- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
ben beyan kapattım son beyanı yeni verdim mailleri attım toparlnıp çıkıcamda derman klmadı... kuzum ben 74 oldum eminim sende vermişsindir hedef kaçtı senin .. bu arada profil mesajını benimki gibi yap motive ediyor beniselamlar kızlarokuldan geldim bugün çok yorgunum
bugün kampın son günü
okulda çok yoğundum sadece sabah içtim bitki çayımı
bugünyaşam enerjim bitti inşallah yarın kilo vermiş olurumda bu zorluklara değer
Bir muhasebeci daha mı var yoksa ben de verdim çok şükür kdv'yi ama hala çıkamadım ofistenben beyan kapattım son beyanı yeni verdim mailleri attım toparlnıp çıkıcamda derman klmadı... kuzum ben 74 oldum eminim sende vermişsindir hedef kaçtı senin .. bu arada profil mesajını benimki gibi yap motive ediyor beni
Ben evrak bekledim ama 5ten sonra getirdi işleyip onaylayıp kafa dinleyip çıktım ama mart gümbür gümbür geliyorBir muhasebeci daha mı var yoksa ben de verdim çok şükür kdv'yi ama hala çıkamadım ofistenbu arada akşam anneme davetliyim şimdi döktürür kesin iradeli olmanın zor olacağı bir akşam geçiricem,öğleden sonra yarım paket form bisküvi ve 1 bardak süt içtim
Az az ye bence ekmek yeme sonra diyetten soğursunBir muhasebeci daha mı var yoksa ben de verdim çok şükür kdv'yi ama hala çıkamadım ofistenbu arada akşam anneme davetliyim şimdi döktürür kesin iradeli olmanın zor olacağı bir akşam geçiricem,öğleden sonra yarım paket form bisküvi ve 1 bardak süt içtim
Tâbi ki hoşgeldin paylaşımlarını bekliyoruzMerhaba bende katılabilir miyim
Çorbayı aksama cekersen daha iyi olur gibiMerhaba
Tesekkur ederim nuffiun. Eskişehirden yazıyorum. Saglıklı usturuplu beslenerek ve gunde bı saat elıptıkle 70 olan kılomdan 60 a ınmeyı hedeflıyorumm.
Sabahları ıkı dılım ekmek dısında gunde ekmek tuketmıyorum sporumu ıkındı zamanı yaptıgımda aksamı yogurtla degılse sebze yada ızgara cesıdı ıle gecırıyorum oglenlerı standart corba ıcıyorum.
Bol su da eklemeli tabi onuda ıhmal etmıyorum 76 dan 70 e gerıledim. Bu cuma tartıda 68 gormek ıstıyorum.
Boyum 172 cm. Kızlar. Memnun oldum ne yazıcaz baska baslık var mı gun ıcınde sınır var mı
Az ye kuzum hamburger yersen yanina kola degil ayran al üst ekmegi çıkar hafif olur kalorisiEvde iş yaptım. .yoruldum hafif yedim yarın dışarı çıkacağız. .market falan derken bir kaçamak oluyor bakalım neler olacak
Nuffiun oglen corba mecburi okulda baska yencek duzgun birsey yok.Çorbayı aksama cekersen daha iyi olur gibi
Anladım canim devam o zamanNuffiun oglen corba mecburi okulda baska yencek duzgun birsey yok.
Hiç Doğum yapmadım ama ablam 2 tane sezaryan oldu ve gayet toparlandı,ablam spor yaptı bide korse kullanmıştıKızlar sarkma olmaması için neler yapmalıyım bide sezeryanla doğum olunca 3 tane hem. Göbek hem kilo neler yapmam gerek
Teşekkür ederim canım bende ozman leslie den hariç başka sporlarda yapayımHiç Doğum yapmadım ama ablam 2 tane sezaryan oldu ve gayet toparlandı,ablam spor yaptı bide korse kullanmıştı
Sanırım karın eğzersizleri yapabilirsin yada hiç fikrin yoksa evde ip altla tüm vücüdü çok güzel çalıştırıyor ama maşallah 3 çocuk annesisin ve gayet güzel kilo vermişsin tebrik ederim hayallerinde ki kiloya da ulaşırsın inşallah kısa zaman daTeşekkür ederim canım bende ozman leslie den hariç başka sporlarda yapayım
Canım 85 kiloyum ip atlamak iyi fikirSanırım karın eğzersizleri yapabilirsin yada hiç fikrin yoksa evde ip altla tüm vücüdü çok güzel çalıştırıyor ama maşallah 3 çocuk annesisin ve gayet güzel kilo vermişsin tebrik ederim hayallerinde ki kiloya da ulaşırsın inşallah kısa zaman da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?