Diyet arkadaşına ihtiyacım var !!!!

cnm çok haklısın ben de yaşıyorum bunlarıı ama zaten buna bi son vermek için böyle bişeye giriştim tek başıma yapamicağmıı düşündümm şimdi kendimi hep söz verdiğim bana güvenen insanlar var deyip frenliyorum :)))

28 yaş 165cm 70 kiloyum kesinlikle 60 kilo olmak istiyorum

çok iyi gayet kararlı gördüm seni sen bu azimle 10 kilodan fazlasını bile verirsinnn vücudunu tanıdığnı düşünüyorum paylaşılan diyetlerden birini ya da kendine uygun olduğnu düşündüğün bi diyeti uygulamanı istyrmm bi de egzersiz çok önemlii hem daha hızlı kilo vermemizi sağlicak hem de bunu yaparken sarkmamızı önlicek :) her pazartesi de tartılıyrz sabah aç karnınaa :)) güzel ipuçlarını da bizimle paylaşırsan çok sevinirim birbirimize yardmcı olalım di mi ama:)

yapısal olarak hırslı ve azimliyim yeme konusunda da zaman zaman öyle azimli oluyorum ki deli gibi yiyorum sonra bi gün baktım almış başımı gitmişim ki 40 kilo aldım tabi o zaman hamileydim lohusayken diyete başladım 96 kiloyla sonra 1 sene de 68 e indim sonra inemedim inerim derken falan bu gün 70kiloya geldim. şimdi diyetisyene başladım hırslı günlerim geri geldi gruplara katılınca kendimi de sorumlu hissettim sanki fazla yesem aldatıcam ihanet edicem gibi gelio yemediğimde takdir edileceğimi hissediyorum bu daha da gaza getirio beni yarın tartılcam inş kilo vermişimdir

dediğimi yanlış anlamayın lütfen şu sıralar piskoloji tezi hazırlıyorum fazla ilgiliyim bu konuda ama sizde bazı sizde bazı duygusal semptonların fazla olabileceğini düşündüm bilmiyorum özel yaşantınızda bazı sorunlar yasıyor olabılırsınız belkı ama zayıflayarak taktir edilmezsiniz cünkü zaten bu olması gereken bir durum sağlıklısı bu ve bu sizin yasantınız sızın bedeniniz butun zayıflama topiklerini takip etmek ve her yöntemi uygulamak bedeni yorar bence bir hobi edinirseniz fark edilmek ve taktir edilme duygusunu daha kolay tadabilirsiniz bu sağlıklı olarak zayıflamanıza da yardımcı olur

merhaba canım sanırım üniversite öğrencisisin bölümün pskoloji mi acaba merak ettim

ben 12 kiloyu verirken burdaki tatlı insanlar bana o kdr destek oldular ki. beni hiç yalnız bırakmadılar. o kadar önemli ki buraya yediklerini yazman gerektiğini bilerek yemek ve kendini kontrol etmek. resmen bişeye elimi atarken düşünüyorum cısss diye:))

Sonuc kötü kızlar ama yine de söyleyeceğim 64.00 - 65.200 yaa kızlar noluyo boyle anlamıyorum regl dönemimde olduğu için mi (5. gun artık) yoksa sigarayı bıraktığım için mi tamam kabul ediyorum belimden sakatlandıktan sonra cok dikkat edemedim yemelerime ama aşırıya da kaçmadım bu kadar zamanda 1.200 alınırmı belimden dolayı sporda yapamıyorum napcam ben kızlar yaa butun ümitlerim kırılıyor off moralim cok bozuk ......

Kızlar 7000 kalori yaktığımızda 1 kg vermiş oluruz
yani hiiiiiççççç spor yapmasakta günlük yediklerimizden 1000 kalori azaltığımızda bir hafta sonunda bir kilo vermiş oluruz kaçamak yaptık diye diyeti bırakmamalıyız fazla spor yada eksik kalori ile durumu toparlamalıyız amaaaa günlük yediklerimizden 1000 kalori fazla yersekte bir hafta sonunda bir kilo almış oluruz dikkat etmeliyiz

ayrıca su içmekkkk coooooook önemli çünkü vücudun %75 ile -95 i su

yağ yakmak için ise su gerekli yani vücudumuzda su olduğu zaman

lipit + su ----> yağ asidi + gliserol olarak parcalanır ve zayıflarız ama vücudumuzda yeterince su olmazsa vücut su üretmek için çesitli

yöntemler arar ve vücutta yağ depolayarak su açığa cıkarır ki günlük metabolik faaliyetleri devam edebilsin

