Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

sağol canım yaa inşallah hayırlısı olur
ınsallah cnm kucagımıza almak nasıpp olurr

Canım %80 kız dedi,artık 7 mayısta kesın bellı olur.Ankaradakı doktorum ne dıyecek bakalım.

benım tahmınımmı tuttu nedır ama sen cıft oldugun ıcın yorum yapamamıstım tam olaraktann

evet evet o benım benımmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız 4,5 senden sonra geldı mucızem hep ıstıoyrdum ama kısmett 14,5 kg verdıkden sonr aımıssssolsun gec olsun guc olmasın ınslll

evet bende subat ta uye oldumm anamm bır yılı gcmısssssssssssssssssss

Sol tarafta olup erkek olanı da duymuştum amaAnnem göbeğimin sıvrı çıktığını söylüyor,acaba yanıldımı diyoruz bakalım salı günü net bısey söyler umarım..Herseyın hayırlısı canım.

saglıklı olsunlarda ınsll benım hep duydugum sag erkek sol kız bu arralar ogrendıklerımede soruyorum nerende hıssıyorsun ona gore yorum sonra dr danda genelı aynı seyler gelıyorr

herkese merhaba

evme geldim keyfim yerinde

hamilelik çok ii gidiyor şimdilik 11.haftamızın içindeyiz kuzumla

göbeğim nezaman çıkıcak yaa çok merak ediyorum ve istiyorum hamilelik t-shirtleri aldım onları giymek istiyorum bian önce

sizler nasılsınız? aşerme varmı hiç ? ben birtek kiraz aşerdim şuana kadar

Merhaba canımbulantın tıksınmen yoksa süper gidiyorsunuzyakında 3 aylık olucaksınız Benım göbeğim yavaştan çıkmaya başladı,aksam saatlerinde hamile gibi oluyorum sabah kalktığımda inmiş oluyor,hafif bir çıkıntı oluyor.Ben bir tek erik yemek istemiştim,tam da zamanına denk geldi:)))
Bu arada daha önce yazdım görmedin,arkadasına sorarmısın hangı ılacları kullanmış hamıleliğin en basından.İlaç ismi vermek yasaka ise özelden mesaj atabılırsın.

Günaydın canım,hoşgeldinizzznasılsın?

iştahım yok kaçgündür canım birşey istemiyo dün akşam biraz yedim halsizliğimde gitti yemek yemediğim için vucudum halsizleşiyo galiba dün farkettim

cumartesi doktora gidicem az kaldı çok merak ediyorum

sen napıyon canım ufaklık nasıl büyüdümü

Normal canım sık sık az yediğinde iyi geliyor,bide ben hemen doyuyorum yanı porsiyonum küçüldü hemen tıkanıyorum.Evet aklımdasın cumartesi inşallah hersey yolunda gidicek güzel haberlerle geliceksin:)bende merak ediyorum hatta sımdıden cınsıyetini merak ediyorum..

Bende kahvaltımı yaptım sımdıde sakız keyfi yapıyorumİştahım yok az da yiyorum ama tartıda 65 cıktımnoluyor bana anlamadım gitti,sanırım yürüyüş de yapmadığım için oluyor acaba kan ilacıda kılo yapıyormu?Göbeğimde baya hamile gibi oldu,magnezyum ağrılarımı azalttı,tıksınmelerim geçmedi ama kendımı hamıle gibi de hıssetmıyorum.Ufaklık suanda boyu 12 cm olmuştur heralde belkı daha fazla en son gıttığımde 10 cm yakındı:))

bende çabuk tıkanıyorum hemen doyuyorum.
cumartesi 6+5 olacak kese görülürde kalp atışı duyulurmu acaba
dün erik almıştım akşam yatmadan öncede yiyorum eşim tadına baktı ekşi, sen ekşi erik yemezdim dedi utandım çok ekşi değil falan dedim
yemekten ziyade salata ve meyva bana daha güzel geliyo.

9 gibi kalktım ama karnım şiş henüz kahvaltı yapmadım birazdan yapıcam .
kocaman olmuş cimcime

şişkinliğin vardır canım,hem doğumdan sonra beraber kilo vericez daha dert etme

Her insanın farklı oluyor ama kese ve embrıyo gözükür bence,kalp atışı benım 7+3 de duyulmuştu belkı senınde duyulur.Sende benim gibi ekşicimisinSanırım şişkinlik ve cok gaz oluyor rahatsız oluyorum.Rahatca yuruyus yapsam böyle olmaz ama evden cımıyorum bıle:))

Evet doğumdan sonra beraber kılo verıcez ben hedefımı sımdıden belırledım 55

kahvaltımı yapıp hemen geliyoum yine midem bulanmaya başladı

Bu saate kadar bısey yemedınmıhadi cabuk ye kac saatır mıden bos tabıkı bulanır.Sabah erkenden kahvaltı yapamıyorsan cubuk kraker güzel gidiyor ya da muz.Sabah kalkınca ılk muz yıyorum ben fazla az kalmasın mıdem diye..
Afiyet olsun..

