- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
tam 10 gün geciktim,ama bu arada grip felan da oldum acaba aldığım ilaçlar felan mı yaptı kafam karıştı şimdi tarçın felan çok içiyorum yoksa onlardan mı ?Strese bağlı da olabilir bende de olmuştu iltihap vardı arkadaşta omunda gecikmişti
bayanlar bi sorum olacak bitki çayı regli tarihini geciktirir mi,yada diyet regliyi etkiler mi? bilginiz var mı?
çok teşekkür ederim eğer pazartesiye kadar olmazsam pazartesi doktara gideyimMerhaba zerdeçal, civanperçemi, tarçın bunlar doğal adet geciktirici olarak söylenir. Bunun dışında kullanmış olduğunuz ilaçlar, stres bunlarda adet döneminizi etkiler.
Tavsiyem doktora gidip bir idrar kültürü ve kan testi yaptırın. Maya ya da lökositin fazla olması adet döngüsünü bozabiliyor.
Hamile olabilme ihtimaliniz var ise de bu testler sonucunda öğrenmiş olursunuz.
ben kilo verince gecikmişti bir önceki diyetimde benimde yarın olmam gerekli inşallah 1 gün gecikir benim şehir dışına çıkıcam zor geçiyor birinci günümbayanlar bi sorum olacak bitki çayı regli tarihini geciktirir mi,yada diyet regliyi etkiler mi? bilginiz var mı?
çok teşekkür ederim eğer pazartesiye kadar olmazsam pazartesi doktara gideyim
vücud alışıyor ondanEvet sıkıntı ve ödem yapar sizede..biraz yürüdüm eskisine göre daha az yoruluyorum sanki
Ben ilk defa diyet yapiyorum bitki çayı su yemeği kesme derken bir hafta ileri attı benimbayanlar bi sorum olacak bitki çayı regli tarihini geciktirir mi,yada diyet regliyi etkiler mi? bilginiz var mı?
Rica ederim ne demek. Bu arada bitki çayı içmeyin pazartesiye kadar mazallah bebiş var ise zararı olmasın. :)
Özellikle adaçayında uzaklaşınn :)[/QUOTE
allah korusun,doğru söylüyorsun ne olur ne olmaz saolasın
bu arada öğlen yemeğimi yedim biraz önce menümü paylaşayım sizlerle bir tabak dolusu peynirli, bol yeşillikli salata,1 kase yoğurt ve az çorba...
Çok iyi hadi bakalım devamı gelsin inşallah fazla kiloloar hemencik uçup gitsinDiyete başlayalı iki buçuk hafta oldu iki haftada bir kilo vermiştim hatta yazdım buraya moralim bozuktu. Regl biter bitmez yarım haftada bir kilo gitmis.
Keyfim yerine geldi
çok iyi şimdi kaçtan kaça düşmüş oldunDiyete başlayalı iki buçuk hafta oldu iki haftada bir kilo vermiştim hatta yazdım buraya moralim bozuktu. Regl biter bitmez yarım haftada bir kilo gitmis.
Keyfim yerine geldi
65 le başladım şuan 62 ye düştümçok iyi şimdi kaçtan kaça düşmüş oldun
Ay inşallah ya bu diyet grubunun olması iyi oldu burdan da bilgiler alıyoruzÇok iyi hadi bakalım devamı gelsin inşallah fazla kiloloar hemencik uçup gitsin
çok iyi gitmiş tebrik ederim65 le başladım şuan 62 ye düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?