Diyet arkadaşı arıyorum

Çok içildiyse olabilir bence..hamilelere adaçayı düşük yapabilir diye tavsiye edilmiyor ama ne kadar gecikme var?

bayanlar bi sorum olacak bitki çayı regli tarihini geciktirir mi,yada diyet regliyi etkiler mi? bilginiz var mı?

Merhaba zerdeçal, civanperçemi, tarçın bunlar doğal adet geciktirici olarak söylenir. Bunun dışında kullanmış olduğunuz ilaçlar, stres bunlarda adet döneminizi etkiler.

Tavsiyem doktora gidip bir idrar kültürü ve kan testi yaptırın. Maya ya da lökositin fazla olması adet döngüsünü bozabiliyor.
Hamile olabilme ihtimaliniz var ise de bu testler sonucunda öğrenmiş olursunuz.

çok teşekkür ederim eğer pazartesiye kadar olmazsam pazartesi doktara gideyim

bayanlar bi sorum olacak bitki çayı regli tarihini geciktirir mi,yada diyet regliyi etkiler mi? bilginiz var mı?
ben kilo verince gecikmişti bir önceki diyetimde benimde yarın olmam gerekli inşallah 1 gün gecikir benim şehir dışına çıkıcam zor geçiyor birinci günüm

çok teşekkür ederim eğer pazartesiye kadar olmazsam pazartesi doktara gideyim

Rica ederim ne demek. Bu arada bitki çayı içmeyin pazartesiye kadar mazallah bebiş var ise zararı olmasın. :)
Özellikle adaçayında uzaklaşınn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…