- 20 Eylül 2012
- 2.183
- 2.778
- 333
- 30
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
canım çok fazla karın kaslarını çalıştırdığın için laktik asit birikmiştirburasi beni cok motuve ediyor yazmadimmi bozuyorym gercekten.bide dun 30dk spor yaptim karin kaslarin cok agriyor sakatladim galiba
çok az yemişsin canım az yemekte kilo almaya neden oluyorBen bugün resmen aç gezdim yemek yemeye fırsatım olmadı bir bardak çay bir dilim peynir bi dilim kepekle bu saate geldim.
hadi hayırlısı canımKizlar yarin tartı günü hedefim 73lerde olmak cuma günüde 72leri görmek
Ben birsey görmedim profilinde tekrar dene olmazsahadi hayırlısı canım
bende profilimi yaptım ama olmadı senin gibi
Normalde böyle yemem sık sık yerim ama bugün böyle oldu cidden açlıktan geberiyordum az kaldı.çok az yemişsin canım az yemekte kilo almaya neden oluyor
gündüz az yeyince akşama daha çok acıkıp akşam daha çok acıkıyosun
Diyetisyene mi gidiyorsun uyman gerek hem.paran hem zamanin gidiyorNormalde böyle yemem sık sık yerim ama bugün böyle oldu cidden açlıktan geberiyordum az kaldı.
Diyetisyenin listesine bir türlü uyamiyorum ben ya
Öğlen ?Kahvalti; 1 dilim form etimek, omlet,hindi füme,peynir, zeytin, salatalik , sekersiz cay
Ara: biraz leblebi
Aksam: 4-5 kofte, 2 kasik bulgur pilavi, yogurt
Activa yı beğenmedim onun yerine sade soda olsa sağlıklı olurdu paket urunlerde koruyucu madde varSabah:
4 çatal omlet
2ısırık simit
Peynir
3 zeytin çay
Ara
1sade activia
Öğlen salata tavuk haşlaması
Akşam
pazı yemeği yoğurt salata 1 tane hurma
Öğlen ?
Evet 4lü almiştim zaten bitti..kabızlık için almiştim..Şade soda severim ama aklıma gelmediActiva yı beğenmedim onun yerine sade soda olsa sağlıklı olurdu paket urunlerde koruyucu madde var
Anladım tatlımBen 2 ogun besleniyorum canim genellikle
Bende onu çekiyorum squat yapmayı dene yada çömelip zıplayarak kalk işe yarıyor bendeEvet 4lü almiştim zaten bitti..kabızlık için almiştim..Şade soda severim ama aklıma gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?