Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Canım dün gece tamamen uykusuz kaldım,beraber vakit geçireceksiniz ama başbaşa kalmayı özliyeceksiniz kimi zaman.Gece bazen bende eşimi uyandırıyorum ağlayınca bazen çok acıkıyor krizi tutuyor ama ilgi odağı hep bebek oluyor.
Heheee bizde öyleydik ben hamileyken ama bebişimizde uyanık ve çok bilmiş oluncA zorladı bizi.
Doğumun sezeryan olacaksa özellikle destek şart,annen gelmiyecekmi yardıma?eşinde izin alsın bencede ilk günler zor geçiyor.
Yok canım erken doğuduğu için değilmiş.Sudan mikrop kapmış olabiliriz bıcıbıcı yaptırırkenya da yediklerimden geçmiş olabilir.
İlaçları kestik ve dün dr a gittik bana süt diyeti verdi,bebişin inek sütüne alerjisi olabilirmiş.Bir hafta süt ve süt ürünleri yemiyecem.
Bebeğe de sadece anne sütü vericem.Zaten mamayı her öğünde katmıyordum.
Bende hiç süt gelmedi,sadece göğüs ucunda kurumus sarı bişiyler oluyordu bazen.Gözde oluşan çapak gibi.
O ilk sarı sütü ben çıkarmak için neler yaptım süt sağma makinasıyla,allahım ne acı acı çektim.Ama şimdi fışkırıyor(nazar değmesin)buzlukta bile stok yaptım
Doğumdan sonra da evde sütyen giymemek lazımmış.

inşallah bebişin kısa zamanda normal düzene girer,belki anne sütü ile daha iyi olacak yetecekde artacak inşallah

son haftalarda sütyen giyimeyin meme ucu sertleşsin,doğumdan sonrada ped kullanmayın göğüs kalkanı kullanın memeler hava alsın diyorlar.

merhaba kızlar ben yeni üyeyim .bende de uterus bikornis var .efe eylül sen maaşallah bebeğini kucağına almışsın. Allah nazardan korusun inşallah. kaç haftalık doğum yaptın sen? Benim iki bebeğim kalp atışları durduğu için kaybettim .erken doğum riski taşıyorduk zaten ama ne yazık ki karnımda öldü. o yüzden merak ettim kaç haftalık doğum yaptığını. teşekkür ederim şimdiden cevabın için...

sutyen gıymemek mı hep gıydım ve her vakıt ped kullanıyorum yoksam ustum batıyor pöffcok sukurr

kızlar o ka yogunumkı ya sızlere bakamyrm kusra bakmayın ya dogum topıgıne bılem zor gryrm paşamla cok yogn gunlerımız gecıyor ınsl ıyısınıdır cok opyorum sızleree efe eylul ınsl ı sutun arısı ıle mama yıda kesersın belkıt gecmıse bakamadım affola lutfenn
haydı ALLAH A emanet olun ınsll

sütyen giyinince benim meme uçlarım yumuşuyor ve sıksam süt çıkacak ucundan leke yapıyo çamaşıra.pedli sporcu atletlerinden var o rahat oluyor onu giyiyorum.sütyensiz dolaşmama gerek kalmıyor.

bugün kontrole gittik oğlum gayet iyi.bugünlerde tekmeleri daha bi kuvvetlendi.
bir ayda 4,5 kilo almışım vitaminden dolayı oldu galiba doktor iştahını açmıştır bırak dedi.toplamda 11 kilo almışım 57,5 oldum:26:doktor biraz dikkat et önümüzdeki ay kontrole geldiğinde 500gr-1000gr kadar al fazla alma sakın kiloda verme dedi.

doktor biraz büyük ölçüm yapıyor cihaz dedi,30+1 ve 1536gr olmuş oğlum

sütyen giyinince benim meme uçlarım yumuşuyor ve sıksam süt çıkacak ucundan leke yapıyo çamaşıra.pedli sporcu atletlerinden var o rahat oluyor onu giyiyorum.sütyensiz dolaşmama gerek kalmıyor.

sizee ne kadarda heyecanlı bekleyısler dır kontrol gunlerii misler gibi hazırlan dualar ederek ıcerı gırr ve işte o ann bebegın karanlık ekran ıcnde nersii nerde merakk içinde bulmaya dr anlık bılgı almaya aklındaı soruların d a ucupp gıtmesıne ızın vererekdenn doyumsuzca ekrandakıne asık olma telası cok sukur YARABBİİİ bize bu gunlerı yasattın hamd olsun sana ne kadar secd etsek azdır sayısız hamd lar sana dua ıleeee

aynen canım ne güzel anlatmışsın,hayatındaki en özel kişiyle buluşmaya gidiyosun heyecan sevinç merak hepsi var
az zaman kaldı heyacanım biraz daha arttı bide doğumdan önce herşeyin düzene girmesini istiyorum onun telaşası var.bayramda evlere bakıcaz ay sonu gibi taşınmayı düşünüyoruz yavaş yavaş toparlanmam lazım işim çok inşallah doğumdan önce herşeyi halledip oturup keyif yaparım:26:

