- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Tabi ki canim hoşgeldin tarti günümüz pazartesi gunluk menu paylaşımı yapılacakIyi aksamlar kizlaaar ♥ ben de katilabilir miyim?
Tabi ki canim hoşgeldin tarti günümüz pazartesi gunluk menu paylaşımı yapılacak
Beraberce vereceğiz canım kilolarıGecen mayis ve haziranda saglikli beslenme ve sporla 64ten 58e kadar dusmustum, yazin salinca geri aldim hepsini(
Oluyor canım arada özellikle haftasonları..olsun önemli olan devam etmek..bugünü hafif geçirmeye çalış..kilo almak kolay da vermek ne kadar zorgunaydin kizlar nasilsiniz ben geldim :) malesef diyet miyet kalmaditoparlanmam lazim acilen .. tatli doner nevarsa goturdum
Yarin toparlarsın hafta içidegunaydin kizlar nasilsiniz ben geldim :) malesef diyet miyet kalmaditoparlanmam lazim acilen .. tatli doner nevarsa goturdum
bugun az yedim henuz ama sabah 2kucuk borek yedim yaaa.aksam yememeye calisicamOluyor canım arada özellikle haftasonları..olsun önemli olan devam etmek..bugünü hafif geçirmeye çalış..kilo almak kolay da vermek ne kadar zor
burasi beni cok motuve ediyor yazmadimmi bozuyorym gercekten.bide dun 30dk spor yaptim karin kaslarin cok agriyor sakatladim galibaYarin toparlarsın hafta içideberceste_ ile de kampa gireriz toparlarız benimde kaçtı haftasonu sehir dışındaydım dün
Isınmadan mı yaptın spor ... zorladıysan da olurburasi beni cok motuve ediyor yazmadimmi bozuyorym gercekten.bide dun 30dk spor yaptim karin kaslarin cok agriyor sakatladim galiba
Cok iyiymiş ben unutmuyorum is yerinde önüme koyuyorum sürahiyi içiyorum süreklikizlar telime bir program yukledim su icme zamanlarini hatirlatiyor.baska turlu unutuyorum icmeyi.dun lazere gittigimde kizda soyledi cildiniz cok kuru su azmi tuketiyorsunuz diye.dogru diyo su az iciyorum kazbizlgin nedenide o
Hangi program?bizde öğrenelim ben de hep unutuyorum..aslında düzenli egzersiz yapmak istiyorum ama evde çocuklarla haftasonu çok zor.hafta içi plan mı yapsam ?spor salonuna gidecek vakitte yok..ancak yarım saat bir saat arası yürümeye zorluyorum kendimiogle firinda tavuk gogsu 1parca yaninda cevizli ezme yedim ekmeksiz 1kase yogurtla
Spor salonuna gittim ben ama olmuyor aletler sıkıyor ... plastes zumba olabilir toplulukla yapilan sporlar haftada 3 gun bile yapsan yetiyorHangi program?bizde öğrenelim ben de hep unutuyorum..aslında düzenli egzersiz yapmak istiyorum ama evde çocuklarla haftasonu çok zor.hafta içi plan mı yapsam ?spor salonuna gidecek vakitte yok..ancak yarım saat bir saat arası yürümeye zorluyorum kendimi
water time pro isimli program canim..isde oluyorum aksam 7kadar.unutuyorum is yogunlugundan ama bu iyi olduHangi program?bizde öğrenelim ben de hep unutuyorum..aslında düzenli egzersiz yapmak istiyorum ama evde çocuklarla haftasonu çok zor.hafta içi plan mı yapsam ?spor salonuna gidecek vakitte yok..ancak yarım saat bir saat arası yürümeye zorluyorum kendimi
evet sabahdan beri su iciyorummCok iyiymiş ben unutmuyorum is yerinde önüme koyuyorum sürahiyi içiyorum sürekli
evet olabilir.bayadir yapmiyordum ondan olabilirIsınmadan mı yaptın spor ... zorladıysan da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?