Diyet arkadaşı arıyorum

Diyetisyene bir kere gittim kan,troit falan baktirdim.
Yağ ölçümü yaptırdım.
Liste aldım ama uyamiyorum bir türlü.
Ama artık düzenli uymam gerek kilo çok yavaş veriyorum çünkü
DüZenli uymazsan yavas verirsin hiç uymazsan veremezsin bende liste var ama kisiye gore degisiyor suya özen göster

Gunaydin kizlaar
Kahvemi aldim gecicem yine odev basina Gunun ilk bildirimi benden olsun : 64,1 kg (baslangic kilom) Boy: 157

Hava yine cok guzel, bu sene baya erken isindi sanki.. Fazla kilolu olunca insan bu havalari da sevemiyor. Herkes yine istedigini giyip salinirken, biz yaz gunu siyahlarla tuniklerle (ki Izmir'de giymek imkansiz!!) gobegimizi kalcamizi kapatmaya caliscaz. O yuzden 1 gun bile erteleyemeyiz kizlar

gunaydin kizıar :) az önce tartildim ve azicik almişim ama korktugum gibi olmadi brn daga fazla cikacagii dysunmusdum oysaki.arada 3gun bol kaçamakli olmusdu o yuzden.
guncel kilom 62
gecen hafta 61.7
fark +300gram

Günaydın bayanlar,
Herkes iyi hafta sonları olsun.. Başta da belirttiğim üzere hafta sonu koşuşturmacadan yazamıyorum. Evlilik zor işmiş gerçekten, her şey ayrı bir masraf.

Cumartesi günü, sabah 2 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir söğüş
Öğle; 4 adet köfte
Akşam; Sadece çiğ köfte 8 sıkım

Pazar günü kayınvalidem kahvaltıya çağırdı. Anne yok yemem 'Ye kızım olmaz öyle şey' diye diye bende 'Yeni gelin' modunda olduğum için yedim, napayım onlarda;

2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
6-7 dilim sucuk
Söğüş

Akşamına da 5 köfte 1 kase yoğurt.

Bugün sabah yarım adet kumru yedim. Diğer yarısını da 15:00de yiyeceğim.
Biraz dengesizlik oldu ama hafta içi toparlıyorum.

gunaydin kizıar :) az önce tartildim ve azicik almişim ama korktugum gibi olmadi brn daga fazla cikacagii dysunmusdum oysaki.arada 3gun bol kaçamakli olmusdu o yuzden.
guncel kilom 62
gecen hafta 61.7
fark +300gram

Bu hafta dengelersin:)

Herkese günaydın bemde bugün almisim 74.20 olmuşum regli olacam belli onun etkisi belki de suyu az içmem etkili oldu

Regl 1-2 kg fark ettiriyor eminim ondandir

guncel kilom 62
gecen hafta 61.7
fark +300gram

Bol bol su, toparlarsınızz :)

Herkese günaydın bemde bugün almisim 74.20 olmuşum regli olacam belli onun etkisi belki de suyu az içmem etkili oldu

0,20 birşey değil 1,5 kg kadar yolu var adet döneminde motivasyonunuzu aman ha düşürmeyiniz, malum bu zamanlarda biraz depresif olabiliyoruz..

Selam kızlar
Bende 74.3 olmuşum..bu hafta ilk hafta 1.3 kilo vermişim ama ilk hafta olduğu için su falan vardır ..hedefim her hafta 1 kiloya yakın vermek hayırlısı bakalım

yeni gelin olmanın tadını çıkar canım allah daim etsin ilgilerini .... hafta sonu kaçırmışşsın bayağı hafta içi tamamlrsın

Kızlar günaydın bugün aç karnına 71.9 geldim . Sabah 1 haşlanmış yumurta, 10 zeytin , 1.5 kaşık çökelek yedim
tebrik ederim profiline kilo bilgilerini yazarsan tatlım benim ve kızların yaptığı gibi herks düzenli girmiyor tablo hazırlamakta sorun oluyor diğer şekilde

kızlar tablo yapmayacam çünkü düzenli katılan pek kimse yok tablo hazırlamakta ayrı bir zaman gerektiriyor malesef herkes profilne yazsın takibini yapsın pazartesi günleri bir önceki kilosu ile tartı günün kilosunu paylaşsın bizde görebilelim kaç gr kilo verdiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…