- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
geçen hafta iyi gitmiştim .. hafta sonu biraz abarttım sanırım suda çok içemedim reglide olacamBol bol su, toparlarsınızz :)
0,20 birşey değil 1,5 kg kadar yolu var adet döneminde motivasyonunuzu aman ha düşürmeyiniz, malum bu zamanlarda biraz depresif olabiliyoruz..
Doktorum yarın için randevü verdi,ama dün gece test yaptım
hamiş misin bebş mi geliyor canımDoktorum yarın için randevü verdi,ama dün gece test yaptım
Adını tıkla ..kişisel bilgilerinize git..orda özel başlık var .yaz ama en son en altta değişiklikleri kaydet diyor bende Yen'i keşfettimCanm onu nerden yapacağım çok bilemedim denedim ama
Bu arada eşimin haberi var bir de sizlerin en yakın arkadaşlarımla bile paylaşmadım henüz hatırlıyor olmanız şaşırttı beni çok teşekkür ederim...İnşallah canım hayırlısı olsun..inşallah doğrudur bize haber ver gene
yemene içmene dikkat et drye gidene kadar... biri yanılsa ikisi mi yanılack kuzum azıcık sevindirik ol pozitifsinTest sonucum pozitif çıktı,ama doktora gitmeden heveslenmeye korkuyorum,1 senedir çok istiyorduk,şaşıra bilir mi o çubuklar gerçi dün gece 2 tane yaptım ikisi de çok net 2 çizgi çıktı,
herkese de hemen söyleme maşallah nazar deymesin diye birz zaman geçsin kuzumBu arada eşimin haberi var bir de sizlerin en yakın arkadaşlarımla bile paylaşmadım henüz hatırlıyor olmanız şaşırttı beni çok teşekkür ederim...
Test sonucum pozitif çıktı,ama doktora gitmeden heveslenmeye korkuyorum,1 senedir çok istiyorduk,şaşıra bilir mi o çubuklar gerçi dün gece 2 tane yaptım ikisi de çok net 2 çizgi çıktı,
tebrik ederimEh 60kiloya düştüm şükür.
Beşli sayıları da görürüm inşallah
Cookk teşekkür ederim.tebrik ederim
ALDIĞIN YERE GÖTÜR BİRDE SABİT NOKTADA BIRAK HAREKET ETTİRİSEN DEĞERLERİ YANLIŞ GÖSTERİYORCookk teşekkür ederim.
Tartım bozuldu bi çıkıyorum 60 bir çıkıyorum 80.
Daha da yeni aldım tartı tamiri neresi yapar acaba
Test sonucum pozitif çıktı,ama doktora gitmeden heveslenmeye korkuyorum,1 senedir çok istiyorduk,şaşıra bilir mi o çubuklar gerçi dün gece 2 tane yaptım ikisi de çok net 2 çizgi çıktı,
Çok teşekkür ederim, biraz kaçtı ama 93,7 kilo çok şükür daha iyi olacaaak inşallaahyeni gelin olmanın tadını çıkar canım allah daim etsin ilgilerini .... hafta sonu kaçırmışşsın bayağı hafta içi tamamlrsın
Program kullanıyorsun herhalde büyük harfle yazınca çok güldüm, bazen bende de açık kalıyorALDIĞIN YERE GÖTÜR BİRDE SABİT NOKTADA BIRAK HAREKET ETTİRİSEN DEĞERLERİ YANLIŞ GÖSTERİYOR
İnşallah yola devamBen perşembe başladım prosedüre uyalım, pazartesi bildirim yapıyoruz.
Başlangıç; 94
Güncel; 93,7
-300 fark
300 gram deyip geçmeyelim, 300ler birleşip gideeeeer
evet aç kapa yı unutuyorum bazendeAaa bak doğru tahmin etmişim, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Hakkınızda hayırlısı olsun, demekki zamanı şimdiymiş, Allah nazarlardan saklasın canım...
Çok teşekkür ederim, biraz kaçtı ama 93,7 kilo çok şükür daha iyi olacaaak inşallaah
Program kullanıyorsun herhalde büyük harfle yazınca çok güldüm, bazen bende de açık kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?