- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Protein ağırlıklı beslen 2 gün belki fark edersinakşm menum patates köfte yesillik salata 1dilim ekmek.kilo vermrm durdu şok diyetde yapamam bana bi öneriniz varmii
Hafta basinda bende aldim 300 gr simdi 74lerdeyim özellikle alinca yazarsan sana destek oluruz bırakmazsınKızlar selam ne zamandır yazamıyordum kusura bakmayınbugün niyetliydim akşam 2 lahmacun salata 1.5 ayran 2 kurabiye ve kayısı ve bir tane ceviz yedim :) Pazartesi tartılıyoruz de mi tabloda boş gördüm ben de kilo alınca söyleyememiştim bu hafta :)
akşm menum patates köfte yesillik salata 1dilim ekmek.kilo vermrm durdu şok diyetde yapamam bana bi öneriniz varmii
Herkese iyi geceler akşam 1 tabak bamya yemeği yedim 35 dk yürüyüş yaptım şimdi kırmızı biber,yoğurt ve limon kürümü yiyorum umarım kilo vermiş olurum Pazartesi'ye Azmi'm kırılsın istemiyorum bu arada bugünkü suyum 3 lt oldu
Süper haydi bakalımProtein ağırlıklı beslen 2 gün belki fark edersin
veeee 74 olmuşumm
bende dün gece başladım umarım etkili olurGünaydın herkese :) gece yoğurt kürüne başladım :) 2 hafta yapacağım inşallah . Sabah 2 dilim tam buğday ekmeğine peynir domates maydanozlu sandiviç yaptım öğlen hastanede be çıkarsa artık :))
ben yapmıyorum o kürü canım .... verebilirisn bende 5 günde 1,90 verdim ama akşamlarım çok çok hafiftiŞahanesi inşallah o rakamları bende görebilirim :) Burda okuduğum kadarıyla yoğurtla bir kür yapıyormuşsunuz. Bende kabızlığa yol açtı, sizde durum nasıl?
Kayısı ya da başka bir şeyle durum çözülür mü?
katılıyorum bu konuda bende evden barbunya yaptım getirdim bugünKızlar selam,
10.15te ara öğün olarak 1 bardak yarım yağlı süt içtim.
Şirketteki öğlen yemeğinde bugün;
Dana bonfile,
Yarım kase domates çorbası
Ayran
Bunları tüketeceğim, yiyeceklerimi önceden ayarladığım zaman daha az yiyorum ve daha tok oluyorum.
Evet bende katılıyorum sabah mantarlı omlet yaptım yanında 1 dilim ekmek ve 3 zeytin yedim..şimdi bir kahve içeceğim öğlene sebze akşama tavuklu birşey yemeyi planlıyorum bendeKızlar selam,
10.15te ara öğün olarak 1 bardak yarım yağlı süt içtim.
Şirketteki öğlen yemeğinde bugün;
Dana bonfile,
Yarım kase domates çorbası
Ayran
Bunları tüketeceğim, yiyeceklerimi önceden ayarladığım zaman daha az yiyorum ve daha tok oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?