- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Canım kaç kiloydun ve hedef neydi?10 Nisana kadar bayağı var sonra rejim OlmaZ zatenBence de kaçamak yapma
ben evli 2 çocuklu bir bayanım..iş hayatından kısa bir süre önce ayrıldım..şimdilik evdeyim ..çocuklar biraz büyüsün bakalım..genelde stres ve tatlı falan sevdiğin için son zamanlarda çok kilo aldım..2.doğımdan sonra diyetisyene gidip vermiştim bayağı..ancak taşındık yarım kaldı..neyse zaten 5sene geçti ..zayıf olmak istediğimi giymek istiyorum..eşim de hep formdadır çok yer kilo almazzBirgün resmimi gördüm ve dedim böyle olmaz
bende çalışıyorum muhasebeciyim biraz oturmaktan kilo aldım ... evlenince eşim tam bir fastfood düşkünüordan biraz derken k.hastalıklarından amelyat oldum krın balon oldu .. 3 tüp bebek tedaviside olunca iyice kilo oturdu ... arada 2 3 kilo verdiğim oldu tabi ki
ben de kabul ediyorum,bu arada bi türlü beceremedim adımın altına boy kilo vs yazmayı arkadaşlar tarif ermiş denedim ama bişeyleri eksik yapıyorum sanrım, bu arada 2 lt suyumu an itibariyle içmiş bulunuyorum.GÜNLÜK MENÜ PAYLAŞIMI YAPILACAK
GÜNLÜK SPOR YAPILACAK
DİĞER ARKADAŞLARIN MENÜSÜNE YORUM YAPILACAK
HER PAZARTESİ TARTILACAK VE BİLGİ VERİLECEK
GÜNLÜK 2 LT SU İÇİLECEK
EKLEMEK İSTEYENLER VARSA
TARTI BİLDİRİMİ YAPMAYAAN ÜYE TABLODAN SİLİNECEK
Bence de süper oldu biraz kural şarttı.GÜNLÜK MENÜ PAYLAŞIMI YAPILACAK
GÜNLÜK SPOR YAPILACAK
DİĞER ARKADAŞLARIN MENÜSÜNE YORUM YAPILACAK
HER PAZARTESİ TARTILACAK VE BİLGİ VERİLECEK
GÜNLÜK 2 LT SU İÇİLECEK
EKLEMEK İSTEYENLER VARSA
TARTI BİLDİRİMİ YAPMAYAAN ÜYE TABLODAN SİLİNECEK
Güzel dikkat etmişsin.hadi bakalım kolay gelsinBayanlar,
Öğle yemeğim 4 köfte salata ve ayran.. Bu arada full proteinn gidiyorum..
Akşam yemeği olarak ızgara balık söyledik yanına da bol salata :)
2 litre suyum biteli 1 saat oluyor, günde 3-3,5 görüyorum ben.
Akşama da AVMye gidip koşturuyorum, kıyafet dene çıkar al derken spor yapmaya vaktim kalmaz bugün.
YUKARI YAZDIM EKLEMEK İSTENİLEN EKLENSİN
Vallahi debeleniyorum ama inşallah Allah muvaffak eder
Bu arada sizleri daha iyi tanımak isterim, ne işlerle uğraşıyorsunuz, diyet konusunda ortak alanlarımız var mı diye merak ediyorumm
Bayanlar,
Öğle yemeğim 4 köfte salata ve ayran.. Bu arada full proteinn gidiyorum..
Akşam yemeği olarak ızgara balık söyledik yanına da bol salata :)
2 litre suyum biteli 1 saat oluyor, günde 3-3,5 görüyorum ben.
Akşama da AVMye gidip koşturuyorum, kıyafet dene çıkar al derken spor yapmaya vaktim kalmaz bugün.
bu arada herkes kendini tanitmis :) ne guzel ekip oıduk boylebende kendimi tanitayim
Azerbaycanda yasiyorum evliyim 24yasindayim.19aylik bir bebegim var.eczaciyim sabah 8 aksam 6 calisuyorum..dogumdan sonra 76idim suan guncelim 62.hedefim 57olmak bidr dogumdan kalan sarkmalar catlaklar var onlarada bir cozum bulabilirsem iyi olacak
Kizlar bugunku menum:
Kahvalti: 1 dilim form etimek, yumurta, peynir, zeytin, hindi fume, salatalik, sekersiz cay
Ara/Ogle: yarim elma, biraz leblebi, 1 bardak sut
Aksam: 4 kofte, 2 yk bulgur pilavi, yogurt, salata
Spor: leslie 3 mile
Su: 2lt
Kizlar biraz zorlaniyorum, midemi o kadar genisletmisim ki, kuculene kadar surekli ac hissedicem sanirimSu 3 haftayi sag salim atlatsam bi, sonra vucut alisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?