Diyet arkadaşı arıyorum

Selam kizlaaar
Pazar tembelligi yapip, saat 10da uyandıktan sonra tam 1.5 saat yataktan cikmayip telefonda takildim! tam bi sosyal medya bagimlisiyim maalesef.
Kalktiktan sonra 1 fincan sade turk kahvesi icip, leslie 3 mile yaptim Dustan sonra da kahvaltim; 1 dilim form etimek, omlet,hindi füme,peynir, zeytin, salatalik , sekersiz cay

Upuzuuun bi pazarlama odevim var, onu yapmaya gidiyorum simdi. Gorusmek uzere

Ben bugün resmen aç gezdim yemek yemeye fırsatım olmadı bir bardak çay bir dilim peynir bi dilim kepekle bu saate geldim.

burasi beni cok motuve ediyor yazmadimmi bozuyorym gercekten.bide dun 30dk spor yaptim karin kaslarin cok agriyor sakatladim galiba
canım çok fazla karın kaslarını çalıştırdığın için laktik asit birikmiştir
mekik çekmeyi bırakma ve bol su içmen lazım

Ben bugün resmen aç gezdim yemek yemeye fırsatım olmadı bir bardak çay bir dilim peynir bi dilim kepekle bu saate geldim.
çok az yemişsin canım az yemekte kilo almaya neden oluyor
gündüz az yeyince akşama daha çok acıkıp akşam daha çok acıkıyosun

çok az yemişsin canım az yemekte kilo almaya neden oluyor
gündüz az yeyince akşama daha çok acıkıp akşam daha çok acıkıyosun
Normalde böyle yemem sık sık yerim ama bugün böyle oldu cidden açlıktan geberiyordum az kaldı.
Diyetisyenin listesine bir türlü uyamiyorum ben ya

Sabah
1 bol baharatlı omlet/ 2 ince dilim ekmek/ 4 çatal kaymak ve reçel
Ara öğün
1 soda / yarım muz
Öğlen
Gec kahvaltı yaptim boş geçtim
Ara öğün
4 kare bitter
Akşam
Yarim tabak Bakliyatli ispanak çorbası
/ yarim kase yoğurt

Kahvalti; 1 dilim form etimek, omlet,hindi füme,peynir, zeytin, salatalik , sekersiz cay

Ara: biraz leblebi

Aksam: 4-5 kofte, 2 kasik bulgur pilavi, yogurt

Sabah:
4 çatal omlet
2ısırık simit
Peynir
3 zeytin çay
Ara
1sade activia
Öğlen salata tavuk haşlaması
Akşam
pazı yemeği yoğurt salata 1 tane hurma

Tamam bende deneyeyim aslında kuru erik kayısı incir almak lazım..en azından birer tane arada yemek lazım..bakalım yarın sonuçlar nasıl olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…