz harslayip baharatlayip yoğurtlayıp yiyorsun acıktıkça ama en son aksam 6 da yemeyi kesiyorsun istersen yaninda yarim.elma da yiyebiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?