- 20 Eylül 2012
- 2.183
- 2.778
- 333
- 30
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
- #1.101
MENÜN ÇOK GÜZEL DOYURUCU AFİYET OLSUN TATLIMKizlar okula gitmeden yazayim.
Sabah 6:30
1 kupa kahve
Kahvalti 8:00
1 dilim form etimek
Peynir, zeytin, hindi fume, yumurta, cay
Ara 12:00
Yarim avuc leblebi
Ogle 13:30
1 porsiyon biberli tavuk sote
1 kase yogurt
Ara 16:00
1 yesil elma
2 kasik tarcinli yogurt
Gec cikicam bugun, yanima kepekli biskuvimi aliyorum acikinca onu yerim yemek falan yemek artik bugun. Okuldan geldigimde ugrarim, opuyorumm❤
işe yaramaz mı tüm hastalıkları ortaya çıkardı canım yaaaberceste_ sesin çıkmıyor canım kaç kiloya düştün lahana işe yaradı mı ?
Aa cok geçmiş olsun yelizde böbrek taşı düşürüyor dikkat et canimişe yaramaz mı tüm hastalıkları ortaya çıkardı canım yaaa
bugün hastaneye gittim safra kesemde taş oluşmuş tüm o ağrılar sancıların sebebi buymuş
kilo verdim canım 2 kilo vermişim
şuan 94.5 oldum ama şuan ağrıları tetikleyecek diye bişey yeyip içemiyorum
ne olur beni de alın gruba çok ihtiyacım var
Üye Adı Boy Güncel Kilo Mart Hedef Mart Nisan Hedef Nisan SchonerDuft 1,61 74,00 69,00 - 65,00 - SchonerDuft 1,61 74,00 69,00 - 65,00 - @kirgincicekler - - - - - - @herderdedeva 1,74 93,50 86,00 - - - Zarm 1,61 60,00 65,00 - - - Smiile 1,57 64,10 59,90 - 55,90 - @yeliz209 1,61 74,30 69,00 - 65 -
tabi canım topiğimiz her zaman açık hoş geldinne olur beni de alın gruba çok ihtiyacım var
kilo:98.1
boy:1.62
polıkıstık over sendromu ve tiroid var. her şeyden önce sağlıklı yaşamak ve anne olmak istiyorum. ilk kez bu kadar kararlıyım.
diyetisyene gidiyorum. ayda 2 kg hedefimiz var hastalıklarımdan dolayı fazlası zor. insulin direnci için ilaç alıyorum yani artık daha düzenli almak istiyorum.
güzel haberlerinizi bekliyorum
işe yaramaz mı tüm hastalıkları ortaya çıkardı canım yaaa
bugün hastaneye gittim safra kesemde taş oluşmuş tüm o ağrılar sancıların sebebi buymuş
kilo verdim canım 2 kilo vermişim
şuan 94.5 oldum ama şuan ağrıları tetikleyecek diye bişey yeyip içemiyorum
ne olur beni de alın gruba çok ihtiyacım var
kilo:98.1
boy:1.62
polıkıstık over sendromu ve tiroid var. her şeyden önce sağlıklı yaşamak ve anne olmak istiyorum. ilk kez bu kadar kararlıyım.
diyetisyene gidiyorum. ayda 2 kg hedefimiz var hastalıklarımdan dolayı fazlası zor. insulin direnci için ilaç alıyorum yani artık daha düzenli almak istiyorum.
güzel haberlerinizi bekliyorum
hoş geldin tatlım görmemişim yazdığını nasılsıngunaydin kizlar :) hepinize ugurlu gun diliyorum..bu gunden itibaren tekrar aranizdayim
guncel kilom 62 gecen hafta artidaydim
TABİ CANIM HOŞ GELDİNGünaydın kızlar bende aranıza katılmak istiyorum
Günaydın hoşbulduk canım ben karatay yapıyorum ayrıca insülin direnci ,tip 2 diyabetim birde tiroidlerim az çalışıyor 98 kg 70 kg düşmüştüm bazı nedenlerden dolayı ara verdim malesef 75.5 kg şuan boyum 1.62TABİ CANIM HOŞ GELDİN
GÜZEL VERMİŞSİN TATLIM DEVAMI DA GELİR GÜNLÜK PYLAŞIM YAPIYORUZ BİRBİRİMİZE DESTEK OLUYORUZGünaydın hoşbulduk canım ben karatay yapıyorum ayrıca insülin direnci ,tip 2 diyabetim birde tiroidlerim az çalışıyor 98 kg 70 kg düşmüştüm bazı nedenlerden dolayı ara verdim malesef 75.5 kg şuan boyum 1.62
Ne güzel kilo vermişsin yine verirsinGünaydın hoşbulduk canım ben karatay yapıyorum ayrıca insülin direnci ,tip 2 diyabetim birde tiroidlerim az çalışıyor 98 kg 70 kg düşmüştüm bazı nedenlerden dolayı ara verdim malesef 75.5 kg şuan boyum 1.62
KAÇ MM MİŞ TAŞLAR ÇOK MU BÜYÜKLERMİŞBir ara 64 kiloydum 2 senede ne hızlı kilo almışım kızdım kendime..aslında bir üst sınır olacak ona ulaşınca rejim yapacaksın ama olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?