Diyet arkadaşı arıyorum

Kızlar selam ne zamandır yazamıyordum kusura bakmayın bugün niyetliydim akşam 2 lahmacun salata 1.5 ayran 2 kurabiye ve kayısı ve bir tane ceviz yedim :) Pazartesi tartılıyoruz de mi tabloda boş gördüm ben de kilo alınca söyleyememiştim bu hafta :)

Hafta basinda bende aldim 300 gr simdi 74lerdeyim özellikle alinca yazarsan sana destek oluruz bırakmazsın

Bir Haftada Dört Kilo Nasıl Verilir?
Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir. Bu işin birinci sırrı su içmekten gelir. Çünkü su vücuttaki ödemi yok etmektedir. Gün içinde iki buçuk litre su tüketmeniz gerekir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Herkese iyi geceler akşam 1 tabak bamya yemeği yedim 35 dk yürüyüş yaptım şimdi kırmızı biber,yoğurt ve limon kürümü yiyorum umarım kilo vermiş olurum Pazartesi'ye Azmi'm kırılsın istemiyorum bu arada bugünkü suyum 3 lt oldu

akşm menum patates köfte yesillik salata 1dilim ekmek.kilo vermrm durdu şok diyetde yapamam bana bi öneriniz varmii

Patates nişasta içerdiği için yakımı zordur, tüketilmemesinde fayda vardır. Acı yiyebiliyorsanız yemeklerinizde acı kullanın ve su tüketimini arttırın.

Günaydın, herkes bir anda kilo veremez kiminin bünyesi hafta bazında çalışıyor, kimininki aylık vurduğunda totalde güzel bir rakam çıkıyor. Motivasyonunuzu kaybetmemek önemli :)

Bayanlar günaydınn :)
Akşam ızgara tavuk ve salata ile bitirdim. Evim ile iş arasında 45 dakika var 1 sade kahve patlattım
İş yerine gidince de 2 haşlanmış yumurtam ve 1 dilim peynirim var

Günaydın herkese :) gece yoğurt kürüne başladım :) 2 hafta yapacağım inşallah . Sabah 2 dilim tam buğday ekmeğine peynir domates maydanozlu sandiviç yaptım öğlen hastanede be çıkarsa artık :))

Günaydın herkeze,sabah ılık elma sirkeli su içtim,kahvaltıda da 1 dilim tam buğday ekmeği,beyaz peynir,3 tane zeytin,1 tanede haşlanmış yumurta yedim...

Günaydın herkese :) gece yoğurt kürüne başladım :) 2 hafta yapacağım inşallah . Sabah 2 dilim tam buğday ekmeğine peynir domates maydanozlu sandiviç yaptım öğlen hastanede be çıkarsa artık :))
bende dün gece başladım umarım etkili olur

ben yapmıyorum o kürü canım .... verebilirisn bende 5 günde 1,90 verdim ama akşamlarım çok çok hafifti

Kızlar selam,
10.15te ara öğün olarak 1 bardak yarım yağlı süt içtim.

Şirketteki öğlen yemeğinde bugün;
Dana bonfile,
Yarım kase domates çorbası
Ayran

Bunları tüketeceğim, yiyeceklerimi önceden ayarladığım zaman daha az yiyorum ve daha tok oluyorum.

katılıyorum bu konuda bende evden barbunya yaptım getirdim bugün

Evet bende katılıyorum sabah mantarlı omlet yaptım yanında 1 dilim ekmek ve 3 zeytin yedim..şimdi bir kahve içeceğim öğlene sebze akşama tavuklu birşey yemeyi planlıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…