- 20 Eylül 2012
- 2.183
- 2.778
- 333
- 30
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
- #1.141
amin canım
ben bugün sabahta acillik oldum
yumurtamdaki kistim çok büyükmüş acil ameliyata alabilirim dedi
kan değerlerim yükselmiş derken şimdi daha iyiyim ilaçlarımı alıyorum diyet bu hafta birz zor
ne bulursam onu yiyecem galiba
OOO AFİYET OLSUN BEN YAPTIM SABAH KAHVEMİ İÇECEM BİRAZDAN NASIL OLDUNgünaydın canım iyiyim ben bugün
3 gün rapor aldım evdeyim şuan da kahvaltımı yapacam
gel kahvaltı yapalım
MUTSUZ OLMA İSTEDİĞN ŞEYLERDEN AZ AZ YE YÜRÜYÜŞÜNÜ AKSATMA TOPARLANIRSIN HİÇ YEMEMEK SOĞUTUYOR RESMENKizlar ben saldim resmen, o yuzden utancimdan ugrayamiyorum. Tum enerjimi, modumu kaybettiö resmen. Tekrar toparlanmam gerekiyor ama adapte olamiyorumcok mutsuzum
MUTSUZ OLMA İSTEDİĞN ŞEYLERDEN AZ AZ YE YÜRÜYÜŞÜNÜ AKSATMA TOPARLANIRSIN HİÇ YEMEMEK SOĞUTUYOR RESMEN
AĞZINA SAKIZ AT O ZAMAN BEN ÖYLE YAPIYORUMIste bende sinir yok, ya hunharca yiyorum ya da hic yememem lazim. Yok 2 kare, Yok bir parca, maalesef onunla sinirli kalmiyor benim. Gecen sene cok guzel gidiyodum bu yememe asamasinda.. o kadar cok istiyorum o irademi
SAKız çiğnerse daha çok açık canım bence ağzına birşey atacaksa sağlıklı birşeyler atsınAĞZINA SAKIZ AT O ZAMAN BEN ÖYLE YAPIYORUM
valla ben sakız atıyorum ağzımda durdukça unutuyorum yemeğiSAKız çiğnerse daha çok açık canım bence ağzına birşey atacaksa sağlıklı birşeyler atsın
Benimde tam tersi acıkıyordumvalla ben sakız atıyorum ağzımda durdukça unutuyorum yemeği
içinde ne varmış ?Benimde tam tersi acıkıyordumsonra içindeki maddeleri öğrenince bıraktım Sakız'ı
kırarken acı dı mı peki ?İlk seans kırıldı şimdi eve gidiyoruz..bol su içip hareket edip düşürebilirsem süper olacakTam rejimlik..allah tüm hastalara şifa versin
tabi ki hoş geldinBenide alır mısınız aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?