DİYET ARKADAŞIM OLURMUSUN :)

çok iyi kahvaltı yapıyorum =D çünkü sabah 6 da kalkıyorum yarım saat hafif tempoda yürüyorum ve 7 gibi kahvaltıya oturduğumda acıkmış oluyorum. kahvaltıda peynir ,zeytin, bolca domates ,salata ve şekersiz yeşil çay. öğle yemeğimi evde hazırladığım çorbayı mikserde çırptım ve sabah ısıtıp termosuma koydum. küçük kilitli bir poşetede 2 tane galeta koydum öğle yemeğim buydu. kızlar bolca güldüler bana doğrusu =D akşam salata ve çorba vardı ama salatam da domates yoktu sadece yeşillik ve bolca sirke. =( şimdide 2. kupa siyah çayımı içiyorum bol limonlu ve şekersiz. işte böyleydi menümm.

aynen devam canım,çok iyi yapmışsın.kısa sürede de emeğinin karşılığını alacaksın muhakkak.

bugün güzel havayı değerlendirdim,kızımla 1 saat yürüyüş yaptık açık havada çok iyi geldi doğrusu.bitki çayı olarakta kuşburnu aldım ,bir şekilde tüm bitki çayları vücuttaki ödemi atıyor amacım bu.hafiflemek şişkinliğimi yok etmek.

bugün kahvaltım standart ,pazar hariç tüm hafta genelde kahvaltımı bu şekilde yapıyorum hem hafif oluyor hem de doyuyorum.bayadır yumurta tüketmedim kahvaltıda yarına belki menemen yaparım.

yalnız öğlen öğünümde bir kase sütlaç yedim.eskiden çok sık yapardım severim çünkü,özlemişim öğlen yemeğim bu oldu .birazdan sade nescefe içerim.

selam;bu güzel havayı da değerlendirdim .1.5 saat yürüyüş yaptık kızımla ,tabi seri olmasada temiz hava iyi geliyor en azından evde oturmaktansa.
bakalım yarın tartı ne gösterecek,umarım yüzümüz güler.
bu hafta regl dönemini de atlattım umarım önümüzdeki hafta biraz daha sıkı tutabilirim.

Canım yürüyüşün etkisini mutlaka göreceksin ama bi düzene girmesi lazım yürüyüşlerinin ozaman daha çok etkili oluyor. havayı değerlendirebilmen ne kadar güzel adına çok sevindimm :)

Canım yürüyüşün etkisini mutlaka göreceksin ama bi düzene girmesi lazım yürüyüşlerinin ozaman daha çok etkili oluyor. havayı değerlendirebilmen ne kadar güzel adına çok sevindimm :)
umarım canım,bizim yaramaz 1.5yaşında henüz bu yüzden ancak fırsat buldukça çıkıyoruz son zamanlarda malum havalar soğudu.

senin nasıl gidiyor ,yarın tartı günümüz pek sessiz olsakda bakalım yarına güzel bir rakam görürüz inşallah.

sabah kahvaltımı 1 haşlanmış baharatlı yumurta ilavesiyle yaptım.
ara:-
öğlen:
1 kase sütlaç yedim yine(bol tarçınlıydı )
şimdi ;
1 kase(4 kaşık )tarçınlı yoğurt hazırladım onu yiyiyorum.
akşam;
menüde mantı var.
ben ;
1 kase çorba+booolll salata ve mantıda tadımlık yerim(üzerine sosda almam)
ve günü böyle kapatırım.

günaydıınnn

kilo bildirimimizi yapalım;
başlangıç: 55 kg
giden:1.5 kg
kilo:53.5 kg

5 gün de;1.5 kg gayet güzel bir sonuç bence

Canım bende katılmak istiyorum:)
Boy:1.58
Kilo:57
Hedef))
Ben çok su içeniyorum ya onu ne yapacam
günaydın canım,hoşgeldin
su içmeği alışkanlık haline getirirsen zorlanmazsın.al eline bir şişe ve kendine limit belirle ,onu içmeden de günü tamamlama.bir kaç günde alışıyor ve susuyorsun zaten.
ben hedefime ulaşana ve sonrasında da kilomu koruma amaçlı buradayım.
haydi canlansın topiğimiz

Dediklerini bi deneyecem canım unarım veririz hep birlikte.bugün mü tartılıyoruz:???

Dediklerini bi deneyecem canım unarım veririz hep birlikte.bugün mü tartılıyoruz:???

evet canım cumaları tartılıyoruz.ilk başta hevesli arkadaşlar vardı ama şuan hepsi kilo vermekten korktular sanırım.böyle söyliyeyim de belki hırslanırlar.
bir yerde okumuştum bir zamanlar, diyet için en verimli gün cumaymış.genelde pazartesi başlanır 2. - 3. gün bırakılırya,herhalde ondan

sen neler yapıyorsun peki özel bir liste uyguluyormusun,spor vs.

ben 3 ana öğün+2-3 ara öğün besleniyorum.kalori hesabı yapıyorum.spor olarak şuan düzenli yaptığım birşey yok ama olabildiğince hareket etmeye çalışıyorum.
birde kilo azaldıkça vermek biraz daha güçleşiyor.
benim yemek ,ekmek ,su konusunda pek sıkıntım yok ,bisküvi vs kaçamaklarım oluyor onları biraz azaltsam kilo vermem daha kolaylaşacak.

Merhaba arkadaslar daha yeni gripten kurtuldm bgn tartldim bi kilo gitmiş anca pek diyete uyamadm da gripten dolayi ins bu hafta devam edicem

Canım ya tartılamadım ben cuma günü yoğun bi hafta sonu geçirdim kusura bakma( ben egzesize başladım bi kaç gün ama şimdi tembellik yapıyorum biraz . 2 öğün beslenmeye çalışıyorum ama bu pek mümkün olmuyor çok acıkıyorum:)sen nasıl kalori hesabı yapıyorsun neler yiyorsun mesela:??benim su sorunum var içince kötü oluyorum midem bulanıyor içsem iyi olacak ama çok zor(

rica ederim canım,tartılmayı motivasyon açısından aksatmamaya çalışıyorum ben.yoksa alıp başını gidiyor yoksa.
2 öğün beslenmeyiben hayatta başaramam .açıkçası çokta sağlıklı değil diye düşünüyorum.ara öğünler belki atlanabilir ama ana öğünler çok önemli.
diyetarkadaşım com.üye oldum canım ordan hesaplıyorum.
su içmeği azar azar arttırıp alışkanlık haline getirmekten başka çare yok.yazın sorun değil de kışın biraz zor oluyor ben de de.bir de ben başlasam egzersize .gün nasıl geçiyor hiç anlamıyorum şu sıralar.bir kaç gün yürüyüşe çıktım ama spor amaçlı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…