Diyet arkadaşı arıyorum

şekerli şeylerden uzak dur tatlım .. başka ne verirselerse ye bebişe şifa olsun

Canm ben de yazdım ama tablo olsa da Harika olurdu:) ama seni yormayalım ellerine sağlık :))
yormak değil mesela listede olan kç kişi bildirmiyor griiyor ilgilenmiyor her haafta tbloyu baştan yenilemek zor oluyor 2 haftadır yazmayan kişiler yoksa tablo motive ediyordu hepimizi

Bir sıra değil de bir küp şeklinde tüketebilirsin yoksa daha başında böyle yemeğe alışırsan ki türk kadınları olarak boğazımıza çok düşkünüz hamilelik sürecinde baya alırsın dikkat etmelisin işlenmiş ve hazır gıdalardan uzak olman hem kendin için hem de bebiş için iyi olacak :)

yormak değil mesela listede olan kç kişi bildirmiyor griiyor ilgilenmiyor her haafta tbloyu baştan yenilemek zor oluyor 2 haftadır yazmayan kişiler yoksa tablo motive ediyordu hepimizi

Canım bu şöyle yapabiliriz aslında hem senin iş yükünü hafifletiriz hemde bizlerde birşey yapmış oluruz.
3 hafta aktif bildirim yapmayanları listeden çıkartalım, insanlık hali girelemeyebiliyor kendimden biliyorum ama öncesinde ya da sonrasında bir mazeret bildirilse hafifletici sebep olur :)
Her hafta tabloyu dönüşümlü düzenleyelim, sana atalım sende güncellersin. Nasıl olur?

fakat belli şartlar koymalıyız biraz daha dikkate almalıyız herşeyi o zaman düzenlerim herkes evet derse yapayım çünkü bildirim yapılmazsa motivasyon düşüyor zaten amaç brliktelik

fakat belli şartlar koymalıyız biraz daha dikkate almalıyız herşeyi o zaman düzenlerim herkes evet derse yapayım çünkü bildirim yapılmazsa motivasyon düşüyor zaten amaç brliktelik

Şartları belirleyin onaya sunalım herkes okey derse düzenlersiniz, boşuna iş yükü olmasın size de.

GÜNLÜK MENÜ PAYLAŞIMI YAPILACAK

GÜNLÜK SPOR YAPILACAK

DİĞER ARKADAŞLARIN MENÜSÜNE YORUM YAPILACAK

HER PAZARTESİ TARTILACAK VE BİLGİ VERİLECEK

GÜNLÜK 2 LT SU İÇİLECEK

EKLEMEK İSTEYENLER VARSA

TARTI BİLDİRİMİ YAPMAYAAN ÜYE TABLODAN SİLİNECEK

Kabul ediyor, onaylıyorum ve ekliyorum,
Daha önceden de belirttiğim üzere düğün telaşı olduğu için haftasonu non-stop koşturuyorum. Cuma akşam bildirim ve pazartesi sabahtan cumartesi ve pazar günü için bildirim yapabiliyorum.
Bir de son olarak 10 Nisanda izin isterim, 1 haftalık.. :) (Balayı için)

OO SANA KAÇAMAK SIFIR DÜĞÜNDEN ÖNCE NE VERİRSEN İYİ İZİN SENİNDİR KUZUM

Ben menümü toplu halde yazayım..eve geldim insan 1 kilo verse bile hafifleme hissediyor sanki..tavuk dönerin içinden az ekmeğinden yedim salata malzemesiyle..bugün spor olarak evde birşeyler yaparım artık

OO SANA KAÇAMAK SIFIR DÜĞÜNDEN ÖNCE NE VERİRSEN İYİ İZİN SENİNDİR KUZUM

Vallahi debeleniyorum ama inşallah Allah muvaffak eder
Bu arada sizleri daha iyi tanımak isterim, ne işlerle uğraşıyorsunuz, diyet konusunda ortak alanlarımız var mı diye merak ediyorumm

Ben de kabul ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…