selam canımMerhaba canım kolay gelsin ben de diyetteyim :) yaş boy kilo nasıl ne durumda hedef ne anlatır mısın biraz :)
hoş geldin canımvarım tatlım ama aynı yardımı bende bekliyorum sizden 4 yıldır bunun savaşını veriyorum ınsanların beni koca göbüşümle beni hamile sanmasından psikolojim bozuldu desteklerinizi bekliyorum
SELAM HANIMLAR
ALDIĞIM VE HALA ALMAYA DEVAM ETTİĞİM KİLOLARIMA ARTIK YARIN DUR DİYECEĞİM VE BU KONUDA BANA ARKADAŞ OLABİLECEK ARKADAŞLAR VARSA HEP BİRLİKTE ŞU KİLOLARDAN KURTULALIM DİYORUM
NE YAPACAĞIM NASIL BİR YOL İZLEYECEĞİM AZ ÇOK BİLİYORUM AMA BUNU NASIL GERÇEKLEŞTİRECEĞİM ZAMAN GÖSTERECEK
merhaba ece;
ilk kez bir foruma üye oldum hatırladığım kadarıyla =) bu nedenle hata yaparsam lütfen uyarın. Bende kilo vermek istiyorum tek başıma 2 ay önce başladım ve 9 kilo verdim ancak bıraktığımdan beri 3 kilo geri aldım. Benimle aynı derdi paylaşan insanlarla konuşmak ve birbirimize destek olmak çok iyi olacaktır eminim.
Umarım beni de grubunuza dahil edersiniz. Çok çalışalım ve başaralım. =D
merhaba ece;
ilk kez bir foruma üye oldum hatırladığım kadarıyla =) bu nedenle hata yaparsam lütfen uyarın. Bende kilo vermek istiyorum tek başıma 2 ay önce başladım ve 9 kilo verdim ancak bıraktığımdan beri 3 kilo geri aldım. Benimle aynı derdi paylaşan insanlarla konuşmak ve birbirimize destek olmak çok iyi olacaktır eminim.
Umarım beni de grubunuza dahil edersiniz. Çok çalışalım ve başaralım. =D
Seni cok iyi anlıyorum :) benim de beden kitle indeksim normal ama benim de vermek istediğim 7 kilo var tam :) boy 165 kilom 62 hedef 55 :) o kadar yararlı oluyor ki burası 13 kilo verdim burası sayesinde ben bu yaz :)selam canımteşekkürler,sana,bana bu yolda mücadele veren herkese kolay gelsin.
hedefim 7 kilo ,zorlu bir süreç beni bekliyor diyebilirim bu yüzdende burda birbirimize moral ve destek verelim istiyorum.
2 ayda rahatlıkla verilebilecek bir kilo ama sonrası düşündürüyor beni ,bu yüzdende inşallah bu kiloyu verdikten sonra koruma amaçlı buradan kopmayacağım
boyum 1.58 cm ,kilom 55 kg.şuan vücut kitle endeksine göre normalim ancak vücudumun resmen yağ bağladığını hissediyorum ve bu durum beni rahatsız ediyor.bu yüzden de bir an önce ipin ucunu tutup sağlıkla hayatıma devam etmek istiyorum.hep beraber bunu başarırız umarım.sevgiler
tebriklerSeni cok iyi anlıyorum :) benim de beden kitle indeksim normal ama benim de vermek istediğim 7 kilo var tam :) boy 165 kilom 62 hedef 55 :) o kadar yararlı oluyor ki burası 13 kilo verdim burası sayesinde ben bu yaz :)
sabah çörek otu yemiştim (umarım psikolojik değildir) sanki işe yaradı kızlar.akşam yemeğinden öncede yiyeceğim.
neler yaptın canım ,9 kilo baya fark etmiştir hem psikolojik hemde görünüm olaraktekrardan tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?