• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşlığı

bahsi geçen grubu ilerleyen günlerde deneyebiliriz aslında ama şimdilik motivasyonumuz yüksek gibi duruyor. burdan devam ederiz ilerleyen günlerde motivasyonda düşmeler olursa motivasyon destek ekibi kurarız :)

su meselesine gelirsek aklınıza geldikçe için bir iki yudum gün sonunda bi bakmışsınız 2 litreyi tamamlamışsınız. gamzebyrk gamzebyrk sen öğrenciydin değil mi? bir şişe edin kendine. mümkünse büyük olsun oradan ortaya taşıması zor ama idare edeceksin yada küçük bir şişe alıp bittikçe yenileyeceksin. ders aralarında hoca ders anlatırken 1-2 yudum derken şişe bitiveriyor. evde de devasm et tabi ki :)

Günaydın kızlar :) ben uyandım kahvaltımı yaptım. kahvaltım sizi korkutabilir. yağsız beyaz peynirli salçalı tost yedim yarımdan küçük çeyrekten büyük :KK43: mayonez yoktu içinde, pişman değilim :) çünkü sıkı kahvaltı yaptığımda gün içinde daha az acıkıyorum . yanında 2 bardak çay içtim.
Yürü be arkadaşım kim tutar sizi:KK49::KK52::KK54:inşallah istediğiniz kiloya ulasirsiniz motivasyonu düştükleri zayıflama hikayelerini bakıyorum ben ARKADAŞLAR 21 MARTTA BAŞLAYAN SABRIM diye baslayan başlığa bakın derim resimli süper bi degisim

Yürü be arkadaşım kim tutar sizi:KK49::KK52::KK54:inşallah istediğiniz kiloya ulasirsiniz motivasyonu düştükleri zayıflama hikayelerini bakıyorum ben ARKADAŞLAR 21 MARTTA BAŞLAYAN SABRIM diye baslayan başlığa bakın derim resimli süper bi degisim
sağol :) kim tutar bizi:KK49:

bugün misafir var annem döktürüyor :( off düşünmek istemiyorum... bugünü kaçamaksız atlatırım inşallah :)

su meselesine gelirsek aklınıza geldikçe için bir iki yudum gün sonunda bi bakmışsınız 2 litreyi tamamlamışsınız. gamzebyrk gamzebyrk sen öğrenciydin değil mi? bir şişe edin kendine. mümkünse büyük olsun oradan ortaya taşıması zor ama idare edeceksin yada küçük bir şişe alıp bittikçe yenileyeceksin. ders aralarında hoca ders anlatırken 1-2 yudum derken şişe bitiveriyor. evde de devasm et tabi ki :)
Ben açıktan lise okuyorum kilo almamin ev büyük sebebide bu zaten evdeyim tek başıma ders calismaya ugrasiyorum stres yaptikcada yeme isteği oluyo hep :(

ya ben bulamadım başlığı :( link atabilir misin?

Ayy ye diye ısrar eden misafirler :) bugünü diyet konusunda sınav olarak düşün :KK70:

aynen öyle . ben misafirlere hayır demekten ziyaden kendime hayır diyememekten korkuyorum. çünkü gelen misafirlerde diyette bugün bozarlar mı bilemiyorum .

bugün spordan eksilerdeyim. yağmur yağıyor yürüyüş yalan oldu benim :( neyse evde çok çok hareket edeceğim artık

aynen öyle . ben misafirlere hayır demekten ziyaden kendime hayır diyememekten korkuyorum. çünkü gelen misafirlerde diyette bugün bozarlar mı bilemiyorum .

bugün spordan eksilerdeyim. yağmur yağıyor yürüyüş yalan oldu benim :KK43: neyse evde çok çok hareket edeceğim artık
Evde tadilat var bi hafta benim egzersiz işi de kaldi yürüyüş yapacak yerde yok zaten ay nasıl motive olayım ben yahu :(

apartmansa merdiven in çık bahane bul çöpe git. markete git. tekrar çöpe git. pencereden birşey düşür aşağı in al :)​

Back
X