- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
günaydın bende iş çıkışı yürücem artık tüm çarşıyı dolanıp belediyeye öyle binicemGünaydın kızlar
Artık midem küçüldü sanırım eskiden bir yarım ekmek yerdim kahvaltıda şimdi yarım dilim anca yedim.
Kahvaltıdan önce bir bardak ılık su içiyorum oda etkiliyor.
Bugün yürüyüşe cikicam bakalım bol bol yürü demişti diyetisyen.
herkese günaydın ben regli döneminde olduğum için sürekli + lar ile karşılaşıyorum olsamda - lere dönsem bende ekmeksiz 1 det peynirli yumurta yedim 60 gr kadar da beyaz peynir
günaydın bende iş çıkışı yürücem artık tüm çarşıyı dolanıp belediyeye öyle binicem
Evet hareketli olmak lazım..insan zorla yürüyünce iyi ki çıkmışım diyor sonunda..yürüyüş beni mutlu ediyor rahatlatıyor ayrıcagünaydın bende iş çıkışı yürücem artık tüm çarşıyı dolanıp belediyeye öyle binicem
Bitte çikolata iki küçük kare veriyor doktorlar ..öğün zamanı bence çok önemli değil ama çabuk acıktırıyor bende çikolatayı çok seviyorum..eşime dedim alma diye yoksa dayanamıyorumKızlar selam bir kaçak var, bugün işlerim sabahtan beri çok yoğun ve uykumu da alamadım..
Sade kahve ve iki küp bitter çikolata hüplettim, hem enerjim hemde uykum açıldı.
valla yarında artı giderse bu hafta toparlayamıcam gibi 1 hafta kaybım olcakÇok normal + gözükmen bozma moralini.. Sabah menün şahane
Kesinlikle spordan başka çaresi yok katılıyorum..
ben bitter yiyorum arada ... eşim özellikle alıyor cips çerez çikolata bazen dayanamıyorum saldırıyorumBitte çikolata iki küçük kare veriyor doktorlar ..öğün zamanı bence çok önemli değil ama çabuk acıktırıyor bende çikolatayı çok seviyorum..eşime dedim alma diye yoksa dayanamıyorum
Aslında şu ödem için birşeyler içiliyor ama tam bilmiyorum..suya limon falan koyuyorlar hem de rahatlatıyormuş..valla yarında artı giderse bu hafta toparlayamıcam gibi 1 hafta kaybım olcak
bitteri yemen iyi olmuş tatlım arada 1 küçük kare ye kaçamakları engelliyorKızlar selam bir kaçak var, bugün işlerim sabahtan beri çok yoğun ve uykumu da alamadım..
Sade kahve ve iki küp bitter çikolata hüplettim, hem enerjim hemde uykum açıldı.
valla yarında artı giderse bu hafta toparlayamıcam gibi 1 hafta kaybım olcak
ya ben korunmuyorum es kaza hamiş kalırım korkusu ile bitki içmiyorum bol suya vuruyorum ...Hiç olmadı 2 gün form çayı iç ..bana doktor demişti ama 5 günü geçmesin şakın demişti adet zamanı için
Hiç olmadı 2 gün form çayı iç ..bana doktor demişti ama 5 günü geçmesin şakın demişti adet zamanı için
maydonoz içemiyorum gebelik oluşur ise canım gerçi ihtimallerim düşük tüplerimde darlık vardı açıldı ama olsun mucizeler her yerdeBir öğün arasından papatya çayı iç. Adet döneminde hepimiz biraz agresif oluyoruz hem ona, hemde mide kasılmalara iyi geliyor. Akşama doğru da maydanoz suyu yapıp içersen fazla ödemini de atarsın.
ya ben korunmuyorum es kaza hamiş kalırım korkusu ile bitki içmiyorum bol suya vuruyorum ...
alerjim var canım ... tecrübeyi erken aldım diyorsunO zaman maydanoz içme hamişlik ihtimaline karşı. Ama aktardan gidip kurutulmuş papatya al, sonra demle onu. Hamilelik sürecinde mide ekşimesine iyi geldiği içinde tavsiye ediliyor. (17 yaşında abla olunca annem tüm hamilelik kontrollerinde bende bulunuyordum.)
Saman nezlen ya da alerjin varsa kullanma canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?