Diyet arkadaşı arıyorum

Canim cok gecmis olsun sagligin her seyden onemli

Kizlar ben saldim resmen, o yuzden utancimdan ugrayamiyorum. Tum enerjimi, modumu kaybettiö resmen. Tekrar toparlanmam gerekiyor ama adapte olamiyorum cok mutsuzum

Kizlar ben saldim resmen, o yuzden utancimdan ugrayamiyorum. Tum enerjimi, modumu kaybettiö resmen. Tekrar toparlanmam gerekiyor ama adapte olamiyorum cok mutsuzum
MUTSUZ OLMA İSTEDİĞN ŞEYLERDEN AZ AZ YE YÜRÜYÜŞÜNÜ AKSATMA TOPARLANIRSIN HİÇ YEMEMEK SOĞUTUYOR RESMEN

MUTSUZ OLMA İSTEDİĞN ŞEYLERDEN AZ AZ YE YÜRÜYÜŞÜNÜ AKSATMA TOPARLANIRSIN HİÇ YEMEMEK SOĞUTUYOR RESMEN

Iste bende sinir yok, ya hunharca yiyorum ya da hic yememem lazim. Yok 2 kare, Yok bir parca, maalesef onunla sinirli kalmiyor benim. Gecen sene cok guzel gidiyodum bu yememe asamasinda.. o kadar cok istiyorum o irademi

Iste bende sinir yok, ya hunharca yiyorum ya da hic yememem lazim. Yok 2 kare, Yok bir parca, maalesef onunla sinirli kalmiyor benim. Gecen sene cok guzel gidiyodum bu yememe asamasinda.. o kadar cok istiyorum o irademi
AĞZINA SAKIZ AT O ZAMAN BEN ÖYLE YAPIYORUM

İlk seans kırıldı şimdi eve gidiyoruz..bol su içip hareket edip düşürebilirsem süper olacakTam rejimlik..allah tüm hastalara şifa versin

Biraz ama dayanılmayacak kadar değildi..inşallah düşerkende acımaz..tabi sağlık gibisi yok..bu arada sizinde kilo verinceenerjiniz artıyor mu?ben geçen gün onu farkettim sabah kalktım bir sürü şey yaptım önceden olsa uykum geliyordu hemen öğleden sonraları falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…