Diyet arkadaşı arıyorum

Bugün sınavım vardı ankara ya gittim diyet gitti yarin cok dikkat etmem gerekli bugünü dengelemek için
Sabah
Yarım açma/ 1 küçük muz
Ara
Sandviç kahve
Oglen
Portakal suyu
Akşam
Iskender / salata
2 3 saate yakın yürüdüm bugün ... su cok icemedim wc sorun olmasin diye.

Tabi ki canim hoşgeldin tarti günümüz pazartesi gunluk menu paylaşımı yapılacak

Hosbulduk Yeni basladigim icin bu sabah tartilmistim, 64,1 baslangic kilom pazartesi bildirim icin de bunu soylerim. Hedefim simdilik 60kg. Boyum 157, ideal kilom 48-50.. umarim hep birlikte hedeflerimize ulasiriz:))

gunaydin kizlar nasilsiniz ben geldim :) malesef diyet miyet kalmadi toparlanmam lazim acilen .. tatli doner nevarsa goturdum
Oluyor canım arada özellikle haftasonları..olsun önemli olan devam etmek..bugünü hafif geçirmeye çalış..kilo almak kolay da vermek ne kadar zor

gunaydin kizlar nasilsiniz ben geldim :) malesef diyet miyet kalmadi toparlanmam lazim acilen .. tatli doner nevarsa goturdum
Yarin toparlarsın hafta içide berceste_ ile de kampa gireriz toparlarız benimde kaçtı haftasonu sehir dışındaydım dün

kizlar telime bir program yukledim su icme zamanlarini hatirlatiyor.baska turlu unutuyorum icmeyi.dun lazere gittigimde kizda soyledi cildiniz cok kuru su azmi tuketiyorsunuz diye.dogru diyo su az iciyorum kazbizlgin nedenide o

kizlar telime bir program yukledim su icme zamanlarini hatirlatiyor.baska turlu unutuyorum icmeyi.dun lazere gittigimde kizda soyledi cildiniz cok kuru su azmi tuketiyorsunuz diye.dogru diyo su az iciyorum kazbizlgin nedenide o
Cok iyiymiş ben unutmuyorum is yerinde önüme koyuyorum sürahiyi içiyorum sürekli

ogle firinda tavuk gogsu 1parca yaninda cevizli ezme yedim ekmeksiz 1kase yogurtla
Hangi program?bizde öğrenelim ben de hep unutuyorum..aslında düzenli egzersiz yapmak istiyorum ama evde çocuklarla haftasonu çok zor.hafta içi plan mı yapsam ?spor salonuna gidecek vakitte yok..ancak yarım saat bir saat arası yürümeye zorluyorum kendimi

Spor salonuna gittim ben ama olmuyor aletler sıkıyor ... plastes zumba olabilir toplulukla yapilan sporlar haftada 3 gun bile yapsan yetiyor

water time pro isimli program canim..isde oluyorum aksam 7kadar.unutuyorum is yogunlugundan ama bu iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…