- 4 Ekim 2015
- 1.153
- 2.487
- 83
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Tamam canım 15 gün sonra izlenimlerini paylaşırımTadını nasıl buldun ben yiyemedim gerçi kilo vermek için burnumu tıkar yerim önce sen bir faydasını gör öyle
Ben acı ve eksiği sevdiğim için sorun olmadi tadini sevdimTamam canım 15 gün sonra izlenimlerini paylaşırım
Bakalim nolcak bende merak ediyorum
Ben de bu akşam başlayayım o zaman, inşallah faydasını görürüz.:)tadı güzel oluyo düzenli kullanıldığı taktirde göbek eritiyormuş bende yen'i başladım
tabi katılabilirsin tabloy göre bilgilerini verirsen seni de ekleyelim tatlımselam, ben de katılabilir miyim :)
beni hırslandırıyorsun ben 5 günde 500 gr verdim hafta sonu çorba içecem akşamları bol yürüş ile umarım iki günde 500 gr daha veririm :) bugün senle bende başlayayım küre :)Herkese günaydınBugün diyetimin 7. günü. İlk haftamı 2.8 kilo vererek tamamlıyorum. Darısı diğer haftaların başına inşallah! Yoğurt kürünü araştırdım, çok güzel geri dönüşler olmuş ama tadını deneyeceğim bu akşam, umarım yiyebilirim :)
tadı yeğin zaman gidiyor tatlım ama sıkıntı biraz mideyi takıyor ama bence bırakmamak lazım 3günşn sonunda mide alışıyor sen pul biberli olanini mi araştırdın zencefil olanını mı?beni hırslandırıyorsun ben 5 günde 500 gr verdim hafta sonu çorba içecem akşamları bol yürüş ile umarım iki günde 500 gr daha veririm :) bugün senle bende başlayayım küre :)
pul biberli denemiştim ben acaba biber acı mı olmalı .. zencefili limonlu içiyoırum şifa niyetinetadı yeğin zaman gidiyor tatlım ama sıkıntı biraz mideyi takıyor ama bence bırakmamak lazım 3günşn sonunda mide alışıyor sen pul biberli olanini mi araştırdın zencefil olanını mı?
yeşil çayın tnsiyon düşürdüğünü ilk kez duyuyorum .. yeşil çaylı bir kür vardı onu yapacaktım yapmayım o zaman zaten tansiyon hep düşük 9 5 gidiyor genelde bazen 8 5Dün akşam hem düşük tansiyon hem de reflüden perişan oldum. Reflü benim kişisel sorunum ama bitki çayları, özellikle de yeşil çay tüketirken dikkat edin hanımlar tansiyonu ciddi düşürüyor.O yüzden bugün ara öğün olarak kahve deneyeyim dedim ben de.
Sabah kahvaltısı: 1 dilim tam buğday ekmeği üzerine yarım avokado + limon + pul biber, iki üç dal çeçil peyniri ve 4 zeytin ve büyük bir kupa lipton slim plus çay
Ara öğün: 1 bardak sade kahve + 3 rane uno grissuno kepekli.
Aman dikkat et, bana daha önceden gittiğim diyetisyen demişti tansiyonu düşürür iki bardağı geçme diye ama biraz dikkate almadım açıkcası, çay ne yapar ki dedim de etkiliyormuş. Bugün o yüzden senin önerini dinleyip kahve içtim, biraz zor içtim açıkcası hele de sütsüz, şekersiz baya acı geldi ama tok tutması çok iyi gerçekten. İnşallah yakında alışırım kahveye, çok iyi ara öğün olarak çünkü.yeşil çayın tnsiyon düşürdüğünü ilk kez duyuyorum .. yeşil çaylı bir kür vardı onu yapacaktım yapmayım o zaman zaten tansiyon hep düşük 9 5 gidiyor genelde bazen 8 5
az şekerli iç yanına kuru kayısı ye alışırsın bende çok sevmezdim alıştım bayağıAman dikkat et, bana daha önceden gittiğim diyetisyen demişti tansiyonu düşürür iki bardağı geçme diye ama biraz dikkate almadım açıkcası, çay ne yapar ki dedim de etkiliyormuş. Bugün o yüzden senin önerini dinleyip kahve içtim, biraz zor içtim açıkcası hele de sütsüz, şekersiz baya acı geldi ama tok tutması çok iyi gerçekten. İnşallah yakında alışırım kahveye, çok iyi ara öğün olarak çünkü.
beni hırslandırıyorsun ben 5 günde 500 gr verdim hafta sonu çorba içecem akşamları bol yürüş ile umarım iki günde 500 gr daha veririm :) bugün senle bende başlayayım küre :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?