Diyet arkadaşı arıyorum

selamlar kızlar okuldan geldim bugün çok yorgunum
bugün kampın son günü
okulda çok yoğundum sadece sabah içtim bitki çayımı
bugünyaşam enerjim bitti inşallah yarın kilo vermiş olurumda bu zorluklara değer

ben beyan kapattım son beyanı yeni verdim mailleri attım toparlnıp çıkıcamda derman klmadı... kuzum ben 74 oldum eminim sende vermişsindir hedef kaçtı senin .. bu arada profil mesajını benimki gibi yap motive ediyor beni

Bir muhasebeci daha mı var yoksa ben de verdim çok şükür kdv'yi ama hala çıkamadım ofisten bu arada akşam anneme davetliyim şimdi döktürür kesin iradeli olmanın zor olacağı bir akşam geçiricem,öğleden sonra yarım paket form bisküvi ve 1 bardak süt içtim

Ben evrak bekledim ama 5ten sonra getirdi işleyip onaylayıp kafa dinleyip çıktım ama mart gümbür gümbür geliyor

Az az ye bence ekmek yeme sonra diyetten soğursun

Merhaba
Tesekkur ederim nuffiun. Eskişehirden yazıyorum. Saglıklı usturuplu beslenerek ve gunde bı saat elıptıkle 70 olan kılomdan 60 a ınmeyı hedeflıyorumm.
Sabahları ıkı dılım ekmek dısında gunde ekmek tuketmıyorum sporumu ıkındı zamanı yaptıgımda aksamı yogurtla degılse sebze yada ızgara cesıdı ıle gecırıyorum oglenlerı standart corba ıcıyorum.
Bol su da eklemeli tabi onuda ıhmal etmıyorum 76 dan 70 e gerıledim. Bu cuma tartıda 68 gormek ıstıyorum.
Boyum 172 cm. Kızlar. Memnun oldum ne yazıcaz baska baslık var mı gun ıcınde sınır var mı

Çorbayı aksama cekersen daha iyi olur gibi

Günaydın herkese dün akşam annemdeyim geç geldim yazamadım ama diyetimi bozmadım Annemde sadece 1but tavuk yedim az çorba,bol brokoli salatası,ama yemeğin üstüne küçük bir kase puding yedim Onu yapmamalıydım çünkü dün yürüyüşte yapamadım,geceyi yoğurt kürüyle sonlandırdım,bugün geç uyandığım için sabah ile öğle yemeğini birleştirdim 1dilim tam buğday ekmek,1 tane sahanda yumurta yedim şimdilik böyle ...

Kızlar sarkma olmaması için neler yapmalıyım bide sezeryanla doğum olunca 3 tane hem. Göbek hem kilo neler yapmam gerek

Teşekkür ederim canım bende ozman leslie den hariç başka sporlarda yapayım
Sanırım karın eğzersizleri yapabilirsin yada hiç fikrin yoksa evde ip altla tüm vücüdü çok güzel çalıştırıyor ama maşallah 3 çocuk annesisin ve gayet güzel kilo vermişsin tebrik ederim hayallerinde ki kiloya da ulaşırsın inşallah kısa zaman da

Canım 85 kiloyum ip atlamak iyi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…