selam canım,
bol bol kalori yakmışsındır negüzel.ben aktardan pek ürün almayı sevmiyorum nedense.güven mi dersin hijyenmi dersin bilmiyorum içim almıyor .sadece ödem atmak için herhangi bir bitki çayıda içebilirsin.ben henüz almadım ama en kısa zamanda bir bitki çayı alıcam çok faydalı oluyor bende.
liste derken öğün miktarını kastediyorsun herhalde.neler yaptın peki neler vardı menüde.
yağını kızım için almıştım ama çok ağardı attım bende.ben alıştım çiğnemeye çok hoş birşey değil hatta bu sabah nerdeyse 1 lt su içtim çok acıdı sonradan tadı.
Canım yeşilçay çeşidi olarak büyülü bohça diye bir çeşidi var onu tavsiye ediyorum. Tadı mükemmel gerçekten
aynen devam canım,çok iyi yapmışsın.kısa sürede de emeğinin karşılığını alacaksın muhakkak.çok iyi kahvaltı yapıyorum =D çünkü sabah 6 da kalkıyorum yarım saat hafif tempoda yürüyorum ve 7 gibi kahvaltıya oturduğumda acıkmış oluyorum. kahvaltıda peynir ,zeytin, bolca domates ,salata ve şekersiz yeşil çay. öğle yemeğimi evde hazırladığım çorbayı mikserde çırptım ve sabah ısıtıp termosuma koydum. küçük kilitli bir poşetede 2 tane galeta koydum öğle yemeğim buydu. kızlar bolca güldüler bana doğrusu =D akşam salata ve çorba vardı ama salatam da domates yoktu sadece yeşillik ve bolca sirke. =( şimdide 2. kupa siyah çayımı içiyorum bol limonlu ve şekersiz. işte böyleydi menümm.
Canım yürüyüşün etkisini mutlaka göreceksin ama bi düzene girmesi lazım yürüyüşlerinin ozaman daha çok etkili oluyor. havayı değerlendirebilmen ne kadar güzel adına çok sevindimm :)selam;bu güzel havayı da değerlendirdim .1.5 saat yürüyüş yaptık kızımla ,tabi seri olmasada temiz hava iyi geliyor en azından evde oturmaktansa.
bakalım yarın tartı ne gösterecek,umarım yüzümüz güler.
bu hafta regl dönemini de atlattım umarım önümüzdeki hafta biraz daha sıkı tutabilirim.
umarım canım,bizim yaramazCanım yürüyüşün etkisini mutlaka göreceksin ama bi düzene girmesi lazım yürüyüşlerinin ozaman daha çok etkili oluyor. havayı değerlendirebilmen ne kadar güzel adına çok sevindimm :)
Canım bende katılmak istiyorum:)yaşD
boy:1.58 cm
kilo:55 kg
verilen kg:---?
hedef kilo:48 kg
günaydın canım,hoşgeldinCanım bende katılmak istiyorum:)
Boy:1.58
Kilo:57
Hedef))
Ben çok su içeniyorum ya onu ne yapacam
Dediklerini bi deneyecem canım unarım veririz hep birlikte.bugün mü tartılıyoruz:???
Canım ya tartılamadım ben cuma günü yoğun bi hafta sonu geçirdim kusura bakmaevet canım cumaları tartılıyoruz.ilk başta hevesli arkadaşlar vardı ama şuan hepsi kilo vermekten korktular sanırım.böyle söyliyeyim de belki hırslanırlar.
bir yerde okumuştum bir zamanlar, diyet için en verimli gün cumaymış.genelde pazartesi başlanır 2. - 3. gün bırakılırya,herhalde ondan
sen neler yapıyorsun peki özel bir liste uyguluyormusun,spor vs.
ben 3 ana öğün+2-3 ara öğün besleniyorum.kalori hesabı yapıyorum.spor olarak şuan düzenli yaptığım birşey yok ama olabildiğince hareket etmeye çalışıyorum.
birde kilo azaldıkça vermek biraz daha güçleşiyor.
benim yemek ,ekmek ,su konusunda pek sıkıntım yok ,bisküvi vs kaçamaklarım oluyor onları biraz azaltsam kilo vermem daha kolaylaşacak.
merhaba canım çok geçmiş olsun.inşallah canım aynen devam ediyoruz.Merhaba arkadaslar daha yeni gripten kurtuldm bgn tartldim bi kilo gitmiş anca pek diyete uyamadm da gripten dolayi ins bu hafta devam edicem
rica ederim canım,tartılmayı motivasyon açısından aksatmamaya çalışıyorum ben.yoksa alıp başını gidiyor yoksa.Canım ya tartılamadım ben cuma günü yoğun bi hafta sonu geçirdim kusura bakma( ben egzesize başladım bi kaç gün ama şimdi tembellik yapıyorum biraz . 2 öğün beslenmeye çalışıyorum ama bu pek mümkün olmuyor çok acıkıyorum:)sen nasıl kalori hesabı yapıyorsun neler yiyorsun mesela:??benim su sorunum var içince kötü oluyorum midem bulanıyor içsem iyi olacak ama çok zor (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?