- 22 Şubat 2017
- 16
- 10
- 3
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Aminnn hepimizde inşaallah hayırlısı ileSanırım karın eğzersizleri yapabilirsin yada hiç fikrin yoksa evde ip altla tüm vücüdü çok güzel çalıştırıyor ama maşallah 3 çocuk annesisin ve gayet güzel kilo vermişsin tebrik ederim hayallerinde ki kiloya da ulaşırsın inşallah kısa zaman da
kilo fazlalığı olduğu için ip atlamak dizlerimize zarar verir canımCanım 85 kiloyum ip atlamak iyi fikir
Tebrik ederim cok iyi gidiyorsun şimdiki kilon kaç olduben de diyetisyenden geldim 1buçuk kilo yağdan vermişim ama 3buçuk kilo da
ödemden almışım bende kilo veremedim zannediyordum
haftaya 94 kiloya düşebilirim kızlar bir anda
ödemi atarsam tabiiki
Bol su yürüyüş sanırımÖdem nasıl atılır kızlar suyla falan mı gider yada bol spor
Kıymalı sehriye pilavı nasil merak ettim.... yok canim normalKIzlar herkese selam bugün geç kalktık sabah 1/4 omlet , 2 çavdar ekmeğine kaşarlı tost ve yeşillik zeytin domates tükettim :) sonra 1 soda, 2-3 tane kayısı cevizle yedim akşam birazcık kıyma şehriye pilavı 4-5 kaşık ve domates çorbası bir kase :) fazla mı yemişim bilemedim şuanda :S
3.7 kiilo ödem varmışÖdem nasıl atılır kızlar suyla falan mı gider yada bol spor
çok iyi gidiyor ama tartıya yansımıyorTebrik ederim cok iyi gidiyorsun şimdiki kilon kaç oldu
Off hepsi bana zor bunların3.7 kiilo ödem varmış
yapılacaklar hergün iki bardak maydonoz suyu
3 lt su
iki bardak mısır püsküllü çay
2 şişe soda
susadığında su içme sadece günü 3 e böl 1 litre sabah 1 litre öğleden sonra akşamda bir litreOff hepsi bana zor bunların
Hele su içmek için elimde siseyle geziyorum yine de zorlanıyorum icemiyorum
Ne kadar çok ödem varmış..neyse çok su iç te hepsi gidiversin.susadığında su içme sadece günü 3 e böl 1 litre sabah 1 litre öğleden sonra akşamda bir litre
valla öyle yapacam bu hafta 3 kilo ödem verirsem 93 kiloyu görecem çünkü
Dikkat edersen haftaya güzel kilo verirsin bence..bu hafta az verdiysen inat et diğer hafta çok veriyorsunçok iyi gidiyor ama tartıya yansımıyor
96.8 dim bu hafta 96.5 çıktım
ama 1.5 kilo yağdan vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?