- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
- #1.181
halen kaçamak mı yapıyorsunGunaydin kizlar.. Bugun kendimi toparlayacagim artik. Yaza ne kaldi surda?? Sagliksiz yiyeceklerin esiri olmayalim
geçmiş olsun canım spor yapıyor musun sen .... sağlık daha önemligünaydıııın kızlar bende bugün daha iyi hissediyorum
ağrılarım azaldı ve dün diyetisyenim çağırdıben bir hafta daha mola verecektim ama olmaz dedi
kilom da değişiklik şöyleki ödem artmış kızlar tabiiki o kadar ilaç ve serum etkiliyo vücudu
yani bende herşey sabit bu hafta yine sahalara döndüm kızlar
yazamasamda takipteydim
yok canım ben zaten beden eğitimciyimgeçmiş olsun canım spor yapıyor musun sen .... sağlık daha önemli
O İŞİN PÜF NOKTALARINI DA BİLİYORSUNDUR NE GÜZELyok canım ben zaten beden eğitimciyim
diyetisyen spor yapmamı istemiyo :)
benim yağlar çok sıkı şöyle 85 filan olunca başlarım spor yapmaya
var ya okulda bazen dayanamayıp voleybol maçı yapıyorum ya hemen anlıyo ödem oluşmuş yineO İŞİN PÜF NOKTALARINI DA BİLİYORSUNDUR NE GÜZEL
SPOR YAPINCA ÖDEM Mİ OLUŞUYOR VÜCUTTA ... BENDE EVDE LESLİE 1 MİL YAPIYORUM BİRDE SWORKİTTEN KARDİYO YAPMAYIM O ZAMAN ÖYLEYSEvar ya okulda bazen dayanamayıp voleybol maçı yapıyorum ya hemen anlıyo ödem oluşmuş yine
dayanamadın dimi diyor
zaten kilonun en yakışmadığı meslek benimki birde
biraz daha gitsin de spora merhaba demek istiyorum
hayır canım benim vücudum da oluşuyorSPOR YAPINCA ÖDEM Mİ OLUŞUYOR VÜCUTTA ... BENDE EVDE LESLİE 1 MİL YAPIYORUM BİRDE SWORKİTTEN KARDİYO YAPMAYIM O ZAMAN ÖYLEYSE
anladım tatlım yapmaya devam edeyim o zamanhayır canım benim vücudum da oluşuyor
ödemi atmak için en güzel şey spordur
senin spor yapman doğru ama ben 90 üstü kilodayım biraz azaltmama lazım kiloyu spor yapmam için
spor yap tabiiki lesli den bişey olmazanladım tatlım yapmaya devam edeyim o zaman
temizlik zaten canımıza yetiyoSabah ceri domates çig biber peynir yesil zeytin krem peynir
Ara elma kayisi bir kare bitter
saat 16:00
3 kaşik patates yemegi
Bir kepce mercimek corbasi
Yarim dilim ekmek ,cacik
Su 2 lt ye yakın
Spor yapmadim ama temizlik yaptim tum gün
Aynen temizlik yaptigim gun fazlasiyla enerjik geciyo spor yapmis gibi hissediyorum sil supur yemekdi bulasikdi ayy bitmiyoooo:)temizlik zaten canımıza yetiyo
ben artık temizlik de yapamıyorumeve haftada kadın alıyorum
ben bu konteslikle zor zayıflarım galiba
ter atmak iyidir canım bol da su iç ohh missAynen temizlik yaptigim gun fazlasiyla enerjik geciyo spor yapmis gibi hissediyorum sil supur yemekdi bulasikdi ayy bitmiyoooo:)
Su zarzor 2 lt iciyorum ama yazin daha rahat su icerim heraldeter atmak iyidir canım bol da su iç ohh miss
yazın 2 ltre yetmez zatenSu zarzor 2 lt iciyorum ama yazin daha rahat su icerim heralde
Yazin ayran çok tüketiyorum ikisi bir fazla geliyo o yuzden ama denicem :)yazın 2 ltre yetmez zaten
zorlamalısın
karar verip başlıcaksın kilon kaçBende istiyorummm diyettt sporrrrrrr insallah becerebilirimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?