Pazartesi kilosu 3 kilo 150 gram idi.Yani ayda 1 bucuk kilo aldırmışız bu da cok ıyı.Sadece anne sütü vermeye başladım.Saati geldiğinde çığlık çığlığa açlıktan
Şuan süt olduğu için daha da zor oluyor sütyen takmak acıyor.Süt pompası kiraladığım yerdeki adam özellikle evdeyken sütyen takmayın demişti zaten de takamıyorum.Bazen göğüs pedi sadece.
Göğüs kalkanı emzirmek için diye biliyorum.Benim sağarken ağrıyordu almıştım kullanışlı gelmedi.

Merhaba canım,sanırım daha öncede yazıştık senin durumun ile benim durumum farklı çünkü benim uterus didelfis yani tamamen çift rahim ağzı ve çift rahmim var senin kalp şeklinde tek rahim ağzın var.Teşekkür ederim amin allah isteyen herkese yaşatsın inşallah.
Benim kızım 31 hafta 4 günlükken doğdu ama usg göre 31 hafta 6 günlükdü.Kafa ölçümü ise 32 haftaydı.Ben çift rahim yüzünden değil suyumun azalması nedeniyle erken doğum yapmak zorunda kaldım.Doktor bebeği tehlikeye atmak istemdi.Şimdi nerdeyse 50 günlük oldu normal bir bebek kilosuna ulaştı.

Tahmin edebiliyorum nasıl olduğunu,benim kız çok yaramaz hep kucak istiyor ve kolik sorunumuz başladı.Annem ve ben temizlik bile zor yapıyoruz.
Canım sütüme ek olarak zenginleştirici katıyordum takviye çok küçük doğduğu için ama zaten sütüm çok yağlı ve fazlası yetiyor sımdı normal bir bebek kilosuna geldiği için takviye vermıyecem.Alperen de çok tatlı maşallah resimlerine baktım öp yerime.

Maşallah canım benım ya kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın.Kç kilo ile hamile kaldın canım 11 kilo alıo 57 bucuk oldun.

Herşey hallolur allahın izniyle sakın sakın stres olma.Biz de taşınmak istiyoruz,dün gece yine evi su basıyordu.Mutfak borusu patlamış tam zamanında mudehale ettim.Bu 3.cü oluyor,site tesisati berbat ve bir o kadar da kiramız yüksek.Acıyorum verdiğim paraya.

Bu arada daha önce sormuştun rahim boyutunu.Doğumumu yapan doktorum kontrole gittiğimde rahmin küçüktü dedi ama hani herhangi bir rakam vermedi.Zaten büyük olma gibi durum söz konusu olamaz cunku bir tanenin yarısı.40 ım cıktı yakında tekrar konrole gidicem o zaman tekrar bir hamileleik olursa ne kadar taşıyabilir diye sorucam.

öptüm ınsl cnm dua ılee allah bagıslasın hepıcınıdeeeeeeeeeeeeeeee

ınsl cnm gonlumden gecenler onlar hıslerımde daha anlatamıcaklarım varkıı melegım benım ınsl sennde az kaldı koavusmana dıkkt et agır fılan kaldırma cnm

selam kızlar,okuduğum kadarıyla hepiniz çok iyisiniz
mutluluğunuz daim olsun,bende hamileyim 9. haftanın içindeyim çok şükür her şey normal şimdilik
düşük ihtimaline karşı ilaç kullanıyorum ilk size söyledim
eşimle benden başka kimsenin haberi yok
inşallah bende sizin gibi kavuşurum bebeğime

eylülcüğüm kızına kavuşmuşsun hayırlı olsun,çok sevindim
kime benziyor,hayal ettiğimiz gibi kumral yeşil gözlümü

teşekkür ederim efe eylül cevabın için. Evet daha önce de bişeyler sormuştum sana. sadece kendimde dert varmış gibi geliyor artık kendimi toplamaya çalışıyorum hep düşünmekten sıkıldım sizleri görünce gerçekten mutlu oluyorum bak diyorum Allah isterse oluyor deyip teselli buluyorum.

merhaba hayırlı olsun bebişin. sağlıkla kucağına al inşallahhhh. Senin de sanki daha önce yorumlarını okudum diye hatırlıyorum .sende de rahim anomalisi varmıydı sanki belki de yanlış hatırlıyorumdur.

