- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
- #1.081
GİDER TATLIM GÜZEL VERİYORSUNAslında hızlı kilo vermek için birebir mama formülü. Kalori hesabı yapıyorum hafta sonu tüm dengem kaçtı ona rağmen 92yim çok şükür. Bu haftada 1-1.5 kilo gider inşallah.
Kızlar günaydın,
Cuma günü dedeme felç geldi, yatalak artık evde. Dedemin hastalığına bir yandan, bir yandan düğün var. Ona birşey olursa ne olur diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Haftasonu koşuşturmaktan ne diyet kaldı ne birşey. Salak gibiyim bugün işe geldim ama ben mi çalışacak bir başkası mı bilmiyorum.
Tartıldım 92 kiloyum ama şu anda mamayı kestim.
Normal yemek yiyorum.
Bende şuan 62yim.
Aldığım iki kiloyu veremedim bi türlü.
Sabahları daha erken kalkmaya başlıyorum artık daha erken kahvaltı daha erken yürüyüş falan etkisi artar umarim
Etli etsiz lavaşlı lavaşsız nasıl yedinBENDE ÇİĞ KÖFTE YEDİM ÖĞLENE AMA KAHVLTI YAPMADIM GİBİ BİRŞEYDİ
BENDE ÇİĞ KÖFTE YEDİM ÖĞLENE AMA KAHVLTI YAPMADIM GİBİ BİRŞEYDİ
şimdiye kadar güzel gitmişsin ara öğün yapmıyon muKızlar,
Sabah; ıspanaklı yumurta
Öğle; 4 köfte yoğurt
Akşama de enginar yemeği yaptım dün geceden onu yiyeceğim.
Şu ana kadar 1.5 litre su içtim akşama kadar 3e tamamlarım. Spor bu ara yapamam iş çıkışı eve gidip dedeme bakıyorum.
şimdiye kadar güzel gitmişsin ara öğün yapmıyon mu
Etli etsiz lavaşlı lavaşsız nasıl yedin
Lavassiz yediysen bir sey olmaz canim bol bol yesillik yeseydin yaninda
limon yenmez mi elma niyetine yiyenlerdenim bol tuzla harika oluyorNormal şartlarda yapıyorum ama bugün kafa kalmadığı için getirmemişim. Ya bir de canım sürekli limon istiyor, her gün 2 limon yiyorum :)
Dolapta limonum var sadece ara öğün sayarım onu da :)
dürüm yedim ekmeğin yarısını çıkardım çokta acıkmıştım doyurmadı bile etsiz di
limon yenmez mi elma niyetine yiyenlerdenim bol tuzla harika oluyor
Keşke dürüm yerine bol çiğ köfte yeseydi bol marullu hem doyardın da, şimdi ara öğün yaparsın bi nebze toparlar seni.
Ama çok kalori almış olmuyorsun sıkma kendini 4 sıkım çiğ köfte 80 kalori var çünkü
BENDE AZALTTIM TUZU SU TOPLUYOR DEĞİLMİ ?Bol tuzla şahane oluyor da, tuz tüketimini de baya azalttım malum su topluyor. Daha fazla su içip dengelerim bugünlük napayım
BENDE AZALTTIM TUZU SU TOPLUYOR DEĞİLMİ ?
LAVŞ İLE YEDİM 250 OLMASI GEREKLİ AMA EKMEĞİ AZALTTIM
ekmek yemiyorum kuzum sadece sabahları yersem oda bugün 3 çeri domates yedim kahvalım buyfuEvet su topluyor tuz. Ekmekle hemen hemen aynı lavaş akşama ekmek yemezsen daha iyi olur :)
ekmek yemiyorum kuzum sadece sabahları yersem oda bugün 3 çeri domates yedim kahvalım buyfu
yarına 100 gr vereymde üzmem kendimi yerken mutlu yedikten sonra üzgün oluyorumO zaman çiğ köfte yedim diye kendini yeme üzme birşeycik yememişsin su kaldırırır yanii :) Afiyet bal olsun canımm
yarına 100 gr vereymde üzmem kendimi yerken mutlu yedikten sonra üzgün oluyorum
kaaçamak yapmazsam diyete devam edemem ki ben BİTTER mutlaka olmalı zatenYedikten sonraki aniden gelen pişmanlıkben
Yalnız değilsin valla bende öyleyim ama arada kaçamak olmalııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?