Diyet arkadaşı arıyorum

Test sonucum pozitif çıktı,ama doktora gitmeden heveslenmeye korkuyorum,1 senedir çok istiyorduk,şaşıra bilir mi o çubuklar gerçi dün gece 2 tane yaptım ikisi de çok net 2 çizgi çıktı,
yemene içmene dikkat et drye gidene kadar... biri yanılsa ikisi mi yanılack kuzum azıcık sevindirik ol pozitifsin

Test sonucum pozitif çıktı,ama doktora gitmeden heveslenmeye korkuyorum,1 senedir çok istiyorduk,şaşıra bilir mi o çubuklar gerçi dün gece 2 tane yaptım ikisi de çok net 2 çizgi çıktı,

Aaa bak doğru tahmin etmişim, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Hakkınızda hayırlısı olsun, demekki zamanı şimdiymiş, Allah nazarlardan saklasın canım...

yeni gelin olmanın tadını çıkar canım allah daim etsin ilgilerini .... hafta sonu kaçırmışşsın bayağı hafta içi tamamlrsın
Çok teşekkür ederim, biraz kaçtı ama 93,7 kilo çok şükür daha iyi olacaaak inşallaah

ALDIĞIN YERE GÖTÜR BİRDE SABİT NOKTADA BIRAK HAREKET ETTİRİSEN DEĞERLERİ YANLIŞ GÖSTERİYOR
Program kullanıyorsun herhalde büyük harfle yazınca çok güldüm, bazen bende de açık kalıyor

evet aç kapa yı unutuyorum bazende

Evet şimdi öğle yemeğinden geldim,1 tavuk köfte,az domates çorbası,salata,yoğurt...tatlı vardı ama yemedim bu arada dün bir sıra sütlü çikolata yedim görümcem zorladı :) allahım diyet yapıyorum göya nevsimle mücadele ettiğim yetmiyormuş gibi birde annemle,kayınvalidemle,görüncelerimle mücadele ediyorum zorla yedirtme çabası .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…