Kızlar merhaba ben 17 yasındayım ve 61 kiloyum bi arkadaşla denedik burda fakat kendisi sürekli yazmadıgı için ve ben başka diyet programı uygulamak istedigim için kendime diyet arkadaşı arıyorum sürekli konuşabileceğim benim hedefim 13 kilo vermek ve basenlerimi daraltmak bu arada güzel yazılar ve resimler paylaşacağım :) Varmı bana arkadaşlık edecek birileri?
valla yavrum ben olabilirimm ama benı cok zorlamayacakk bı dıyet lazım :) yani demek istedigimm aç kalmamamm gerekiyorr şeker düşüklügüm yok eminim ama açıktıgım zamann ellerim ayaklarım titrer :)
Bende öyleyim zaten meğersem doktor tansiyonum düştüğünü söyledi sende bi baktır istersen ilaç falan vermedide :) adım obura çıktı elimde sürekli bir şey yoksa agresifleşiyorum gözlerim kararıyor ama aşmak istiyorum artık şu durumuBen ilk gün çok az yediklerimizden kısarak yapmayı düşünüyorum mesela çayıma attığım şeker 1 ay önce 6 küp şekerken azalta azalta şuan 2 küp şekere düştü :)
hay maşallahh sen buyuk bı başarı kat etmısmıssın 6 küp mü :) tansıyonum benm 100/60 ortalamaa biraz düşük zaten :) ama bünye meselesi tabi
İlk 1 hafta:
Kahvaltı: 1 bardak çay yada şekersiz kahve
Domates-salatalık
Kibrit çöpü büyüklüğünde yarım yağlı beyaz peynir
3 ince dilim buğday veya kepekli ekmek
Öğle: Patates salatası
Meyve suyu
Elma
Akşam yemeği: Az tuzlu çorba
Tavuk(Tuzsuz,baharatsız)
Elma,mandalina
İlk gün 20 tane mekik karnınızın düzleşmesini istiyorsanız çok etkili
Ve öğle akşam yemeğinde ılık su içmeliymişiz çünkü ılık suyun hazmı zormuş bu nedenle mideye tokluk hissi veriyormuş aynı zamanda gazdan dolayı oluşan şişkinliğinde azaltıyor çünkü midedeki gazı yayıyormuş :)
bu bir gün içinmii yoksa hergünmü :) bu aradaa ben tuzsuzz hiç bişey yieemem
Evet yurtta birisi şekerleri bitirdiğimi söylemiştide o günden beri utanıyorum misafirlikte şeker almayaBenim 48lere düştüğü oluyordu ama bu aralar 62 civarında şükür :)
anladım bak bu iyimişş hergün tavuk yemesekde ona göre ayarlamak lazım :) benım 5 kilo fazlam var aslında etrafımdakılere eşime göre felan ıyıyım de ben rahat degılım:)Hergün için benim arkadaşım bu şekilde 20 kg verdi ve verdiklerini almadı :) Ya ilk 3gün kendinize göre atarsınız sonra azaltmaya başlarsınız ama birden azaltmayın vücudunuza zarar verirsiniz ve yemeklerden tat alamazsınız :)
anladım bak bu iyimişş hergün tavuk yemesekde ona göre ayarlamak lazım :) benım 5 kilo fazlam var aslında etrafımdakılere eşime göre felan ıyıyım de ben rahat degılım:)
Evet zaten işte ne olursa yemekte yani ama çok baharatlı tuzlu olmayacak şekilde :) Siz gene iyisiniz beyeneniniz var benim o da yok herkes şişko diyor(((
nıye öle diyosun canm saçmalama :)
Evet ama öyle şuana kadar bi kere bile ne güzel fiziğin var diyeni duymadım hep '' yüzün çok güzelde fiziğin güzel değil kilo versen iyi olur'' diyorlar ama azmettim yapıcam :))
öle dememeleri gerekiyorr tabikidee ama buda bi vesilee olmuş senin için :)
Evett :) Sen başlıyacakmısın benimle??
başlayalım canım pazartesı baslayabılırım ben ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?