- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
tebrik ederim bende 300 grlar ile başlmıştm ... geçen hafta 2 kilo ya yakın vredimBen perşembe başladım prosedüre uyalım, pazartesi bildirim yapıyoruz.
Başlangıç; 94
Güncel; 93,7
-300 fark
300 gram deyip geçmeyelim, 300ler birleşip gideeeeer
şekerli şeylerden uzak dur tatlım .. başka ne verirselerse ye bebişe şifa olsunEvet şimdi öğle yemeğinden geldim,1 tavuk köfte,az domates çorbası,salata,yoğurt...tatlı vardı ama yemedim bu arada dün bir sıra sütlü çikolata yedim görümcem zorladı :) allahım diyet yapıyorum göya nevsimle mücadele ettiğim yetmiyormuş gibi birde annemle,kayınvalidemle,görüncelerimle mücadele ediyorum zorla yedirtme çabası .
Canm ben de yazdım ama tablo olsa da Harika olurdu:) ama seni yormayalım ellerine sağlık :))LaPetiteFille canım nerelerdesin
yormak değil mesela listede olan kç kişi bildirmiyor griiyor ilgilenmiyor her haafta tbloyu baştan yenilemek zor oluyor 2 haftadır yazmayan kişiler yoksa tablo motive ediyordu hepimiziCanm ben de yazdım ama tablo olsa da Harika olurdu:) ama seni yormayalım ellerine sağlık :))
Evet şimdi öğle yemeğinden geldim,1 tavuk köfte,az domates çorbası,salata,yoğurt...tatlı vardı ama yemedim bu arada dün bir sıra sütlü çikolata yedim görümcem zorladı :) allahım diyet yapıyorum göya nevsimle mücadele ettiğim yetmiyormuş gibi birde annemle,kayınvalidemle,görüncelerimle mücadele ediyorum zorla yedirtme çabası .
yormak değil mesela listede olan kç kişi bildirmiyor griiyor ilgilenmiyor her haafta tbloyu baştan yenilemek zor oluyor 2 haftadır yazmayan kişiler yoksa tablo motive ediyordu hepimizi
fakat belli şartlar koymalıyız biraz daha dikkate almalıyız herşeyi o zaman düzenlerim herkes evet derse yapayım çünkü bildirim yapılmazsa motivasyon düşüyor zaten amaç brliktelikCanım bu şöyle yapabiliriz aslında hem senin iş yükünü hafifletiriz hemde bizlerde birşey yapmış oluruz.
3 hafta aktif bildirim yapmayanları listeden çıkartalım, insanlık hali girelemeyebiliyor kendimden biliyorum ama öncesinde ya da sonrasında bir mazeret bildirilse hafifletici sebep olur :)
Her hafta tabloyu dönüşümlü düzenleyelim, sana atalım sende güncellersin. Nasıl olur?
fakat belli şartlar koymalıyız biraz daha dikkate almalıyız herşeyi o zaman düzenlerim herkes evet derse yapayım çünkü bildirim yapılmazsa motivasyon düşüyor zaten amaç brliktelik
YUKARI YAZDIM EKLEMEK İSTENİLEN EKLENSİNŞartları belirleyin onaya sunalım herkes okey derse düzenlersiniz, boşuna iş yükü olmasın size de.
GÜNLÜK MENÜ PAYLAŞIMI YAPILACAK
GÜNLÜK SPOR YAPILACAK
DİĞER ARKADAŞLARIN MENÜSÜNE YORUM YAPILACAK
HER PAZARTESİ TARTILACAK VE BİLGİ VERİLECEK
GÜNLÜK 2 LT SU İÇİLECEK
EKLEMEK İSTEYENLER VARSA
TARTI BİLDİRİMİ YAPMAYAAN ÜYE TABLODAN SİLİNECEK
OO SANA KAÇAMAK SIFIR DÜĞÜNDEN ÖNCE NE VERİRSEN İYİ İZİN SENİNDİR KUZUMKabul ediyor, onaylıyorum ve ekliyorum,
Daha önceden de belirttiğim üzere düğün telaşı olduğu için haftasonu non-stop koşturuyorum. Cuma akşam bildirim ve pazartesi sabahtan cumartesi ve pazar günü için bildirim yapabiliyorum.
Bir de son olarak 10 Nisanda izin isterim, 1 haftalık.. :) (Balayı için)
Canım kaç kiloydun ve hedef neydi?10 Nisana kadar bayağı var sonra rejim OlmaZ zatenBence de kaçamak yapmaOO SANA KAÇAMAK SIFIR DÜĞÜNDEN ÖNCE NE VERİRSEN İYİ İZİN SENİNDİR KUZUM
OO SANA KAÇAMAK SIFIR DÜĞÜNDEN ÖNCE NE VERİRSEN İYİ İZİN SENİNDİR KUZUM
Ben de kabul ediyorumGÜNLÜK MENÜ PAYLAŞIMI YAPILACAK
GÜNLÜK SPOR YAPILACAK
DİĞER ARKADAŞLARIN MENÜSÜNE YORUM YAPILACAK
HER PAZARTESİ TARTILACAK VE BİLGİ VERİLECEK
GÜNLÜK 2 LT SU İÇİLECEK
EKLEMEK İSTEYENLER VARSA
TARTI BİLDİRİMİ YAPMAYAAN ÜYE TABLODAN SİLİNECEK
:)))Ben de kabul ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?