- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
- #1.041
tamam canım yazarım tabiikiHerkese günaydınberceste_ diyetisyene gidiceksin sonucu yaz bizede tatlım
Geçmiş olsun bol bol dinlen tatlımKizlar merhaba, yataktan yaziyorum. Koumu kaldiracak halim yok asiri halsiz ve hasta olacak gibi hissediyorum. Midem de kotu hicbir sey yiyemedim kalktigimdan beri. Nane limon icicem simdi
Geçmiş olsun eşimde eylülde düşürdü çörek otu yağı iç maydonoz iç ve bol bol zıpla kadınlar daha kolay düşürür erkeklere göre hareketsiz kalmaDün ne yediysem çıkarttım ..bugün evdeyim ..düşmesi zor yerde dediler ..inşallah iyi olur
İnşallah canım .ağrısı fena valla ..devamlı su içiyorum bende..onları da yapayım barıGeçmiş olsun eşimde eylülde düşürdü çörek otu yağı iç maydonoz iç ve bol bol zıpla kadınlar daha kolay düşürür erkeklere göre hareketsiz kalma
Eşimden biliyorum cok kötüİnşallah canım .ağrısı fena valla ..devamlı su içiyorum bende..onları da yapayım barı
Selam kızlar ..bende dün hastalandım böbrek taşı çıktı iğne yaptırdık pazartesi ürolojiye gideceğiz ..bayağı ağrım oldu inşallah çabuk geçer
Kek mi yedin akşam ı hafif tut dengelesinSelam kızlar
Sabah iki bardak ılık su
iki dilim kepek ekmeği
Bir bardak çay
Peynir zeytin domates sınırsız
Ara:
Bir elma
Öğlen:
Kış salatası
Bir kase yoğurt
Ara:
Bir fincan kek
Şimdilik bu kadar
Bir litrede su
Öyle düşünüyorum salata yoğurt falan tarzı bişey yaparım ekmeksiz öyle geciririm aksamı sanırımKek mi yedin akşam ı hafif tut dengelesin
Ok canımÖyle düşünüyorum salata yoğurt falan tarzı bişey yaparım ekmeksiz öyle geciririm aksamı sanırım
Hoşgeldin bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz.. günlük menülerinizi paylasir iseniz dahabcok sevinirizKızlarrrrrrrrr bende varımmmm
çok ekmek yiyorsun ama tatlım sadece sabah kahvaltıda ekmek yemeni önerebilirimNur ben 22 yaşındayım üniversite 3 öğrencisiyim 160 boy 87 kilo ile başladım diyetimin üçüncü günü sabahları 1 yumurta 2 domates 1 kırmızı çarliston 1 ceviz bir tutam maydanoz iki dilim ekmek 10.30da yarım tarçınlı muzu iki ekmem arası wasa koyup yiyom yada unig 2 go çikolatdan vir ısırık öğlen salata ayran 1 dilim ekmek 15.30 da 1 fincan yeşil çay 5 fınfık 5 badem 18.30 da sebzenyemeği ne olursa artık 2 dilşm ekmek salata 21.30 da bir dilim tarçınlı ananas bir bardak süt
Nur ben 22 yaşındayım üniversite 3 öğrencisiyim 160 boy 87 kilo ile başladım diyetimin üçüncü günü sabahları 1 yumurta 2 domates 1 kırmızı çarliston 1 ceviz bir tutam maydanoz iki dilim ekmek 10.30da yarım tarçınlı muzu iki ekmem arası wasa koyup yiyom yada unig 2 go çikolatdan vir ısırık öğlen salata ayran 1 dilim ekmek 15.30 da 1 fincan yeşil çay 5 fınfık 5 badem 18.30 da sebzenyemeği ne olursa artık 2 dilşm ekmek salata 21.30 da bir dilim tarçınlı ananas bir bardak süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?