Diyet arkadaşı arıyorum

Günaydın kızlar.
Bugün bol bol yürüyüş yapmaya başlıyorum umarım etkisini görürüm.
Bu akupuntur olayı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptiranini var mı?

Günaydın kızlar.
Kilon cok yok tokluk hissi veriyormuş bildiğim kadarı ile eşimin kuzenin eşi yaptırmıştı ama ne kadar sürede etki etti bilmiyorum

Kilon cok yok tokluk hissi veriyormuş bildiğim kadarı ile eşimin kuzenin eşi yaptırmıştı ama ne kadar sürede etki etti bilmiyorum
Ya çok yok ama durdu bildiğin kilo verimi az çok dışarıdan bir etki iyi gelebilir diye düşündüm

Gunaydin kizlaar
Son 3 gun deli gibi kacirip, hunharca yememe ragmen:

Gecen hafta 64,1
Bu hafta 62,9
Giden 1,2 kg

Yemeseydim daha fazla gidecekti demek ki..neyse gec olsun da guc olmasin.

Deneyim ve bilgilerime dayanarak soyluyorum ki kizlar, beden olculeri tartidan daha onemli. Ayni kiloda iki insandan biri daha ince gorunebiliyor mesela. Su 1 hafta az cok adapte olma sureci oldu, bu hafta kardiyomun yanina pilates de eklicem ve tartidaki rakamlara takilmicam, beden olculerime bakicam

Günaydın kızlar.

Canim oyle seyler yerine spor yapmayi denersen cok daha faydasini gorursun , hem kalici :)

Kızlar günaydın,
Cuma günü dedeme felç geldi, yatalak artık evde. Dedemin hastalığına bir yandan, bir yandan düğün var. Ona birşey olursa ne olur diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Haftasonu koşuşturmaktan ne diyet kaldı ne birşey. Salak gibiyim bugün işe geldim ama ben mi çalışacak bir başkası mı bilmiyorum.
Tartıldım 92 kiloyum ama şu anda mamayı kestim.
Normal yemek yiyorum.

Geçmiş olsun allah şifa versin..

Kızlar 73.4 üm bende..
1 kilo vermişim ben de bugün hastaneye gidiyorum karar verilecek ..bu hafta çok dikkat edemem hayat işte devamlı birşeyler çıkıyor..ALlah tüm hastalara şifa versin

Kızlar 73.4 üm bende..
1 kilo vermişim ben de bugün hastaneye gidiyorum karar verilecek ..bu hafta çok dikkat edemem hayat işte devamlı birşeyler çıkıyor..ALlah tüm hastalara şifa versin

GEÇMİŞ OLSUN CANIM.... MAMA AKLIMA YATMAMIŞTI BENİM ASLINDA KALORİ HESABI TUT GÜNLÜK DAHA İYİ VERİRSİN GİBİ

GEÇMİŞ OLSUN CANIM.... MAMA AKLIMA YATMAMIŞTI BENİM ASLINDA KALORİ HESABI TUT GÜNLÜK DAHA İYİ VERİRSİN GİBİ

Aslında hızlı kilo vermek için birebir mama formülü. Kalori hesabı yapıyorum hafta sonu tüm dengem kaçtı ona rağmen 92yim çok şükür. Bu haftada 1-1.5 kilo gider inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…