Canım neredesin seni çok merak ediyordum bende seni unutmamıştım ki.Profiline bakıp bakıp nerdedir diye düşünüyordum.Amin canım seninde mutluluğun daim olsun.Hamile olmana çok sevindim,allahın izniyle sende kavuşacaksın.(Allah nazarlardan saklasın)
Teşekkür ederim kızım tam bir cadı çook yaramazkumral ve gözleri belli değil ama görenler renkli olacak diyor.
Bilmiyorum hepsini okudunmu ama ben erken doğum yaptım 7 aylık 23 ağustosta doğurdum.Neredeyse iki aylık olacak daha yeni doğacağı tarihe ulaştı kilosu 3 kilo 200 gram oldum.1.750 doğdu:)
Aynı babasına benziyor bana sadece ağzı ve burnu benziyor.

Canım inşallah allah sana da vericek bebeğini senin için dua edicem.İyi bir doktora gitsen ve takip eşliğinde daha iyi olabilir.
Senin durumunda hamile olup doğuranları biliyorum.Allah izin verirse herşey olur ben gebelik düşünmeden sadece bir kaza sonucu hamile kaldım.Anlıyacağın düşünmüyorduk çocuk,kısmetinde varsa oluyor.Umutsuz olma...

Ben bayanruj adına yanıt veriyim.Rahim anormalisi yok başka bir arkadaş vardı.O da senin gibi uterus bıcornıs di ve uzun zamandır gelmiyor buralara onuda merak ediyorum.

eylül benim adıma cvp vermiş sağolsun
bende rahim anomalisi yok ama düşük riski var.3 aylık olana kadar ilaç kullanıcam.

efe eylül canım ben aslında üç yıldır çok doktora gittim uterus bikornis teşhisi ilk hamileliğimde farkedildi sonra bebeğim karnımda öldü 4aylıkken ardından rahim filmi falan derken bidaha deneyin dedi doktorlar. çünkü ameliyat tavsiye etmiyoruz dediler denedik 5.ayında karnımda öldü.artık ne yapacağımı şaşırdım ameliyat önerilmiyor ve rahim de her iki taraftaki de çok küçük dediler bebek sığmıyor diyorlar yine deneyin dedi geçen hafta gittiğim doktor kafayı yiyeceğim artık deneyeyim de yine aynı olabilir sonuçta iki tanesi öyle oldu ve onların üzerine bi tedavisi de yok tedavi olmadan denersem aynı sonuçları yaşayacağım diye korkuyorum...

efeeylülcüm ve suzancım beni çok iyi anlayacaktır giremiyorum fırsat bulupta
kızımdan arta kalan zamanlarda anca kendime vakit ayırıyorum yada ev işleri ile ilgileniyorum
çok şükür kızımda bende çok iyiyiz 25 eylülde ilk aşımızı olduk 4640 kiloyduk şimdi 25 ekimde tekrar aşımız var bakalım kaç kilo olmuşuz çok merak ediyorum
benim gözlerim mavi ve kızımında mavi
göğüs uçlarım hala geçmedi ama emzirmekten asla vazgeçmiyorum müthiş birşey rabbime sonsuz şükürler olsun her anneye nasip etsin inşallah anneliğin en özel ve güzel yanı bence

ben doğum yapmadan bir gün önce sol göğsümden süt gelmişti südyenim baya ıslanmıştı
doğum yapacağım günde sağ göğsümden geldi erken doğumla ilgisi varmı yokmu bilmiyorum

ohh maşallah canım sütlerimiz bol bol olsun inşallah bebişlerimize yarasın
sütyensiz dolaşmayı yatmayı okadar özledimki anlatamam ama çıkartamıyorum ben
sütyen takıp ped kullandığım halde bile heryerim süt oluyorken sütyensiz düşünemiyorum
göğüs uçlarım yara olduğu için ped kullanmakta zorladım göğüs kalkanı kullanıyorum müthiş bişey
birde uçlarına kantoran yağı sürüyorum iyileşmediler henüz ama emzirken beni zorlamıyorlar artık
göğüs uçlarım içe dönük benim kalkan sayesinde hep dışarda kalıyor ve hava alıyor
ama geceleri kalkan kullanamıyorum çünkü kalkan sütü içine topluyor ve hava delikleri olduğu içn heryer süt olur
o yüzden gece ped kullanıyorum
ben hamileyken sadece dışarı çıktığım zamanlarda sütyen taktım onun dışında hiç kullanmadım normaldede kullanmazdım evde
şimdi özlüyorum o günlerimi göğüs kalkanında çok memnunun canım tavsiye ederim

canım tebrik ederim hayırlı olsun bebeğiniz
rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla sıhatle

Buarada bugün benim doğumgünümdü bebişimle pasta kestik:))inşallah seneye beraber üfffff diye üflicez.
Yazmayı unutmusum eylülcüm kızına maşallah kocaman olmuş sütün yarıyor.Yerim onu ben annesine benziyor demekki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…