E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Only_Eylul
-
senle aynı değerlerdeyiz a.s.
Ben bu günü tamamladım kızlar
sabah: peynirli sandiviç ve şekersiz kahve
ara: şekersiz kahve
öğlen: 1 tabak doğal yoğurt 1 salata 1 dilim kavun ve 1 dilim ekmek yedim
ara: 2 tatsız tuzsuz bisküvi ve şekersiz çay
akşam: yarım kepçe çorba (az süt ilave ettim içine) , 1 tabak yağsız yeşil salata, ekmek yerinede 4 y.kaşığı yağsız makarna yedim
ara: 1 adet armut , 3 küçük mandalina (mandalinayı grip olucağım diye zorla yedim)
spora gelince 20 dk yürüyebildim
eve gelince 1 saat temizlik yaptım
yatmadan önce 1 saat callanetics
ben günü bitirdim bayanlar sizlere kolay gelsin a.s.
ya bide kızlar bişey sorucam yemeği biraz erken yedim ben akşam yemeğini gece de geç yatıyorum malum yaz yeni yeni bitiyo alıştım karnım acıkıyo galetalar falan var ya tuzsuz onlardan atıştırmalık yiyebilir miyiz akşamları ??
"silbaştanyaşayacağım" merhabalar karışmak gibi olacak ama cok az yemedın mı sence de??? biraz düzensiz ve az geldi bana yediklerin yenı başladıysan diyetine bu kadar az yiyerek başlama da sonra metabolizman yavaşladıkça azaltmak zorunda kalıcaksın zaten. ben soleyım dedm yanlıs anlama pls..
sabah sabah bu resmi gördüm koptum :roflol:
arkadaşlar kilo verirken sıkılaşmak istiyosanız size şiddetle callanetics i tavsi ederim
ilk başta çok zor gelebillir ama yaptıkça ve farkı gördükçe inanın buna değeceğini göreceksiniz
5 kilo verseniz bile eğer callanı doğru yapıyosanız 10 kilo vermiş gibi gözükürsünüz...
buarada dün bi tane çikolata yediğimi yazmayı unutmuşum :kedi: sınav öncesi arkadaşım sınıfta dağıttı dayanamadım herkes yerken senağlama
Ben yeni güne başladım hadi herkese kolay gelsin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?