Diyet arkadaşı arıyorum

Kizlar okula gitmeden yazayim.

Sabah 6:30
1 kupa kahve

Kahvalti 8:00
1 dilim form etimek
Peynir, zeytin, hindi fume, yumurta, cay

Ara 12:00
Yarim avuc leblebi

Ogle 13:30
1 porsiyon biberli tavuk sote
1 kase yogurt

Ara 16:00
1 yesil elma
2 kasik tarcinli yogurt

Gec cikicam bugun, yanima kepekli biskuvimi aliyorum acikinca onu yerim yemek falan yemek artik bugun. Okuldan geldigimde ugrarim, opuyorumm❤

MENÜN ÇOK GÜZEL DOYURUCU AFİYET OLSUN TATLIM

berceste_ sesin çıkmıyor canım kaç kiloya düştün lahana işe yaradı mı ?
işe yaramaz mı tüm hastalıkları ortaya çıkardı canım yaaa
bugün hastaneye gittim safra kesemde taş oluşmuş tüm o ağrılar sancıların sebebi buymuş
kilo verdim canım 2 kilo vermişim
şuan 94.5 oldum ama şuan ağrıları tetikleyecek diye bişey yeyip içemiyorum

Aa cok geçmiş olsun yelizde böbrek taşı düşürüyor dikkat et canim

ne olur beni de alın gruba çok ihtiyacım var
kilo:98.1
boy:1.62
polıkıstık over sendromu ve tiroid var. her şeyden önce sağlıklı yaşamak ve anne olmak istiyorum. ilk kez bu kadar kararlıyım.
diyetisyene gidiyorum. ayda 2 kg hedefimiz var hastalıklarımdan dolayı fazlası zor. insulin direnci için ilaç alıyorum yani artık daha düzenli almak istiyorum.
güzel haberlerinizi bekliyorum

tabi canım topiğimiz her zaman açık hoş geldin

Gecmis olsun canim

Merhaba hosgeldin :)
Ayda 2 kg demek, 1 sene sonra 74 kiloda olman demek, bu harika :)
Hastaliklar seni yildirmasin, insulin direnc olmasina ragmen tum fazlaliklarindan kurtulan arkadasim var. Onemli olan beyninde bitmesi ve sabretmek. Yavas yavas da olsa, guc olmasin degil mi?

Günaydın kızlar
Sabah artık 7 de kalkıyorum yeni bir kursa başladım.
Erken kahvaltı yapmak gayet iyi oluyor.
Sabah:
İki dilim kepek ekmeği
Bir domates
Bir bardak açık çay
Peynir
Beş tane zeytin yedim
Öğlen disardayim ne çıkar yemekte bilemiyorum ama evden dışarı kendini bağlayınca güzel kilo veriliyor valla

GÜZEL VERMİŞSİN TATLIM DEVAMI DA GELİR GÜNLÜK PYLAŞIM YAPIYORUZ BİRBİRİMİZE DESTEK OLUYORUZ

Selam kızlar perşembe ilki perşembe olacak bakalım kırılma işi..bende dün akşam balık salata yedim ..size arada yazarım ..zaten öyle yada böyle kilo vermek istiyorum ..ben açlığa dayanamıyorum zaten diyetisyen menüleri bana uygun..

Ne güzel kilo vermişsin yine verirsin

Bir ara 64 kiloydum 2 senede ne hızlı kilo almışım kızdım kendime..aslında bir üst sınır olacak ona ulaşınca rejim yapacaksın ama olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…