Diyet arkadaşı arıyorum

Selam kızlar ..bende dün hastalandım böbrek taşı çıktı iğne yaptırdık pazartesi ürolojiye gideceğiz ..bayağı ağrım oldu inşallah çabuk geçer

Dün ne yediysem çıkarttım ..bugün evdeyim ..düşmesi zor yerde dediler ..inşallah iyi olur

Dün ne yediysem çıkarttım ..bugün evdeyim ..düşmesi zor yerde dediler ..inşallah iyi olur
Geçmiş olsun eşimde eylülde düşürdü çörek otu yağı iç maydonoz iç ve bol bol zıpla kadınlar daha kolay düşürür erkeklere göre hareketsiz kalma

Geçmiş olsun eşimde eylülde düşürdü çörek otu yağı iç maydonoz iç ve bol bol zıpla kadınlar daha kolay düşürür erkeklere göre hareketsiz kalma
İnşallah canım .ağrısı fena valla ..devamlı su içiyorum bende..onları da yapayım barı

Selam kızlar
Sabah iki bardak ılık su
iki dilim kepek ekmeği
Bir bardak çay
Peynir zeytin domates sınırsız
Ara:
Bir elma
Öğlen:
Kış salatası
Bir kase yoğurt
Ara:
Bir fincan kek
Şimdilik bu kadar
Bir litrede su

Kek mi yedin akşam ı hafif tut dengelesin

Nur ben 22 yaşındayım üniversite 3 öğrencisiyim 160 boy 87 kilo ile başladım diyetimin üçüncü günü sabahları 1 yumurta 2 domates 1 kırmızı çarliston 1 ceviz bir tutam maydanoz iki dilim ekmek 10.30da yarım tarçınlı muzu iki ekmem arası wasa koyup yiyom yada unig 2 go çikolatdan vir ısırık öğlen salata ayran 1 dilim ekmek 15.30 da 1 fincan yeşil çay 5 fınfık 5 badem 18.30 da sebzenyemeği ne olursa artık 2 dilşm ekmek salata 21.30 da bir dilim tarçınlı ananas bir bardak süt

çok ekmek yiyorsun ama tatlım sadece sabah kahvaltıda ekmek yemeni önerebilirim

Ben dedi im doktora ekmek sevmem diye ne dediysem harfiyen ıy sonucu görcez dedi bakalm

Hosgeldin canim:) nuffiun'a katiliyorum, ozellikle aksam ekmek yememek daha iyi. Bu diyetisyenler niye ekmege abaniyo anlamiyorum, iyi bir sey degil ki

Kizlar dun aksam ustu biraz cikolata yemis olabilirim
Son 2 gunu yasanmamis sayip, bugun devam ediyorum yarin tartiya yansiyacak bu 2 gun ama kendim ettim

Günaydın kızlar bende biraz bozdum düzeni..ama dikkat etmeye çalişiyorum..dün dışarı çıktık yarım döner dürüm ayran içtim..akşam portakal yedim..bugün yada yarın doktora gideceğiz geceleri ağrım oluyor biraz..inşallah şu işten kurtulup eki düzenime dönerim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…