Diyet arkadaşı arıyorum

Canım kaç kiloydun ve hedef neydi?10 Nisana kadar bayağı var sonra rejim OlmaZ zatenBence de kaçamak yapma

Ben öykümden kısaca bahsedeyim, 115 kiloydum. o zamana kadar hiç kendimi kilolu görmedim ben. Aynaya bakmıyordum hiç birgün gerçekle karşılaştım dedim benim almış toto gidiyor, ayrı bir cumhuriyet kurmuş. Diyete başladım ama sıfır kaçmak, bir küp çikolata yememek için ağladığım günleri biliyorum. Sonrasında 78lere düştüm 1-1,5 senede.
Çalışmaya başladım masa başı çalışıyorum. Hareket yok derken 15-20 kilo aldım 2,5 sene içerisinde.
Buraya yazdığımda 94 kiloydum, ancak ocak ayında 99 idim.
İlk hedefim 85
Son hedef 70

ben evli 2 çocuklu bir bayanım..iş hayatından kısa bir süre önce ayrıldım..şimdilik evdeyim ..çocuklar biraz büyüsün bakalım..genelde stres ve tatlı falan sevdiğin için son zamanlarda çok kilo aldım..2.doğımdan sonra diyetisyene gidip vermiştim bayağı..ancak taşındık yarım kaldı..neyse zaten 5sene geçti ..zayıf olmak istediğimi giymek istiyorum..eşim de hep formdadır çok yer kilo almazzBirgün resmimi gördüm ve dedim böyle olmaz

bende çalışıyorum muhasebeciyim biraz oturmaktan kilo aldım ... evlenince eşim tam bir fastfood düşkünüordan biraz derken k.hastalıklarından amelyat oldum krın balon oldu .. 3 tüp bebek tedaviside olunca iyice kilo oturdu ... arada 2 3 kilo verdiğim oldu tabi ki

Benim eşimde formda yani dün alışverişteyken o M alıyor ve L ya da XL kalıba göre değişiyor. Çok utandım

Benimki de boğazına çok düşkün.. Çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun.

ben de kabul ediyorum,bu arada bi türlü beceremedim adımın altına boy kilo vs yazmayı arkadaşlar tarif ermiş denedim ama bişeyleri eksik yapıyorum sanrım, bu arada 2 lt suyumu an itibariyle içmiş bulunuyorum.

Bence de süper oldu biraz kural şarttı.

Bayanlar,
Öğle yemeğim 4 köfte salata ve ayran.. Bu arada full proteinn gidiyorum..
Akşam yemeği olarak ızgara balık söyledik yanına da bol salata :)
2 litre suyum biteli 1 saat oluyor, günde 3-3,5 görüyorum ben.
Akşama da AVMye gidip koşturuyorum, kıyafet dene çıkar al derken spor yapmaya vaktim kalmaz bugün.

Sabah
Az Peynir
3zeytin cay canim yemek istemedi zaten acelemiz vardı
Ara
Tarçınlı su içtim arada 2 bardak falan
küçük yoğurt yedim
Öğlen
Tavuk dönerin etleri az ekmek ve salata
Ara
1 sütlü şekersiz kahve ve 1portakal
Akşam
Pazı yemeği yoğurt az mantar sote 1 dilim ekmek ve salata yemeği planlıyorum
Yatmadan önce acıkırsam 1 bardak süt içeceğim
Su inşallah 2 lt olacak
Spor yürüme biraz çarşı pazar dolaşma

Güzel dikkat etmişsin.hadi bakalım kolay gelsin

Ben fazla açlığa gelemiyorum ..önceden çalışırken öğlen az yesem yada arada yemesem gelir gelmez hemen Nutella kavanozuna saldırıyordumBöyle az az yersem daha kontrollü oluyorum

Merhaba kızlar bu sabah 1 yumurta ,10 zeytin ve 1,5 kaşık çökelek öğlen taze fasulye 5-6 kaşık ve ayran akşam tavuk sote çeyrek köy bazlaması be 2 bardak ayran , 2 küçük kurabiye :) bir de aradan 4-5 tane cips yedim su ise şimdilik 2lt

YUKARI YAZDIM EKLEMEK İSTENİLEN EKLENSİN

Her seyi yazmissin zaten canim

Vallahi debeleniyorum ama inşallah Allah muvaffak eder
Bu arada sizleri daha iyi tanımak isterim, ne işlerle uğraşıyorsunuz, diyet konusunda ortak alanlarımız var mı diye merak ediyorumm

Ben ogrenciyim, sanirim topikteki en genc kisiyim. Hep boyle oldu zaten bu buralarda.. 18 yasimdan beri kk'ya gelip kilo verme sureclerim oldu ama tam hedefim olmadi bi turlu. Umarim burada birlikte basaricaz :)

Harika bi menuu Boyle gidersen var ya muthiss olursun

Kizlar bugunku menum:

Kahvalti: 1 dilim form etimek, yumurta, peynir, zeytin, hindi fume, salatalik, sekersiz cay
Ara/Ogle: yarim elma, biraz leblebi, 1 bardak sut
Aksam: 4 kofte, 2 yk bulgur pilavi, yogurt, salata

Spor: leslie 3 mile
Su: 2lt

Kizlar biraz zorlaniyorum, midemi o kadar genisletmisim ki, kuculene kadar surekli ac hissedicem sanirimSu 3 haftayi sag salim atlatsam bi, sonra vucut alisiyor

günaydin kizlar dun işim o kadar çoktu ki akşam sizip kalmişim giremedim.
dunki menym
sabaj ilik limonıu su kahvalti yok
ögle 13 gibi 5.6kaşik mantar sote 1bardak ayran 2dilim cavdar
ara 1elma 2kucuk kurabiye
akşam 2yumurtali omlet 1dilim ekmek
ekmegi fazla kaçirmişim bugun toparlamaya çalisicam

bu arada herkes kendini tanitmis :) ne guzel ekip oıduk boyle bende kendimi tanitayim
Azerbaycanda yasiyorum evliyim 24yasindayim.19aylik bir bebegim var.eczaciyim sabah 8 aksam 6 calisuyorum..dogumdan sonra 76idim suan guncelim 62.hedefim 57olmak bidr dogumdan kalan sarkmalar catlaklar var onlarada bir cozum bulabilirsem iyi olacak

Doğumdan sonraki çatlaklara çözüm yok diye biliyorum yani çatlaklar geçmiş bende de kilo alıp vermeden dolayı fazlasıyla var.. Sarkmalar için spor hareketleri, pilates vs. gibi idmanlarla toparlayabilirsiniz.

Menü güzel sadece sormak istediğim şey şu. Tamam iki öğün besleniyorsun ancak gün içerisinde kaç saat uyanıksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…