(yağ asidi + gliserol ------>lipit +su) yani su içmezsek zayıflamayı bırakın kilo almamak bile şans olur.

develerde hörgüçlerinde yağ depolar çünkü yağ yaparlarken su açığa cıkar ve bu suyu kullanarak susuz uzun sure yasarlar.

bizde cok su içerek hörgüçlerimizi (göbüş :) ) eriteceğiz kızlarrrrrrrrrrr

vücut regl döneminde 3 ltreye yakın su tutar canım sen bol bol yeşil çay iç merak etme hiç anlamadan 63 lere düşeceksin 5 günün sonunda

hahaha gerçekten bu hörgüç ve göbek benzetmesine bayıldım bazen kendisini deve gibi hisseden biri olarak harikasın. su içmek inanılmaz önemli katılıyorum. özellikle de sabahları ilk gözünüzü açtığınızda kahvaltınızı hazırlamadan önce içip sonra bi 20-25 dakika sonra yemek yiyince metabolizmayı daha da hızlandırıyorsunuz. neticede su hayatttır😄😄

canını hiiiiç sıkma arada bir olacak böyle şeyler önemli olan toparlanman kendine gelmen ve aldığını zannettiğin kiloyu üzerinden atman. zannettiğin diyorum çünkü bu tarz fazlalıklar kalıcı değildir 1 hafta sonra o kilonun çok daha fazlasını atarsn üzerinden yeter ki eski düzenine dön ve moral bozma.

gelelim bugün ne yediğime
kahvaltıdan önce bir şişe su
sabah: 1 adet haşlanmış yumurta
5 adet yeşil zeytin
1 kibrit kutusu peynir
bol maydanoz ve dereotu
1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi🙈🙈
1 dilim tahıllı ekmek
1 bardak çay

kadınlar kulübünün en tatlı en azimli en balık etli ama çıtır kadınlarııı araöğün 1 bardak tarçınlı sütümü içerken hepinizi göbeğimle selamlıyorum zira bana bakınca ilk o farkediliyor😂😂

bana dabakınca ilk farkedilen o :)
tarcınlı sut cubuk tarcınla sütü ısıtarak mı sütünüzerine tarcın serperek mi yapılıyor

bana dabakınca ilk farkedilen o :)
tarcınlı sut cubuk tarcınla sütü ısıtarak mı sütünüzerine tarcın serperek mi yapılıyor

ben çubuk tarçını pek sevemedim açıkçası sütü de sıcak içemiyorum o yüzden soğuk süte tarçın serpip bi güzel karıştırıyorum onu öyle içiyorum.

bu arada yeni başlayıp da morali hemen bozulanlara: pazartesi başlayıp salı biten diyetlere inat ben ilk başladığım zaman günlük 1600 kalori almaya dikkat ediyorum. çünkü yemek yemeye bayılan biri olarak birden bütün sevdiğim güzel şeyleri hayatımdan çıkarırsam ve herşeye yasak gözüyle bakarsam eeeehh yeter be diyip dayanamayacağımı biliyorum. eğer benim gibiyseniz kendinize ilk hafta bi şans tanıyıp bu yöntemi deneyebilirsiniz. 2. hafta 1400 sonra da 1200 kaloriye düşürüyorum yediklerimi ve çok da sağlıklı sonuç veriyor.

cok saol deneyececceğim ya sımdı evde olunca sıkıntıdan yıyor insan ama haklısın saol hersey ıcın bakalım deneyeceğim evde hareket etmem lazım artık az yeyıp dengeli olmam lazım saol destegın ıcın :)

evdeysen sürekli egzersiz yapabilirsin ayrıca diyet menülerini rahatlıkla hazırlayabilirsin sorun ne anlamıyorum kilo vermek istiyosan harekete geçmelisin

sorun yok cnm :) sorun benım bazı hareketlerı yapmakta kısıtlı olusum belde kayma var ve benım bel bölgem ve basen cok zor aerıyor yanı dıyet yaptım verdım de gerı alıyorum en ufak seyde onu kasdettım ama evde belirli harejet yapacagım yavas yavas da olsa vermem alzım saol destegın ıcın dıyete gelince kural gırınce ısın ıcıne olmuyor yaa az ve öz yemek dogru dıyorlar bakalım deneyeceğim ve vereceğim kilolarımı artık saol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…