Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

adetin son günü bir kaçamak yaptık ama tutmaz heralde
sonrasında korunduk, mayısta başlıycaz tatlım.

Hiç belli olmaz tabi tutacağı varsa tutuyor:))Mayısta ovülasyon günlerini iyi ayarlayın.Benim o sekılde(yanı bır baktım yumurtlama günüme denk gelmiş) kaza sonucu

Hiç belli olmaz tabi tutacağı varsa tutuyor:))Mayısta ovülasyon günlerini iyi ayarlayın.Benim o sekılde(yanı bır baktım yumurtlama günüme denk gelmiş) kaza sonucu

zaten öyle yapıcaz canım, ilk hamileliğimde de hesaplamıştık hemen tutmuştu.
ayrıca dediğin gibi tutacağı varsa olabilir, 2 hafta sonra adet olmazsam haber veririm size

ayrıca deli gibi iştahım açıldı, acayip yiyorum, kilo aldım 66 oldum
acaba hamişlik belirtisi olabilirmi

zaten öyle yapıcaz canım, ilk hamileliğimde de hesaplamıştık hemen tutmuştu.
ayrıca dediğin gibi tutacağı varsa olabilir, 2 hafta sonra adet olmazsam haber veririm size

İnşallah yine hemen tutar,haber vercen tabi yoksa küserim

ayrıca deli gibi iştahım açıldı, acayip yiyorum, kilo aldım 66 oldum
acaba hamişlik belirtisi olabilirmi

Benım de adet günüme yakın bir hafta iştahım cok acıktı,hep salata ekşi acı istiyodum.Hamile olduğumu öğrendiğim gün iştahım 0 landı.Halen de iştahlı değilim.

evettttttttttttya benımduguma 2 aydan az kaldıı tabıkımde ınsallah darsı sna topıkde hmıssız ler azalıyor sanırımmınsl hayırlısı ıle senn mucızende sıraa

ayy ck sevındım yaaa senn bebıs nasıl cn gıttı dr cınsıyet blgısı verdımı dr hayırlısı ıle ınsl kucgaımıza alırızz bızım safak 59-tekırdag

Çalısmalara başladınız değil mi?Bol bol söyle canım ki olsun,hamile olsan bile eşin uyurken aynı seyi yapabilir.En azından benim eşim unutuyor hamile olduğumu eziyosun diyorum.
ben o yusden aramıza yastık koyuyorum askım donse bılem yastık engellıyor kucuk paşamda bende raha uyuyoruz ole oluncaa

Canım %80 kız dedi,artık 7 mayısta kesın bellı olur.Ankaradakı doktorum ne dıyecek bakalım.

tabiki haber vercem zaten ailelere söylemicez, ilk önce sizin haberiniz olcak yani

evettttttttttttya benımduguma 2 aydan az kaldıı tabıkımde ınsallah darsı sna topıkde hmıssız ler azalıyor sanırımmınsl hayırlısı ıle senn mucızende sıraa

ayy tatlım çok giremiyorum artık internete, bide isimleriniz benziyor ya karıştırdığım oluyor,
ben diyet yapan suzanı hatırlıyorum o sen değildin dimi
hamile olduğunu unutmuşum,maşallah bu topicte herkes hamiş

Diyet yapan suzan isteZaten ben diyet yapanları tanıyorum hep.

Diyet yapan suzan isteZaten ben diyet yapanları tanıyorum hep.

anaaaa, o suzan mı
onun avatarında tombiş bir bayan vardı,bebiş fotosu koymuş,
kız bizim diyet kardeşliğimiz kaç ay önce başladı,zaman su gibi geçiyor,
iyice kafam karıştı
maşallah nasıl bir diyet yaptıysak hepimiz hamiş kaldık
bence çocuğu olmayanlar bizim topiğe uğrayıp çıksınlar

Evet canım o Suzan,diyete girdiğindede çocuk istiyordu(uzun zamandır istiyordu)Kilolarını verdi hamile kaldı
20 mart 2012 açmıştım topiği,1 yılı geçti anlıyacağın:)Hahaha hamilelik diyeti yapmışız demekki.Şahsen ben hiç düşünmüyordum ama kısmet işte.

1 yıl deme yaa, ayıp bana hiç kilo veremedim üstüne fazlasıyla aldım tühhhh bana rezilim ben.

Nehir senin kontrolün ne gündü?nasılsın nasıl gidiyor?

Son düzenleme:

sağol canım yaa inşallah hayırlısı olur

Nehir senin kontrolün ne gündü?nasılsın nasıl gidiyor?

canım sabahtan beri bi halsizlik var üzerimde hafta sonu güneşmi çarptı anlamadım.gözlerim yanıyo halsizim.
onun haricinde iyiyim doktor 15 gün sonra demişti cumartesi gidicez eşimle.

sen nasılsın geldinmi evine?

Az kaldıbende pazartesı ya da salı günü gidicem inşallah..Havala bırden aşırı ısındı carpmıs olabılır canım sen önlemini al.
İyi olmana sevindim:))Bende iyiyim hafta sonu esımle iki gün boyunca vakit geçidik doymadık gerçiGeldim evime eşim temizlemiş ama hafta sonu battı,annem saolsun temızledı bugun.

ayy çok sevindim kavuştunuz
annenden de allah razı olsun gözünden ayırmıyo seni

benim iştahım yok 2-3 gündür canım hiçbirşey istemiyo sen yedinmi yemeğini?

ayy çok sevindim kavuştunuz
annenden de allah razı olsun gözünden ayırmıyo seni

benim iştahım yok 2-3 gündür canım hiçbirşey istemiyo sen yedinmi yemeğini?

Evet canım annem olmasa napardımBenım gibi oldun sen bence nomal benım yenı yenı yıyebılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…