- 27 Aralık 2013
- 1.005
- 1.563
- 333
- 35
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Diyetisyene bir kere gittim kan,troit falan baktirdim.Diyetisyene mi gidiyorsun uyman gerek hem.paran hem zamanin gidiyor
DüZenli uymazsan yavas verirsin hiç uymazsan veremezsin bende liste var ama kisiye gore degisiyor suya özen gösterDiyetisyene bir kere gittim kan,troit falan baktirdim.
Yağ ölçümü yaptırdım.
Liste aldım ama uyamiyorum bir türlü.
Ama artık düzenli uymam gerek kilo çok yavaş veriyorum çünkü
gunaydin kizıar :) az önce tartildim ve azicik almişim ama korktugum gibi olmadi brn daga fazla cikacagii dysunmusdum oysaki.arada 3gun bol kaçamakli olmusdu o yuzden.
guncel kilom 62
gecen hafta 61.7
fark +300gram
Herkese günaydın bemde bugün almisim 74.20 olmuşum regli olacam belli onun etkisi belki de suyu az içmem etkili oldu
gunaydin kizıar :) az önce tartildim ve azicik almişim ama korktugum gibi olmadi brn daga fazla cikacagii dysunmusdum oysaki.arada 3gun bol kaçamakli olmusdu o yuzden.
guncel kilom 62
gecen hafta 61.7
fark +300gram
Herkese günaydın bemde bugün almisim 74.20 olmuşum regli olacam belli onun etkisi belki de suyu az içmem etkili oldu
yeni gelin olmanın tadını çıkar canım allah daim etsin ilgilerini .... hafta sonu kaçırmışşsın bayağı hafta içi tamamlrsınGünaydın bayanlar,
Herkes iyi hafta sonları olsun.. Başta da belirttiğim üzere hafta sonu koşuşturmacadan yazamıyorum. Evlilik zor işmiş gerçekten, her şey ayrı bir masraf.
Cumartesi günü, sabah 2 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir söğüş
Öğle; 4 adet köfte
Akşam; Sadece çiğ köfte 8 sıkım
Pazar günü kayınvalidem kahvaltıya çağırdı. Anne yok yemem 'Ye kızım olmaz öyle şey' diye diye bende 'Yeni gelin' modunda olduğum için yedim, napayım onlarda;
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
6-7 dilim sucuk
Söğüş
Akşamına da 5 köfte 1 kase yoğurt.
Bugün sabah yarım adet kumru yedim. Diğer yarısını da 15:00de yiyeceğim.
Biraz dengesizlik oldu ama hafta içi toparlıyorum.
tebrik ederim profiline kilo bilgilerini yazarsan tatlım benim ve kızların yaptığı gibi herks düzenli girmiyor tablo hazırlamakta sorun oluyor diğer şekildeKızlar günaydın bugün aç karnına 71.9 geldim . Sabah 1 haşlanmış yumurta, 10 zeytin , 1.5 kaşık çökelek yedim
Canm onu nerden yapacağım çok bilemedim denedim amatebrik ederim profiline kilo bilgilerini yazarsan tatlım benim ve kızların yaptığı gibi herks düzenli girmiyor tablo hazırlamakta sorun oluyor diğer şekilde
nick name üzerine tıkla özel başlık bölümü var oraya yzacaksınCanm onu nerden yapacağım çok bilemedim denedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?