- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
- #1.121
ŞUAN BENDEN 1,50 KİLO FAZLAN VAR BEN KALORİ HESBI GİDİYORUM GÜNLÜK 1000 KALORİ ALMAYA BAŞLADIM ÖNCESŞİNDE 600 700 ARASIYDI
BOL BOL SU İÇ MAYDONOZ KAYNAT İÇ KÜÇÜKLER VARSA ONLARI DÜŞÜRÜRSÜN1cm e yakın ama düşmesi zormuş bu yüzden.hayırlısı bakalım ..
Geçmiş olsun sanada ..ikimizde tez zamanda iyileşiriz inşallahişe yaramaz mı tüm hastalıkları ortaya çıkardı canım yaaa
bugün hastaneye gittim safra kesemde taş oluşmuş tüm o ağrılar sancıların sebebi buymuş
kilo verdim canım 2 kilo vermişim
şuan 94.5 oldum ama şuan ağrıları tetikleyecek diye bişey yeyip içemiyorum
İnternet sorun var canım kusura bakma iki kere göndermişim tartı günleri ne zaman pekiŞUAN BENDEN 1,50 KİLO FAZLAN VAR BEN KALORİ HESBI GİDİYORUM GÜNLÜK 1000 KALORİ ALMAYA BAŞLADIM ÖNCESŞİNDE 600 700 ARASIYDI
PAARTESİ LERİ TRTILIYORUZ KENDİ BİLGİLERİNİ KENDİNB TAKİP EDİYORSUN AYLIK OLARAK TABLOYA İŞLİYORUZ MART AYINDA KAÇ KİLO VERMEK İSTİYORSAN SONU DA YAZİnternet sorun var canım kusura bakma iki kere göndermişim tartı günleri ne zaman peki
Günaydın kızlar bende aranıza katılmak istiyorum
Selam kızlar perşembe ilki perşembe olacak bakalım kırılma işi..bende dün akşam balık salata yedim ..size arada yazarım ..zaten öyle yada böyle kilo vermek istiyorum ..ben açlığa dayanamıyorum zaten diyetisyen menüleri bana uygun..
yeliz böbrek taşı düşürüyor ilk kırılma işlemi perşembeHosgeldin canim
Canim ne dedigini anlayamadim
hoşbulduk canımHosgeldin canim
Canim ne dedigini anlayamadim
Benimde düşmemişti lazer ile kırdırdım bol su iç ve hareket et canım geçmiş olsun rabbim şifa versin1cm e yakın ama düşmesi zormuş bu yüzden.hayırlısı bakalım ..
salata çorba ıspanak kavur yanına fırına tavuk at patatesli isteyen yesin istemeyen aç kalsın ıspnak yerine pilaav yapabilirsinSağolun arkadaşlar..aksama ne yemek yapsam acaba?birinin yediğini öbürü yemiyor..birde bana uygun olsun..bu yemek işi zor valla
amin canımGeçmiş olsun sanada ..ikimizde tez zamanda iyileşiriz inşallah
Sağlığın daha önemli bu aşamada canım cok geçmiş olsunamin canım
ben bugün sabahta acillik oldum
yumurtamdaki kistim çok büyükmüş acil ameliyata alabilirim dedi
kan değerlerim yükselmiş derken şimdi daha iyiyim ilaçlarımı alıyorum diyet bu hafta birz zor
ne bulursam onu yiyecem galiba
günaydın canım iyiyim ben bugünherkese günaydın nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?