Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün hesaplarımi kapattim geri actigimda zayiflamis olarak resimler atacagim inşallah kizlarrr![]()
Belimde fıtık var ip atlamak zarar verir diye korkuyorum yoksa ip atlamak daha etkili diye duymustumİp atlama imkanınsa varsa ip atlayabilirsin canım çok faydası var leslie 3 mile de yapabilirsin netten bakarsan
Link atmayı bilmiyorum kiya ben bulamadım başlığılink atabilir misin?
baktım şimdi. 94 kilo yazmış zayıf haline ama inanamadım ya daha az gibi duruyor 80 civarı gibi geldi bana ama boyu uzunmuş: 1.70. o yüzden zayıf duruyor olabilir.Link atmayı bilmiyorum ki
Yorum yazdım ben 1 . Sayfada şimdi sanırım diyet başarı öyküleri ismi pembeci
Yaaa çok merak ettim bulamadim amaaabaktım şimdi. 94 kilo yazmış zayıf haline ama inanamadım ya daha az gibi duruyor 80 civarı gibi geldi bana ama boyu uzunmuş: 1.70. o yüzden zayıf duruyor olabilir.
Arkadaşım bütün sayfalara tek tek bak tim ben son halini görsen hiç inanmazsınız ama sayfa sayfa paylaşıyor bak sayfayi yazayimbaktım şimdi. 94 kilo yazmış zayıf haline ama inanamadım ya daha az gibi duruyor 80 civarı gibi geldi bana ama boyu uzunmuş: 1.70. o yüzden zayıf duruyor olabilir.
Evet ben de gördüm şimdiii çoooook değişmiş çok güzel olmuş :) darısı başımıza
Niye olamayacakmis sin birileri başarmış bu bizim için niye imkansız olsun dimi durmak yok yola devamYaaa nasıl güzel olmusss... ben gördükçe boyle olamiyorum diye moralim bozuluyo![]()
Kızlarr hatadan dolayi birçok kez yükledi bi resimi