- 27 Aralık 2013
- 1.005
- 1.563
- 333
- 35
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
- #1.061
Kilon cok yok tokluk hissi veriyormuş bildiğim kadarı ile eşimin kuzenin eşi yaptırmıştı ama ne kadar sürede etki etti bilmiyorumGünaydın kızlar.
Bugün bol bol yürüyüş yapmaya başlıyorum umarım etkisini görürüm.
Bu akupuntur olayı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptiranini var mı?
Ya çok yok ama durdu bildiğin kilo verimi az çok dışarıdan bir etki iyi gelebilir diye düşündümKilon cok yok tokluk hissi veriyormuş bildiğim kadarı ile eşimin kuzenin eşi yaptırmıştı ama ne kadar sürede etki etti bilmiyorum
Ya çok yok ama durdu bildiğin kilo verimi.Az çok dışarıdan bir etki iyi gelebilir diye düşündüm
Cok yiyosan azalt az yiyorsan çoğalt sasirt yani bünyeniYa çok yok ama durdu bildiğin kilo verimi az çok dışarıdan bir etki iyi gelebilir diye düşündüm
Günaydın kızlar.
Bugün bol bol yürüyüş yapmaya başlıyorum umarım etkisini görürüm.
Bu akupuntur olayı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptiranini var mı?
Geçmiş olsun allah şifa versin..Kızlar günaydın,
Cuma günü dedeme felç geldi, yatalak artık evde. Dedemin hastalığına bir yandan, bir yandan düğün var. Ona birşey olursa ne olur diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Haftasonu koşuşturmaktan ne diyet kaldı ne birşey. Salak gibiyim bugün işe geldim ama ben mi çalışacak bir başkası mı bilmiyorum.
Tartıldım 92 kiloyum ama şu anda mamayı kestim.
Normal yemek yiyorum.
Amin inşallah şifa versin..Geçmiş olsun allah şifa versin..
GEÇMİŞ OLSUN CANIM.... MAMA AKLIMA YATMAMIŞTI BENİM ASLINDA KALORİ HESABI TUT GÜNLÜK DAHA İYİ VERİRSİN GİBİKızlar günaydın,
Cuma günü dedeme felç geldi, yatalak artık evde. Dedemin hastalığına bir yandan, bir yandan düğün var. Ona birşey olursa ne olur diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Haftasonu koşuşturmaktan ne diyet kaldı ne birşey. Salak gibiyim bugün işe geldim ama ben mi çalışacak bir başkası mı bilmiyorum.
Tartıldım 92 kiloyum ama şu anda mamayı kestim.
Normal yemek yiyorum.
SENİN ÖNCELİĞİN SAĞLIĞIN CANIM HBERDAR ET BİZİ SONUÇTANKızlar 73.4 üm bende..
1 kilo vermişim ben de bugün hastaneye gidiyorum karar verilecek ..bu hafta çok dikkat edemem hayat işte devamlı birşeyler çıkıyor..ALlah tüm hastalara şifa versin
GEÇMİŞ OLSUN CANIM.... MAMA AKLIMA YATMAMIŞTI BENİM ASLINDA KALORİ HESABI TUT GÜNLÜK DAHA İYİ VERİRSİN GİBİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?