- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
- #1.001
Sabah öğlen yazıp akşam tum menüyü yazarsak daha iyi olur hem paylaşım artmış olurBencede en mantiklisi bu sabah ayrı öğle ayrı akşam ayrı çok karışıyo
günaydın ben +larda geziyorum malesef 74,40 üm kaçamakta yapmadım spor yapıyorum yürüyüş yapıyorumGunaydin kizlaaaar
Sifir kacamakli, sahane bi gun diliyorum hepimize
günaydın canım bakalım pazartesi kaç olacaksın merak ediyorum tartıldın mı arada hiçGünaydın bayanlar,
Dünkü menüm;
Sabah; Mama
Öğle; 3 ızgara köfte, yoğurt, 4yk bulgur
Akşam; Z.Barbunya 7 yk
kuzum akşamları ekmek yeme hiç sadece sabah yeMenüm
Sabah
Peynir yeşillik zeytin 3 tane
Ara
1hurma
Öğlen
Karnabahar yoğurt
Ara
Fırsat olmadı
Akşam
Et sote
Salata 1 dilim ekmek
Az nar
Ben çocuklar olduğu için mecbur yemek yapıyorum bir çeşitte olsa..bakalım ne yapacağım ?öğlene sağlam birşeyler ye ki akşama çok acıkırsınsabah geç çıktım evden çıkarken 200 ml süt içtim 10 gibi bir muz yedim öğlene de kısmet akşamda nesfit yem planım vr
yemek yap canım az ye önemli olan abartmadan yemekBen çocuklar olduğu için mecbur yemek yapıyorum bir çeşitte olsa..bakalım ne yapacağım ?öğlene sağlam birşeyler ye ki akşama çok acıkırsın
günaydın ben +larda geziyorum malesef 74,40 üm kaçamakta yapmadım spor yapıyorum yürüyüş yapıyorum
hurma ye kuru kayısı ye yad bitter ye 1 lokmacıkKizlar canim deli gibi tatli bir sey istiyor zor tutuyorum kendimi bir seylere saldirmamak icin, regl oldum dun sanirim bu yuzden, zaten bu donemlerim deli gibi tatli yiyerek gecerdi, simdi de cildirmak uzereyim
CANIM OLUR ÖYLE TELAFİİNİ YARIN YAPARSIUNKizlar suc isledimhemen yuruyuse cikip telafi etmeye calisicam. Aksam da hicbir sey yemek yok, salak Smiile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?