Diyet arkadaşı arıyorum

kızlar benim cildimde çok kuruydu kilo verdikçe çatlamasından korkuyordum hindistan cevizi yağı aldım kullandım kış girişinden beri bayağı toparladı nem oranını güzel dengeledi cildin. sarkamlr spordan başk birşey iyi gelmiyor günlük 30 dk spor yapmamız gerekli

Günaydın kızlar
Artık midem küçüldü sanırım eskiden bir yarım ekmek yerdim kahvaltıda şimdi yarım dilim anca yedim.
Kahvaltıdan önce bir bardak ılık su içiyorum oda etkiliyor.
Bugün yürüyüşe cikicam bakalım bol bol yürü demişti diyetisyen.

günaydın bende iş çıkışı yürücem artık tüm çarşıyı dolanıp belediyeye öyle binicem

herkese günaydın ben regli döneminde olduğum için sürekli + lar ile karşılaşıyorum olsamda - lere dönsem bende ekmeksiz 1 det peynirli yumurta yedim 60 gr kadar da beyaz peynir

Çok normal + gözükmen bozma moralini.. Sabah menün şahane

günaydın bende iş çıkışı yürücem artık tüm çarşıyı dolanıp belediyeye öyle binicem

Kesinlikle spordan başka çaresi yok katılıyorum..

Günaydın bende kahvaltı yaptım..bu aralar sabahları canım pek birşey istemiyor..biraz zorla yedim..evi toparlayıp yemek yapacağım..kızım gelene kadar yetiştirebilirsem yarım saat yürüyüş yapacağım

Kızlar selam bir kaçak var, bugün işlerim sabahtan beri çok yoğun ve uykumu da alamadım..
Sade kahve ve iki küp bitter çikolata hüplettim, hem enerjim hemde uykum açıldı.

Kızlar selam bir kaçak var, bugün işlerim sabahtan beri çok yoğun ve uykumu da alamadım..
Sade kahve ve iki küp bitter çikolata hüplettim, hem enerjim hemde uykum açıldı.
Bitte çikolata iki küçük kare veriyor doktorlar ..öğün zamanı bence çok önemli değil ama çabuk acıktırıyor bende çikolatayı çok seviyorum..eşime dedim alma diye yoksa dayanamıyorum

Bitte çikolata iki küçük kare veriyor doktorlar ..öğün zamanı bence çok önemli değil ama çabuk acıktırıyor bende çikolatayı çok seviyorum..eşime dedim alma diye yoksa dayanamıyorum
ben bitter yiyorum arada ... eşim özellikle alıyor cips çerez çikolata bazen dayanamıyorum saldırıyorum

bitteri yemen iyi olmuş tatlım arada 1 küçük kare ye kaçamakları engelliyor

valla yarında artı giderse bu hafta toparlayamıcam gibi 1 hafta kaybım olcak

Bir öğün arasından papatya çayı iç. Adet döneminde hepimiz biraz agresif oluyoruz hem ona, hemde mide kasılmalara iyi geliyor. Akşama doğru da maydanoz suyu yapıp içersen fazla ödemini de atarsın.

Bir öğün arasından papatya çayı iç. Adet döneminde hepimiz biraz agresif oluyoruz hem ona, hemde mide kasılmalara iyi geliyor. Akşama doğru da maydanoz suyu yapıp içersen fazla ödemini de atarsın.
maydonoz içemiyorum gebelik oluşur ise canım gerçi ihtimallerim düşük tüplerimde darlık vardı açıldı ama olsun mucizeler her yerde

ya ben korunmuyorum es kaza hamiş kalırım korkusu ile bitki içmiyorum bol suya vuruyorum ...

O zaman maydanoz içme hamişlik ihtimaline karşı. Ama aktardan gidip kurutulmuş papatya al, sonra demle onu. Hamilelik sürecinde mide ekşimesine iyi geldiği içinde tavsiye ediliyor. (17 yaşında abla olunca annem tüm hamilelik kontrollerinde bende bulunuyordum.)
Saman nezlen ya da alerjin varsa kullanma canım.

alerjim var canım ... tecrübeyi erken aldım diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…