Diyet arkadaşı arıyorum

Iyi geceler kizlaaar
Bugun aksiliklerden dolayi cildirdim oglen yazmistim biliyosunuz. Sonra okula gittim. 1 saat 40 dakika araliksiz ders yapti hoca oturmaktan popom acidi, konu dinlemekten beynim yandi. Aksam yemegimi de gec yedim o yuzden. Asiri yorgun hissediyorum. Menumu yazip kacicam

Kahvalti/Ogle 13:00: 2 yumurta, 3 dilim sucuk, 1 dilim form etimek, peynir, zeytin, cay
Ara 16:30 : 1 bardak ayran, altinbasak kekepkli biskuvinin yarisi
Aksam 20:00 : 1 porsiyon ispanak, yogurt, turp

Ispanak olayini abartmisim, baya cok almisim o yuzden resmen 3 gunluk yemek cikti yarin da onu yicem ahahahahah
Opuyoruuum

sabah geç çıktım evden çıkarken 200 ml süt içtim 10 gibi bir muz yedim öğlene de kısmet akşamda nesfit yem planım vr

Selam kızlar..bugün cuma.herkese hayırlı cumalar.sabahtan tartıldım vermiş gözüküyorum ama bakalım pazartesi tartılacağım..

sabah geç çıktım evden çıkarken 200 ml süt içtim 10 gibi bir muz yedim öğlene de kısmet akşamda nesfit yem planım vr
Ben çocuklar olduğu için mecbur yemek yapıyorum bir çeşitte olsa..bakalım ne yapacağım ?öğlene sağlam birşeyler ye ki akşama çok acıkırsın

günaydın ben +larda geziyorum malesef 74,40 üm kaçamakta yapmadım spor yapıyorum yürüyüş yapıyorum

Bazen boyle direnc zamanlari oluyor maalesef canim, ne kadar dikkat etsek de yansimayabiliyor mutlaka vucudunla alakali bi sebebi vardir, odem, regl, stres vs.. sabretmek gerekiyor

Kizlar canim deli gibi tatli bir sey istiyor zor tutuyorum kendimi bir seylere saldirmamak icin, regl oldum dun sanirim bu yuzden, zaten bu donemlerim deli gibi tatli yiyerek gecerdi, simdi de cildirmak uzereyim

Kizlar suc isledim hemen yuruyuse cikip telafi etmeye calisicam. Aksam da hicbir sey yemek yok, salak Smiile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…