inşallah duyarız hayırlısı tabi

farkındamısın seni takip ediyorum belirtiler falan
şimdiki hedefin ne,kaç kilo ile cimcimeyi doğurmayı düşünüyorsun

salı çarşamba 2 gün eşim evdeydi hafta sonundan beri canım hiçbirşey istemiyordu yemek düşününce bile midem bulanıyordu tvdeki reklamdaki yemeklere bile bakmak istemiyordum.kaç gündür halsizlikten sürekli yattım yemek yemediğim için oluyormuş bugün daha iyiyim.eşim birşeyler yiyeyim diye neler yapıyor garibim
çubuk krakeri bende duymuştum yarın alayım.

kahvaltımı yaptım halılarıda verdim biraz önce halı yıkamaya keyif yapıyorum

İnşallah duyucaksın ben inanıyorum:)evet aynen öyle benım belıtılerımı yasıyorsun sende ama yıne cok sukur hıc yemek yiyemeyen serumla beslenenler de var:))

Benım hedefım en fazla 10 kılo almak dı ama pek hedefime uşasabıleceğimi sanmıyorum.Evde yata yata nereye kadar kılomu koruyabılırım kı suyumu kendım almak dışında ara sıra başka bısey yaptığım yok,zaten azıcık ayakta dursam belım kalçam fecı ağrıyor.Ya bıde ben hala emın değilim ki %80 ihtimale ,bırde erkek derseler şok olurum ama aldığım onca kıyafetı değiştirmek zorunda kalırım.Herseyın hayırlısı tabıkıde allah ne verırse ama yinede tedirginim..

10. haftadan sonra azalıyor canım,senın ete tavuğa tıksıntın yok ama dımı?ben tavuğu gördüğüm an öğürüyorum resmen
Çuubuk kraker kesın al tuz da ıyı gelıyo sabah bulantısına,yatağın ucuna komedine koy ayağa kalkmadan at ağzına,birde yataktan birden bire kalkma yavaş yavaş kalk..

Ohh benım halı derdim yok zaten Mersıne gitmeden önce kaldırmıştı annem,tek mutfak halım kaldı onuda yıkamacıya verıcez bir ara..

ohh kahvaltılarınızı yapmışsınız ben daha yapmadım canımda bişey istemiyor
hamileliğin sıkıntılarından biride çok kuruntu yapmak gereksiz yere alınmakmış ben tamda bu dönemde geçiyorum şuan
kafamın içinde acayip sorular sıkıntılar yaratıyorum tuhaf tuhaf
öyle ki kafamda bi anda eşimle tartışıyorum ve bu iş boşanmaya kadar gidiyor tövbe yarabbim tövbe
tabi eşimin bundan haberi yok aksine aramızda çok iyi şimdi ona anlatsam dahada sıkıntı olur anlatamıyorum
daha doğrusu kimseye anlatamıyorum sizinle paylaştım bi umarım çabucak atlatırım ya çok kötü bişey çookk

maşallah canım bende senin gibiydim canım hamile kıyafetleri giymek için sabırsızlanıyordum
inanki hiç anlamadan geçiyor zaman bi anda büyüyor karnın artık ben burdayım diyor sen anlamadan
her anın tadını çıkarmaya bak canım her haftanın her günün gerçekten zaman hemen geçiyor
ben hep tatlı şeylere aşerdim özeliklede çilekli dondurma çilekli pasta çilekli çikolata gibi illa çilek olacak

nehircim inşallah güzel haberleri vereceksin bize inşallah cumartesi günü
biz kalp atışını 8+1 de duymuştuk inşallah duyarsınız harika bişey

eylülcüm cinsiyeti kesinleştimi canım
kan hapı kilo yapmaz diye biliyorum ama emin değilim vitamin hapları kilo yapıyormuş
ben 5 ay kullandım yapmadı gerçi bünye meselesi birazda
ilk tekmeyi yiyene kadar hamile gibi hissetmiyor insan
tekmeden sonra içerde bi can olduğunu anlıyorsun o dönemde göbeğinde büyüyeceği için artık resmen ilan edilecek hamileliğin

inşallah canım yaaa bize ce eee desin
serum mu ayyy Allah korusun hiç duymamıştım.
canım hayırlısı olur inşallah çok fazla birşey alma istersen.sen kontole ne zaman gidiyosun ?
hafta sonu abim mangal yapmıştı biraz fazla tabağımı doldurdu mecbur yemek zorunda kaldım ne olduysa ondan sonra oldu zaten.başka tavuk yemedim.
çubuk kraker akşam eşimden istiyeyim gelirken alsın.yavaş kalkıyorum canım hatta baya bi şekerleme yaıp öyle kalkıyorum.vucudum yanıyo kendimi zor toparlıyorum.
dün bizim gelin temizlik yapıyomuş o söyleyince birden aklımıza geldi aradan çıksın bari dedim.

canım sen şimdi evdesin işte bir şekilde vakit geçiriyordun şimdi vaktin çoklaşınca kurgu daha arttı galiba.
iyi şeyler düşün vakit geçirecek birşeyler yap tv izle kitap oku dışarı çık kafayı biraz dağıt.

inşallah duyarız canım biraz erken biliyorum ama yinede bi umut işte

kaçıncı ayda tekmeler geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…