Diyet arkadaşı arıyorum

Geçmiş olsun ..inşallah Allah büyüktür..bende düsük yaptim 2 kez..sebebi bulunamadi ..Sonra nasip oldu ama hep korkmuştum..o zaman sen suya salatalık falan koy belki tadı değişik gelirhepimiz aynı şeyi yaşıyoruz 3.günden itibaren rahatlarsın zaten pazartesiye daha var

alerjim var canım ... tecrübeyi erken aldım diyorsun

Hemde nasıl 24 yaşındayım, bir de ben hep anne ve babamın kuzenleriyle büyüdüm. Dulcuk gibiydim küçükken. Burda da birşey yazarken dikkat ediyorum çok çünkü insanlar direk yapabiliyorlar. Birşey yazıyorsam hem yan etkisini hem de olabilecekleri söylüyorum ki kendine uygun olanı yapsın ya da yapmasın kişi. Kimsenin vebalini almak istemem.

evet duyduğunu direk yapan çok insan var .. uyararak yazmak en mantıklısı

salalık büroda yok akşam yapayım

tünaydın herkeze hastaneden yeni geldim anca yazıyorum sanırım hamileyim,allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah bugün doktorda kesem göründü,tahlil verdim öğlen çıkıcak %99 gebeliktir dedi ama dış gebelik ihtimaline karşı bugün ve perşembe günü tahlillerime bakacağını söyledi,bu bizim ilk bebeğimiz olacak inşallah 2 senelik evliyim bu arada,
bugün hastanede de tost yemek zorunda kaldım poaçadan daha masumdur diye,çeyrek tost yedim kahvaltıda yarımda meyvesuyu içmek zorunda kaldım çünkü başım fena döndü sanırım hamilelik belirtisi...dün akşam ıspanak yemeği yedim 1 kaşık ezogelin çorbası içtim 40 dk hızlı tempolu yürüyüş yaptım,bu süreçte çok fazla kilo almamak adına yediklerime dikkat edip yürüyüşü aksatmamayı düşünüyorum sanırım perşembe günü doktorum da aynı sözleri söyleyleyecek

cumartesi gittim canım bu hafta cumartesi yine gidecem
söylemiştim ya ödem oluştu diye
kahvaltımı yaptım şuanda mısır püskülü içiyorum
3 lt su içiyorum hergün çok sıvı alıyorum
hergün 2 soda 2 bardak maydonoz suyu 2 bardak mısır püskülü 2 bardak yeşil çay içiyorum inşallah bu hafta ödem atarım
ödem için lahana salatası yiyebilirsin çiğden yapacam ben bu kampta

çğ lahana mı beyaz lahana değil mi

canım dengeli beslenmelisin artık hamişsin sen :) hamurlu kızartmalı şeylerden uzak dur bol meyve balık tüket 3 ay çok önemli

canım bence diyeti artık diyetisyenle yap çünkü hamişsin sen
tebrik ederim bu arada maşşalllahhh

evet canım çiğden akşam yemeği olarak tüketecem 3 gün boyunca yarın başlıyor kampım
bu seferki biraz ağır olacak gibi
çiğ nasıl olcak kız ... bende kendime göre menü hazırlayım sık sık gir ama beraber yapalım ben dayanacakmıyım bilemiyorum gerçi

Hadi bakalım allah tamamına erdirsin..Sağlıksız şeyler yemezsin dikkat edersin ama vitaminsiz kalma

çiğ nasıl olcak kız ... bende kendime göre menü hazırlayım sık sık gir ama beraber yapalım ben dayanacakmıyım bilemiyorum gerçi
ççiğden yiyeceksin dedi valla
öğlen 1 kase yeşil salata 1 galeta 1 ayran

akşam bir avuç beyaz salata dereotu + 3yk yoğurt +1 dilim esmer ekme

akşam arası 1 greyfurt +2 bitki çayı (yeşil çay mısır püskülü çayı)1 su bar. süt

bu kadar sabah ise 3yk çökelek + 1 dilim ekmek+ çay yeşillik

diyetisyenin iyi ama senin menülerin özel gerçekten sana bırakmıyor ne yiceğini

diyetisyenin iyi ama senin menülerin özel gerçekten sana bırakmıyor ne yiceğini
evet öyle son 3 gün kesinlikle onun sözünden çıkmamam gerekiyor ama diğer 4 gün
başka şeylerde yiyebiliyorum
dün okulda büyük kase salata üstüne de tavuk koydurttum birde ayran içtim
bugünde ton balıklı salata yapacam şimdi
tartı öncesi son 3 gün önemli canım

evet ben hemen geri aldım ama verdiğimi bşa dönmüş gibi hissediyorum kendimi bu seferki menünü çok beğenmedim çok aç kalacaksın gibi

tünaydin kizlar :) kahvalti yapmadim bugun canim istemrdi..ogle 3catal makarna yedim kiymali 1kase limon soslu salata ile..
bu arafa herkes zayifkadigimi soyluyor kiıom sabit ama.spor yapiyoruç 3gundur duzenli etkisi bukadar cabuk bilinirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…